Waarom ben je begonnen met dit type werk?
Koken is mijn passie en na jaren bij verschillende restaurants en cateraars te hebben gewerkt, werd het tijd om mijn vleugels uit te slaan en als zelfstandig cateraar verder te gaan.
Hoeveel ervaring heb je in deze branche?
Inmiddels al zo'n 12 á 13 jaar.
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Ik werk altijd met verse producten, het liefst lokaal en altijd in overleg met de opdrachtgever.
Welke relevante opleidingen of trainingen heb je gevolgd?
- Uitvoerend Horeca Ondernemer
- Sociale Hygiëne
- Leermeester Horeca
- Operationeel Leidinggeven
- Sociale Hygiëne
- Leermeester Horeca
- Operationeel Leidinggeven
Wat is handig om te weten over je prijzen (kortingen of extra kosten)?
Wij maken altijd een offerte op maat en luisteren goed naar de wensen van de opdrachtgever. Doordat wij iets hoger zitten qua prijzen kunnen wij ook garanderen dat we top kwaliteit leveren en altijd met de meest verse producten kunnen werken.