Trustoo koppeling met DatHuis biedt automatische leadopvolging

Gepubliceerd op 30 Sep, 2022

Deel artikel
Basia Hillebrandt
Content Manager bij Trustoo

Trustoo koppeling met DatHuis biedt automatische leadopvolging

Het succesvol omzetten van leads naar klanten is niet altijd vanzelfsprekend. Een goede opvolging is dan ook cruciaal in dit proces. Bij Trustoo hebben we al een tijdje nagedacht hoe we dit kunnen proces kunnen verbeteren en versnellen. We zijn dan ook blij om te vermelden dat we vanaf heden een automatische opvolging kunnen aanbieden voor makelaars via een koppeling met de tool DatHuis.

Wat doet DatHuis voor je?

Veel makelaars kennen de tool DatHuis van het online waarderapport. Aangesloten makelaars kunnen een speciale widget plaatsen op de website. De bezoekers van de website kunnen hiermee een indicatie van de waarde van hun woning laten bepalen. Deze widget heeft al meer dan 1,5 miljoen leads opgeleverd voor de aangesloten makelaars. Een waardevolle aanvulling voor iedere makelaar!

Trustoo gaat een samenwerking aan met DatHuis. Naast het waarderapport bevat het platform tools om te groeien, leads te beheren en op te volgen en om te koppelen met meer dan 5.000 apps. Trustoo mag zichzelf hieraan toevoegen als nieuwste koppeling. Hierdoor kan jij vanaf heden gebruik maken van de automatische leadopvolging van DatHuis, inclusief alle andere apps.


Waarom automatische leadopvolging?

Dagelijks ontvangen makelaarskantoren aanvragen, vanaf nu kunnen deze automatisch opgevolgd worden via DatHuis. Er is veel aanbod, waardoor aankoopmakelaars de leads voor korte periode exclusief ontvangen. Daarom is snelle opvolging van belang. Het heeft direct veel toegevoegde waarde, doordat je hiermee de race van andere kantoren kan winnen.


Om de samenwerking te vieren, kunnen 100 Trustoo-klanten DatHuis één maand kosteloos uitproberen. Het is geheel vrijblijvend, je zit hierbij dus nergens aan vast. Dankzij de koppeling van Trustoo en DatHuis mis je nooit meer een lead. Het pakket kost normaal €298,- euro en is nu gratis voor de eerste 100 Trustoo klanten! Meld jouw bedrijf aan via deze pagina.

miniwizard.svg
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Wat kost een undefined?

Een undefined kost undefined tussen de ,- en,- Een undefined mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een undefined kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

Relevante expert blogs