Over Bullseye Design

Gepubliceerd op 20 Jun, 2022

Deel artikel
Femke van den Berg
Designer

Over Bullseye Design

Een webdesigner nodig voor websites in de bouw- en groensector? Dan ben je aan het juiste adres bij Bullseye Design. Femke heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in websites voor de bouw- en groensector. Het doel: het verzorgen van een goed vindbare website die past bij het bedrijf.

Waarom Trustoo?

Een tijd geleden ben ik benaderd door Trustoo, zo is het eerste contact ontstaan. Wat mij in eerste instantie aantrok is de reviewtool. Deze is erg goed en gebruik ik ook op diverse websites van klanten en op mijn eigen website.

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustoo

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Eén van de grootste voordelen van het platform is het betalen per lead. Je zit niet vast aan een abonnement, dit maakt het gebruik aantrekkelijk. Zoals eerder aangegeven ben ik erg blij met de reviewtool. Het combineren van reviews vanuit alle bronnen van het internet helpt enorm bij het verkrijgen van vertrouwen en naamsbekendheid.

Hoe bevalt de samenwerking?

Het contact met de medewerkers is prettig, ook fijn dat ze meedenken. Eén van mijn fijnste en beste klanten komt vanuit Trustoo. Hij is super tevreden en boekt goed resultaat met zijn website, het contact is ook heel leuk. Een langdurige opdracht waar ik erg blij mee ben.

"Het contact met de medewerkers is prettig, ook fijn dat ze meedenken. Eén van mijn fijnste en beste klanten komt vanuit Trustoo. Dankzij Trustoo ben ik online beter vindbaar en ik ben erg blij met de reviewbutton op de website."
Femke van den BergDesigner

Dankzij Trustoo ben ik online beter vindbaar en ik ben erg blij met de reviewbutton op de website. Helaas heb ik niet altijd evenveel leads, het zou fijn zijn om hier iets meer uit te halen. Wel ben ik blij met de samenwerking en het prettige contact dat ik zo ver met Trustoo heb.

miniwizard.svgStaat jouw bedrijf al in de top 10?
Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustoo stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

foto.jpg
Teleportboulevard 140, 1043 EJ Amsterdam

Heb je een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustoo voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte