Over Jungen mediations

Gepubliceerd op 09 Nov, 2021

Deel artikel
Petra Jungen-van-Geffen
Jungen Mediations & Conflicthantering

Waarom Trustoo?

Als mediation praktijk hebben wij ons aangesloten bij Trustoo omdat wij neutraliteit en onafhankelijkheid heel hoog in het vaandel hebben staan. Trustoo werkt samen met verschillende aanbieders in het betreffende vakgebied en dat maakt dat de klant vrij is in de keuze.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Trustoo is dus een onafhankelijke partij. Wij denken dat mediation heel persoonlijk is en dat het belangrijk is dat klanten een mediation kantoor in de arm nemen waar beide partijen zich prettig voelen en klanten dus ruime keuze uit aanbieders hebben. Daarnaast biedt Trustoo kwaliteit in haar dienstverlening en hiervoor werken zij samen met vakkundige en betrouwbare partners.

Hoe bevalt de samenwerking?

De belangrijkste punten voor ons bij Trustoo zijn de kwaliteit, deskundigheid en de manier van werken. Het is een toegankelijke en benaderbare partij die een prettig werkproces heeft. Via het portaal kunnen klanten gemakkelijk de informatie ophalen die zij wensen. De werkwijze is prettig en overzichtelijk en de tarieven zijn aanvaardbaar.

"We zijn met name te spreken over het wederzijdse contact en de laagdrempelige wijze van benadering. Inmiddels zijn wij ruim 5 jaar aangesloten bij Trustoo en we merken dat klanten ons goed weten te vinden via Trustoo. Wij mochten inmiddels vele mediations succesvol afronden."
Petra JungenJungen Mediations & Conflicthantering

Als ondernemer zijn wij continu bezig om te kijken naar onze processen en de dienstverlening. Mooi om te zien is dat Trustoo hierin is meegegaan en dat er steeds weer nieuwe tools worden aangereikt die het proces servicegerichter maken voor onze klanten.

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte