Over Hypotheekbeslist

Gepubliceerd op 04 Nov, 2021

Deel artikel
Marco Bosman
Financieel adviseur

Waarom Trustoo?

Wij financierden voornamelijk starters en doorstromers vanuit de makelaardij. Heel veel oversluitingen hadden wij niet. Wij zochten al enige tijd naar een mogelijkheid om met beperkte investeringen ook deze groep te kunnen helpen.

Er zijn legio manieren om met klanten in contact te komen. Betaalde leads zijn heel gewoon in onze branche. In het verleden heb ik al eerder samengewerkt met leadgeneratie partijen met wisselend succes. Omdat ik zonder verplichtingen Trustoo uit kon testen heb ik ervoor gekozen om mee te gaan doen.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Hoe bevalt de samenwerking?

Mijn verwachtingen waren niet erg hoog gespannen door teleurstellende samenwerkingsverbanden met andere partijen in het verleden. Maar de samenwerking met Trustoo bevalt tot nu toe uitstekend. De kwaliteit van de leads is prima en het retourbeleid is eerlijk. Mocht er iets mis zijn met een aanvraag, dan kan ik dit eenvoudig doorgeven.

"Ik ben tevreden over de wijze waarop Trustoo de zaken heeft ingeregeld. De communicatielijnen zijn kort. Ik ben blij met de resultaten, Enkel zouden we graag nog wat meer leads ontvangen per week:-)."
Marco BosmanFinancieel adviseur
miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte