Over James van der Ende Fotografie

Gepubliceerd op 18 May, 2022

Deel artikel
James van der Ende
Fotograaf

Over James van der Ende Fotografie

James van der Ende is een professionele fotograaf uit Den Haag, werkzaam vanuit Studio Scheef. Na fotografie gestudeerd te hebben aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK), heeft hij zich gespecialiseerd in portret, bruiloft en productfotografie.

Waarom Trustoo?

Mijn start bij Trustoo heb ik gemaakt om meer potentiële klanten voor mijn onderneming te krijgen. Een groot voordeel is het zelf beheren van het werkgebied, Als fotograaf heb ik naast mijn studiowerk ook klanten voor shoots en trouwreportages op locatie. Via het platform kunnen klanten direct zien op welke dagen ik beschikbaar ben, waardoor ik geen onnodige berichten hoef te sturen voor het maken of afzeggen van afspraken.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Daarnaast is Trustoo een grote ondersteuning bij de vindbaarheid van mijn onderneming via Google. De regio's waarin ik actief ben kunnen mijn bedrijfsprofiel op Trustoo en mijn website gemakkelijk vinden.

Hoe bevalt de samenwerking?

De samenwerking ervaar ik heel positief. Inmiddels heb ik al een aantal keer contact gehad met de medewerkers van Trustoo. Zij helpen altijd goed en denken graag met je mee. Zo komt het bijvoorbeeld wel eens voor dat er klanten zijn die een offerte willen, maar er verder niet op reageren. Trustoo beoordeelt deze aanvragen eerlijk om te zien of je je geld terug krijgt.

"Mijn start bij Trustoo heb ik gemaakt om meer potentiële klanten voor mijn onderneming te krijgen. De samenwerking ervaar ik heel positief. Trustoo helpt mij altijd heel goed, ze denken graag met je mee. Sinds ik Trustoo gebruik nemen het aantal boekingen toe en krijg ik meer verkeer op mijn website. Uiteindelijk houd ik er klanten aan over en groeit mijn bedrijf!"
James van der EndeFotograaf

Van te voren had ik geen hoge verwachtingen, dit omdat ik eerder geen goede resultaten had bij andere platformen. Trustoo heeft mij laten zien dat het wél goed kan werken en mij zeker geholpen bij het vergroten van mijn klantenbestand. Het platform is eenvoudig, dat maakt het gebruik heel prettig. Sinds ik Trustoo gebruik nemen het aantal boekingen toe en krijg ik meer verkeer op mijn website. Uiteindelijk houd ik er klanten aan over en groeit mijn bedrijf!

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte