Over TDR Photography

Gepubliceerd op 30 May, 2022

Deel artikel

Over TDR Photography

Tom de Rooij is een fotograaf met jarenlange ervaring. Met focus op fotografie van landschappen, portretten, groepen zoals families, producten, gerechten en meer. Zowel voor particulieren als voor bedrijven maakt hij reportages op maat.

Waarom Trustoo?

Mijn reden om te starten bij Trustoo was het ontvangen van meer klanten en naamsbekendheid creëren. In het begin was ik heel sceptisch, maar mijn gevoel zei dat ik toch maar een gokje moest wagen. Mijn verwachting bij het platform was het vergaren van meer klanten en dat is zeker gelukt!

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Mijn wensen waren het krijgen van meer klanten, een eigen platform die je geheel kan samenstellen, uiteraard meer omzet maken en de vindbaarheid toegankelijker maken. Trustoo was vrij nieuw en zelf ook nog in ontwikkeling, dus hier en daar kon ik zelf ook tips geven en helpen. Een win-win situatie!

Hoe bevalt de samenwerking?

Wat mij vooral bevalt aan Trustoo is de service die zij verlenen. Het eerste contact met Romy Grotenhuis van Customer Success heeft mij ontzettend geholpen om antwoord te krijgen op al mijn vragen. De begeleiding over hoe Trustoo werkt is uitstekend. Zoals de naam al aangeeft, je kunt Trustoo vertrouwen!

"In twee jaar tijd heb ik meer dan 80 nieuwe klanten gekregen via het Trustoo platform. Dat is nog maar het begin, want er komen steeds meer bij. Ook online ben ik steeds beter te vinden, het is zelfs verdubbeld en daardoor wordt mijn website ook beter bekeken. Zoals de naam al aangeeft, je kunt Trustoo vertrouwen!"
Tom de Rooij

In twee jaar tijd heb ik meer dan 80 nieuwe klanten gekregen via het Trustoo platform. Dat is nog maar het begin, want er komen steeds meer bij. Erg fijn! Ook online ben ik steeds beter te vinden, het is zelfs verdubbeld en daardoor wordt mijn website ook beter bekeken en boeken klanten nu ook via mijn eigen site. Het voelt ontzettend goed om met Trustoo samen te werken, terwijl ik in het begin nog mijn twijfels had. Trustoo geeft mij veel positieve energie, doordat er nu veel klanten bij mij boeken voor een fotoshoot. Eén ding dat zeker is, we zullen de samenwerking blijven behouden!

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte