Internationaal verhuizen

Vind een top 10 verhuisbedrijf bij jou in de buurt
Mijn locatie
verhuisbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 verhuisbedrijven voor internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen kan een grote onderneming zijn. Bij Trustoo maken we het makkelijker voor je. Verken de top 10 verhuisbedrijven voor internationale verhuizingen. Wij koppelen je snel en betrouwbaar aan de beste lokale experts. Je ontvangt binnen no-time vier offertes, waarna je zelf de keuze maakt.

Lees meer...

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen is een grote stap en vergt meer voorbereiding dan bij een normale particuliere verhuizing. Het is niet alleen een verandering van omgeving, maar ook een hele onderneming om al je spullen te verhuizen naar het buitenland. Daarom zijn we er om je te helpen bij het vinden van het juiste internationale verhuisbedrijf.

Internationale verhuizingen: een wereld van mogelijkheden

Internationaal verhuizen brengt veel uitdagingen met zich mee. Het gaat niet alleen om het inpakken van je spullen en het vervoeren naar een nieuwe locatie. Het gaat ook om het navigeren door buitenlandse douaneregels, het regelen van transport en het omgaan met de logistiek van internationale verhuizingen. Gelukkig zijn er internationale verhuizers die gespecialiseerd zijn in dit soort verhuizingen. Zij hebben de ervaring en kennis om je te helpen bij elke stap van het proces.

De kosten van internationaal verhuizen

De prijzen voor internationaal verhuizen kunnen sterk variëren. Dit hangt af van verschillende factoren zoals de afstand, de hoeveelheid te verhuizen spullen en de specifieke diensten die je nodig hebt. Het is daarom belangrijk om verschillende offertes te vergelijken. Bij Trustoo kun je vier offertes aanvragen van verschillende verhuisbedrijven. Zo kun je de kosten en diensten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw internationale verhuizing.

Goedkoop internationaal verhuizen: het kan!

Hoewel internationaal verhuizen vaak wordt gezien als een dure onderneming, hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Er zijn manieren om de kosten te drukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gedeelde container in plaats van een eigen container. Of je kunt overwegen om sommige spullen te verkopen en opnieuw aan te schaffen in je nieuwe thuisland. Het belangrijkste is om goed te plannen en verschillende offertes te vergelijken.

Vertrouw op Trustoo voor je internationale verhuizing

Bij Trustoo zijn we er om je te helpen bij je internationale verhuizing. We bieden een platform waar je eenvoudig offertes kunt aanvragen van verschillende internationale verhuisbedrijven. Zo kun je de prijzen en diensten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw verhuizing. We zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van het aanvragen van offertes tot het vinden van het juiste verhuisbedrijf.

Reviews over verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3 gebaseerd op in totaal 60.220 reviews uit 26 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,3
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Netjes en beleefd, super voorzichtig met mijn meubels en spullen. Werken flink door, in een paar uurtjes was t klaar! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Lees meer...

Esther
18-10-2023
review_img
Snel en Wel Verhuizingen
starstarstarstarstar

Goed vormgegeven website met complete informatie voor wat er bij een verhuizing komt kijken. Afspraak gemaakt voor een oriënterend gesprek over plan van aanpak en de kosten. Dit bedrijf mag in het volste vertrouwen onze verhuizing doen. Lees meer...

Freek Pol op Google
08-09-2023
review_img
Koops Verhuisgroep B.V.
starstarstarstarstar

Wat een goede verhuis bedrijf. En ze hebben me goed geholpen. En de service was top. Dus dikke 10 sterren. Dank je wel. Lees meer...

Ben van houten
01-09-2023
review_img
Varwijk Verhuizen
starstarstarstarstar

Wat een fijne gasten, Ivo, Rico, Sulyman en andere collega wies naam we zijn vergeten😅 gaan heel nauwkeurig te werk en hebben zeer netjes gewerkt. Dikke complimenten
Groetjes Robert en Karin
Lees meer...

Robert Teunissen op Google
12-08-2023
review_img
Excellent Packing and Moving BV
starstarstarstarstar

Keuze tussen de verschillende verhuisbedrijven was ruim voldoende.

Lees meer...

H. Haans
02-08-2023
review_img
Van 't Net Verhuizingen
starstarstarstarstar

De mannen van TIP TOP movers doen hun naam eer aan ze zijn Top en hierbij geef ik de TIP om een afspraak met hen te maken.
Vriendelijk, komen afspraken na, werken snel en vakkundig, zetten alles weer in elkaar wat zij uit elkaar hebben gehaald, zijn flexibel, pakken alles degelijk in de verhuiswagen.
Lees meer...

Mick v. Salisch
29-07-2023
review_img
TipTop Movers