Over Notarispraktijk Den Beer Poortugael

Gepubliceerd op 04 May, 2022

Deel artikel
Caroline den Beer Poortugael

Over Notarispraktijk Den Beer Poortugael

Notarispraktijk Den Beer Poortugael is een notariskantoor met een algemene notariёle praktijk. Voor al uw zaken op het gebied van het particulier onroerend goed en het familierecht kunt u bij ons kantoor terecht. De notaris heeft mede vanuit het verleden bijzondere deskundigheid en ervaring op het gebied van het notariële ondernemingsrecht en estate-planning.

Waarom Trustoo?

Wij hebben ons aangesloten bij het Trustoo platform omdat we nieuwsgierig waren naar het nieuwe zoekmedium. Bij de start van onze samenwerking kregen wij de gelegenheid om een aantal gratis aanvragen te ontvangen, dit maakte het uitproberen van het platform erg toegankelijk.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Vooraf waren onze verwachtingen niet hooggespannen, aangezien onze ervaringen met de meeste nieuwe zoeksites maar nauwelijks extra klanten opleveren. Uiteindelijk heeft Trustoo ons positief verrast door goede vindbaarheid, duidelijke aanvragen, fijne klanten én een prettig tarief.

Hoe bevalt de samenwerking?

De samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Als partner voel je je niet in een afhankelijkheidspositie geduwd, maar heb je eigen regie over de hoeveelheid aanvragen. De klanten zijn niet alleen maar uit op de allergoedkoopste prijs, hetgeen zeer plezierig is bij de behandeling van de dossiers.

"Trustoo heeft ons positief verrast door goede vindbaarheid, duidelijke aanvragen, fijne klanten én een prettig tarief. De samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Als partner voel je je niet in een afhankelijkheidspositie geduwd, maar heb je eigen regie over de hoeveelheid aanvragen."
Caroline den Beer Poortugael

De website is duidelijk, alles spreekt voor zich en werkt gelijk goed. Een klant die via Trustoo een aanvraag bij ons doet heeft al veel informatie ingewonnen, hierdoor krijgen wij enkel serieuze aanvragen binnen. Het zelf kunnen managen van het aantal aanvragen maakt het gehele plaatje compleet.

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte