Over Ruud van der Linden Fotografie

Gepubliceerd op 03 May, 2022

Deel artikel
Ruud van der Linden
Fotograaf

Over Ruud van der Linden Fotografie

Fotograaf Ruud van der Linden uit Enschede is een professioneel trouwfotograaf. Voor trouwreportages kan je rekenen op topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook trouwalbums en trouwvideo's worden met de grootste zorg in de gewenste stijl gemaakt. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van een drone, voor unieke foto's vanuit elk perspectief.

Waarom Trustoo?

Dankzij een gratis proefperiode heb ik Trustoo zonder verplichtingen mogen uitproberen. Na enkele succesvolle aanvragen, heb ik besloten om écht gebruik te gaan maken van het platform, dit is incl. de faciliteiten waar betalende partners toegang tot hebben. Je hebt immers niets te verliezen.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Vooraf had ik geen verwachtingen, maar wel de hoop om meer klanten te werven via het platform. Trustoo heeft mij hierin niet teleurgesteld, ik ontvang waardevolle leads.

Hoe bevalt de samenwerking?

Trustoo heeft mij met succes geholpen om de vindbaarheid van mij als fotograaf te vergroten. Ik kom nu direct in beeld bij het zoeken binnen mijn branche, dat was voorheen een stuk minder. Natuurlijk kost het platform geld, maar in verhouding tot de prijs van mijn diensten is dit een zeer acceptabel bedrag. De resultaten zijn uitstekend. Gemiddeld 90% van de potentiële klanten die ik telefonisch spreek gaat met mij in zee.

"Trustoo heeft mij met succes geholpen om de vindbaarheid van mij als fotograaf te vergroten. Snel contact, kundig advies, coulant bij aanvragen die niet serieus zijn. Al met al zou ik Trustoo niet meer willen missen, ik ben een tevreden partner!"
Ruud van der LindenFotograaf

Ik vind de samenwerking ook erg goed. De helpdesk is goed bereikbaar, ik heb regelmatig telefonisch contact gezocht met mijn vragen. Snel contact, kundig advies, coulant bij aanvragen die niet serieus zijn. Al met al zou ik Trustoo niet meer willen missen, ik ben een tevreden partner!

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte