Internationaal verhuizen

Vind een top 10 verhuisbedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
verhuisbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 verhuisbedrijven voor internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen kan een grote onderneming zijn. Bij Trustoo maken we het makkelijker voor je. Verken de top 10 verhuisbedrijven voor internationale verhuizingen. Wij koppelen je snel en betrouwbaar aan de beste lokale experts. Je ontvangt binnen no-time vier offertes, waarna je zelf de keuze maakt.

Lees meer...

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen is een grote stap en vergt meer voorbereiding dan bij een normale particuliere verhuizing. Het is niet alleen een verandering van omgeving, maar ook een hele onderneming om al je spullen te verhuizen naar het buitenland. Daarom zijn we er om je te helpen bij het vinden van het juiste internationale verhuisbedrijf.

Internationale verhuizingen: een wereld van mogelijkheden

Internationaal verhuizen brengt veel uitdagingen met zich mee. Het gaat niet alleen om het inpakken van je spullen en het vervoeren naar een nieuwe locatie. Het gaat ook om het navigeren door buitenlandse douaneregels, het regelen van transport en het omgaan met de logistiek van internationale verhuizingen. Gelukkig zijn er internationale verhuizers die gespecialiseerd zijn in dit soort verhuizingen. Zij hebben de ervaring en kennis om je te helpen bij elke stap van het proces.

De kosten van internationaal verhuizen

De prijzen voor internationaal verhuizen kunnen sterk variëren. Dit hangt af van verschillende factoren zoals de afstand, de hoeveelheid te verhuizen spullen en de specifieke diensten die je nodig hebt. Het is daarom belangrijk om verschillende offertes te vergelijken. Bij Trustoo kun je vier offertes aanvragen van verschillende verhuisbedrijven. Zo kun je de kosten en diensten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw internationale verhuizing.

Goedkoop internationaal verhuizen: het kan!

Hoewel internationaal verhuizen vaak wordt gezien als een dure onderneming, hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Er zijn manieren om de kosten te drukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gedeelde container in plaats van een eigen container. Of je kunt overwegen om sommige spullen te verkopen en opnieuw aan te schaffen in je nieuwe thuisland. Het belangrijkste is om goed te plannen en verschillende offertes te vergelijken.

Vertrouw op Trustoo voor je internationale verhuizing

Bij Trustoo zijn we er om je te helpen bij je internationale verhuizing. We bieden een platform waar je eenvoudig offertes kunt aanvragen van verschillende internationale verhuisbedrijven. Zo kun je de prijzen en diensten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw verhuizing. We zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het aanvragen van offertes tot het vinden van het juiste verhuisbedrijf.

Reviews over verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 60.968 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Al twee keer hebben de vriendelijke jongens van Verhuisbedrijf Gelderland ons geholpen met het versjouwen van zware apparaten, eerst een boiler van 270ltr naar de zolder en later een groot fornuis van de straat kant naar binnen in onze gang. Geweldig, wij raden dit bedrijf aan. Lees meer...

Myrna Ostgaard op Google
12-04-2024
review_img
Verhuisbedrijf Gelderland
starstarstarstarstar

Kordaat werk, maar minpuntje was aanvankelijk dat de vervoerde meubels wat schade hadden opgelopen. Deze klacht is echter achteraf geheel naar tevredenheid opgelost. Lees meer...

Peter Smulders
17-03-2024
review_img
De Vrachtpatser
starstarstarstarstar

Excellent maakt zijn naam meer dan waar - uitmuntende service voor, tijdens en na de verhuizing. De medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en denken goed mee om je zo veel mogelijk te ontzorgen. De fijnste verhuizing die ik tot nu toe heb meegemaakt! Lees meer...

Kimberly Camu op Google
01-03-2024
review_img
Excellent Packing and Moving BV
starstarstarstarstar

Keurig personeel, vriendelijk en proffesioneel. Alles zonder schade op de juiste plek gezet en was een gezellige dag. Lees meer...

Magdalena
16-12-2023
review_img
Cornellie's Verhuizingen
starstarstarstarstar

Reageren zeer snel, zelfs op zaterdag. Prettig geprijsd. Lees meer...

Ans Gorter
24-10-2023
review_img
Snel en Wel Verhuizingen