Dakrand plat dak maken

Vind een Top 10 Dakdekker bij jou in de buurt
Mijn locatie
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 dakdekkers voor het maken van een dakrand voor een plat dak

Bekijk op Trustoo de top 10 dakdekkers voor het maken van een dakrand voor een plat dak. Ontvang volledig gratis en vrijblijvend 4 offertes binnen 1 minuut.

Lees meer...
Tuhman dakbedekkingen VOF.jpg10
2.

Tuhman dakbedekkingen VOF

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
Keurmerk Kwaliteitsvakman
TOP PRO
10,0score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (382reviews)

TUHMAN DAKBEDEKKINGEN VOF

Met ruim 44 jaar ervaring in de Dakdekkers wereld en in 2009 als zelfstandig ondernemer gestart.

Vanaf 2017 ben ik samen met mijn 2 zonen verder gegaan en vormen we vanaf die tijd een écht familie en ambachtsbedrijf waar de klant als vanouds voorop staat .

Wij leveren kwaliteit platte of hellende daken, dakramen, dakgoten, lood en zinkwerk, kortom alles wat op of aan een dak zit!

Daarbij zijn we montagepartner van Velux dakramen voor meer Daglicht en Ruimte in uw woning.

Sinds 2020 monteren we ook de vaste valbeveiligingen van Kedge op kantoor en fabriekshallen voor u en onze veiligheid volgens de huidige wetgeving.
Passie voor ons vak en uw dak!

Vanaf 05-04-2023 kunnen we een lecdetectie doen op uw dak
Wij kunnen voor u een lekdetectie onderzoek uitvoeren om de oorzaak en de locatie van de lekkage te achterhalen. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende rook technieken en uv-kleurstof testen. Dat doen wij overigens zonder hak en breekwerk en met moderne geavanceerde apparatuur.

De kosten voor een lekdetectie onderzoek betreffen €375,00 exclusief btw. Dit geldt ook als er meerdere plaatsen binnen een woning onderzocht moeten worden. Dit is inclusief voorrijkosten, inspecteur kosten en gebruik van apparatuur. Ook ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport waarin de oorzaak van de lekkage staat omschreven. Hierin staat ook precies aangegeven wat er eventueel gerepareerd/vervangen moet worden om de lekkage te verhelpen. Zodoende kan er een gerichte reparatie plaatsvinden waarbij dus onnodige reparaties en hak en breekwerk worden voorkomen. wordt veelal door verzekeringsmaatschappijen vergoed
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
keizersveld 71, Venray
Laatste review 28-02-2024
14 jaar in bedrijf

Dakrand plat dak maken

Bij het maken van een plat dak is de dakrand een cruciaal detail. Het is niet alleen een esthetisch element, maar speelt ook een belangrijke rol in de bescherming van je dak tegen weersinvloeden. Het maken van een dakrand voor een plat dak, ook wel dakrandafwerking genoemd, vereist vakmanschap en aandacht voor detail. Je kunt dit dus het best door een dakdekker laten doen.

Wat zijn dakranden?

Dakranden zijn de randen van een dak die de overgang vormen tussen het dakoppervlak en de buitenmuur. Ze zijn essentieel voor de afwerking van een plat dak en helpen om water en wind buiten te houden. Dakranden kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, zoals metaal, hout of kunststof.

Hoe maak je een dakrand?

Het maken van een dakrand voor een plat dak begint met het meten van de rand van het dak. Vervolgens wordt de daklijst op maat gesneden en bevestigd aan de rand van het dak. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de daklijst goed aansluit op de dakbedekking om lekkages te voorkomen.

Waarom is dakrandafwerking belangrijk?

Een goede dakrandafwerking is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van je dak, maar ook voor de duurzaamheid. Een goed afgewerkte dakrand beschermt je dak tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur van je dak.

Vergelijk offertes via Trustoo

Het maken van een dakrand voor een plat dak is een taak die precisie en vakmanschap vereist. Of je nu kiest voor een metalen, houten of kunststof dakrand, het is belangrijk om een professional in te schakelen die ervaring heeft met dakrandafwerking. Vergelijk vier offertes van lokale dakdekkers via Trustoo. Zo kun je de beste keuze maken voor jouw dakrandafwerking.

Reviews over dakdekkers

Onze dakdekkers worden gemiddeld beoordeeld met een 9,1 gebaseerd op in totaal 30.982 reviews uit 36 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,1
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Fijne en duidelijke communicatie. Deze dakdekkers uit onze buurt hebben de lekkage van ons platte dak en schoorsteen goed verholpen. Enorm blij met het resultaat van de dakrenovatie. Prijs en kwaliteit goed in verhouding, vakkundige mannen. Lees meer...

Janice Direks
01-02-2024
review_img
Waterdichtdak
starstarstarstarstar

Bedrijf heeft snel en adequaat gereageerd op mijn verzoek. Bij inspectie werd niet het dak opgegaan, maar is op basis van een gemaakte foto geoffreerd. Op basis van meerdere offertes, en contact plus inspectie door mijn verzekering (die tot de conclusie kwam dat het toch voor eigen rekening is), heb ik aanvullende vragen gesteld. Daar werd snel op gereageerd. Men zou er nog even naar kijken en die middag of de volgende dag op terugkomen.
Helaas is dat niet gebeurd. Ook niet na meerdere herinneringsberichten van mij. Erg jammer.
Lees meer...

Gerard Bruijstens
11-12-2023
review_img
Bonné Dakonderhoud
starstarstarstarstar

Na een lange zoektocht langs dakdekkers die ofwel een torenhoge prijs vroegen, niet kwamen opdagen of de klus niet wilden of konden klaren omdat het dak op ons historische huis best wel lastige punten heeft, kwamen we tenslotte bij Roofworkx uit. En daar hebben we geen spijt van, want er werd direct een goed plan gemaakt voor dakisolatie, bitumen dak opnieuw dekken (rekening houdend met onze zinken dakgoot en afvoer), schoorstenen en dakgoot renoveren en dit voor een goede prijs.
Het was geen makkelijke klus, maar Roofworkx heeft dit tot volle tevredenheid uitgevoerd. Kortom vakmanschap, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en netjes werken zijn de karakteristieken van Roofworkx. Wij zijn tevreden en kunnen Roofworkx warm aanbevelen.

Gerrit Zoeteweij
Lees meer...

Gerrit Zoeteweij
01-12-2023
review_img
Roofworkx
starstarstarstarstar

Vriendelijk, snel, eerlijk en kundig. Fijn dat er nog bedrijven zoals deze bestaan! Ik had last van een kleine lekkage, bij de dak-inspectie viel er wat op en dat kon meteen met een quick-fix opgelost worden. Fijn! Lees meer...

Pascal
03-11-2023
review_img
Meesterdakdekkers
starstarstarstarstar

Komt afspraken na, heeft goed werk afgeleverd en klantvriendelijk personeel! Aanrader! Lees meer...

Nigel Van Houtum
27-10-2023
review_img
Daktechniek Ebdr
starstarstarstarstar

Lekkage snel en vakkundig opgelost. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Lees meer...

Wouter ten Boske
02-10-2023
review_img
Dak Discounter
starstarstarstarstar

ik raad klusbedrijf Doll zeker aan! ze zijn bij ons langskomen om een lekkage op te lossen aan ons bitumen dak. Klusbedrijf Doll was snel ter plaatsen, en had een duidelijke en eerlijke offerte. ze hebben fotos gemaakt voor, tijdens en na de werkzaamheden zodat wij mee konden kijken wat er op ons dak is gebeurd, hier waren wij erg blij mee. top bedrijf. wij zijn meer dan tevreden met de goede werkzaamheden! Lees meer...

Meike van liempde
28-09-2023
review_img
klusbedrijf doll