Over Caroline Bun Coaching & Healing

Gepubliceerd op 16 Jun, 2022

Deel artikel
Caroline Bun
Relatietherapeut & Coach

Over Caroline Bun Coaching & Healing

Caroline Bun Coaching & Healing is een begrip in 't gooi, maar helpt klanten uit heel Nederland. Caroline en Maurice coachen met zijn tweeën, hierdoor ontgaat ze niets en daar profiteer jij van. Door de coaching sessies raak je de ballast kwijt die je in de weg zit, waarbij de focus ligt op het beste en meeste uit jezelf en het leven halen. Bevrijd, innerlijke rust en met heldere inzichten kom je uit de sessies.

Waarom Trustoo?

Inmiddels hebben we al een hele tijd geleden een gratis profiel op Trustoo aangemaakt. Op gegeven moment werden we door Romy benaderd. Na al veel verschillende dingen geprobeerd te hebben, stonden we open om uit te breiden met Trustoo. Het leuke gesprek met Romy gaf veel vertrouwen en er kwam ook een fotograaf bij ons langs om goede foto's te maken voor ons profiel.

Wat ons het meeste bevalt aan Trustoo zijn de leuke, enthousiaste mensen die erg betrokken en creatief meedenken. Hierdoor voelen we een persoonlijke band en ons gehoord wanneer we ergens tegenaan lopen. Wat we ook echt goed vinden is dat Trustoo doorlopend werkt aan verbeteringen en luistert naar de behoefte van klanten.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

De persoonlijke benadering sprak ons erg aan. Het was fijn om telefonisch contact te kunnen hebben in plaats van alleen per mail. We vonden dat de Trustoo pagina's waar de bedrijven op gepresenteerd werden er goed uitzagen. We zagen Trustoo veelvuldig verschijnen in google, en met name dat gaf ons vertrouwen dat Trustoo zijn vak verstaat. Vindbaarheid creëeren voor de aangesloten bedrijven, de mogelijkheid om je te kunnen onderscheiden met reviews van klanten én de top 10 maakte het voor ons aantrekkelijk.

Hoe bevalt de samenwerking?

Gelet op onze ervaringen met andere probeersels door ons, waren onze verwachtingen voorzichtig. We hadden wel hoop maar waren vooral benieuwd of dit wel zou werken. In het begin liep het niet meteen goed, waardoor we wel even bezorgd waren. Er kwamen wel aanvragen, maar die leidden eerst tot niks. Dus toen vonden we het wel moeilijk om kosten te maken zonder opbrengsten. We werden toen goed te woord gestaan door Romy en Stephan die ons geruststelden en aangaven dat het altijd even duurt voordat het goed werkt. Wel spannend, want dat hadden we natuurlijk bij andere dingen wel vaker gehoord, uiteindelijk werd dat toch niks. Nu werd het gelukkig wel wat :-). We zijn eind maart 2021 begonnen en in mei 2021 begon het te lopen en in juni 2021 hadden we werkelijk heel veel werk via Trustoo. Wij waren overtuigd en blij!

"Wat ons het meeste bevalt aan Trustoo zijn de leuke, enthousiaste mensen die erg betrokken en creatief meedenken. We staan nu op de eerste pagina van Google en we halen veel werk uit de leads van Trustoo. Winstgevend, professioneel, servicegericht, meedenkend, vriendelijk, innovatief, visionair en succesvol. Een aanrader dus!"
Caroline BunRelatietherapeut & Coach

Waar je als ondernemer in deze branche tegenaan loopt, is hoe goed je gevonden wordt. Wij zijn goed in ons werk als coaches en relatietherapeuten, maar het aanbod hiervan is heel groot. Inmiddels is het gevonden worden in Google een baan op zich en niet onze specialiteit. Nu doet Trustoo dit met succes voor ons.

Onze vindbaarheid in Bussum was al goed, maar in het gebied daarbuiten is het veel beter geworden. We staan nu op de eerste pagina van Google en we halen veel werk uit de leads van Trustoo. We hebben uit alle aanvragen, 90 aanvragen die hebben geleid tot bepaalde afspraken over een periode van bijna 15 maanden.

Winstgevend, professioneel, servicegericht, meedenkend, vriendelijk, innovatief, visionair en succesvol. Een aanrader dus!

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte