Over Freative Fotografie

Gepubliceerd op 24 May, 2022

Deel artikel
Frea Kroese
Fotograaf

Over Freative Fotografie

Frea Kroese is een professionele fotograaf met focus op portret- en bedrijfsfotografie.

''De uitdaging van mijn bedrijf is tegelijk wat mij het meeste plezier in mijn werk geeft: het op maat verzorgen van fotografiewensen. Of het nu je bedrijf of je familie betreft, ik wil het beeld maken dat jij het liefst wilt hebben.''

Waarom Trustoo?

Tijdens de coronapandemie heeft mijn bedrijf het zwaar gehad en ben ik mijn kansen gaan spreiden. Trustoo heeft mij uit dit dal getrokken en meer zichtbaarheid voor mijn bedrijf gecreëerd. Een groot voordeel dat mij in eerste instantie heeft overgehaald is de mogelijkheid tot maandelijks opzeggen. Dat heb ik nodig. Wanneer iets niet lekker loopt, neem ik er snel afscheid van. Hierin heeft Trustoo mij het tegendeel bewezen en ik ben zo ver heel tevreden met onze samenwerking.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Als ondernemer liep ik het meest aan tegen niet goed zichtbaar zijn in de regio. Trustoo heeft mij dit volledig uit handen genomen. Denk aan het bundelen van reviews, online zichtbaarheid via Google en daardoor ook lokale bekendheid.

Hoe bevalt de samenwerking?

Het beeld dat ik hierbij heb: een vrouw in een moeras die zichzelf aan de haren omhoog wilt trekken. Dan passeren er op een paar meter afstand een hulpteam, met touwen en planken, de juiste aanpak en geen angst om zich over het moeras te bewegen: Trustoo. Ze hebben me geholpen op de plank te klimmen en weet je, ik sup heerlijk over het moeras en geniet van de rust om me heen. Dat is wat Trustoo voor mij betekent: rust in mijn hoofd op momenten dat ik rust nodig heb. Niet altijd bezig zijn in mijn achterhoofd met werk, financiële maandberekeningen én de zorg hoe ik aan klanten kom en mijn werk kan doen.

"Het beeld dat ik hierbij heb: een vrouw in een moeras die zichzelf aan de haren omhoog wilt trekken. Dan passeren er op een paar meter afstand een hulpteam, met touwen en planken, de juiste aanpak en geen angst om zich over het moeras te bewegen: Trustoo. Ze hebben me geholpen op de plank te klimmen en weet je, ik sup heerlijk over het moeras en geniet van de rust om me heen. Dat is wat Trustoo voor mij betekent: rust in mijn hoofd op momenten dat ik rust nodig heb."
Frea KroeseFotograaf

Wat mij aan Trustoo bevalt is dat zij elk contact met mij goed behandelen. Zij geven het voorbeeld over hoe je met klanten om moet gaan. Ze begrijpen mijn problemen en passen een menselijk maat toe. Je kunt direct reageren op binnenkomende opdrachten en die directheid zorgt voor vertrouwen bij nieuwe klanten. Mocht er geen contact ontstaat met de klant, dan kan je dit aangeven bij Trustoo. Zij hebben hier begrip voor en kijken samen naar een passende oplossing. Mijn bedrijf bloeit sinds ik bij Trustoo heb ingelogd. Ik heb via Trustoo klanten, maar ook in mijn stad heeft het iets goed gedaan en levert het me meer klanten in het algemeen op.

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte