Zonnescherm laten repareren

Vind een top 10 zonweringspecialist bij jou in de buurt
Mijn locatie
zonwering.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze Top 10 zonweringspecialisten voor het repareren van een zonnescherm

Zoek je een expert voor het repareren van een zonnescherm? Op Trustoo vind je de top 10 zonweringspecialisten voor zonneschermreparaties. Wij koppelen je snel aan de beste vakmensen in jouw regio. Vraag meteen vier offertes aan en kies met vertrouwen via Trustoo.

Lees meer...
Singa Swalmen.jpg5
4.

Singa Swalmen

icon
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert binnen 1 uur
9,7score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (38reviews)

Ik ben Leon Brauer, de eigenaar van Singa Swalmen. Samen met mijn vrouw Jenny runnen wij ons kleinschalig bedrijf. Gestart ben ik mijn carrière in de isolatiebranche. Hierin heb bijna 10 jaar gewerkt. Toen ik mijn vrouw leerde kennen zat haar familie al jaren succesvol in de terrasoverkappingen branche. Langzamerhand ben ik me steeds meer gaan verdiepen in dit thema. Omdat ik altijd al de wens had om zelfstandig te zijn, en na alle pro's en contra's af te hebben gewogen, heb ik de stap gewaagd om in 2014 voor mezelf te beginnen met het plaatsen van terrasoverkappingen.

Door het intensieve contact en steun van mijn schoonfamilie heb ik ons assortiment al gauw uitgebreid met het plaatsen van glazen schuifwanden en zonweringen. Omdat wij uitsluitend materialen verwerken die bij ons worden gekocht, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Wij werken samen met Nederlandse en Duitse fabrikanten, waar wij nauw persoonlijk contact mee hebben. Zo kunnen wij snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen op de markt.

Mijn vrouw heeft tot 2021 nog gewerkt als teamleider in een apotheek. Daarnaast heeft ze de gehele boekhouding voor ons bedrijf gedaan. Eind 2021 heeft ze haar vaste baan opgezegd om volledig voor ons bedrijf werkzaam te gaan zijn. Jenny is boekhouder, secretaresse, klantenadviseur en HRM manager in één. Mede door haar passie voor het kantoorwerk kan ik mij volledig concentreren op de werkzaamheden buiten huis.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Oudeweg 46A, Swalmen
Laatste review 17-02-2024
9 jaar in bedrijf

Zonnescherm repareren

Als je zonnescherm kapot is, kan dat een flinke domper zijn. Gelukkig zijn er zonweringspecialisten die je kunnen helpen met de reparatie van je zonnescherm. Bij Trustoo brengen we je in contact met deze professionals.

Wat houdt een zonneschermreparatie in?

Een zonneschermreparatie kan verschillende dingen betekenen. Het kan zijn dat het doek van je zonnescherm beschadigd is, of dat de motor niet meer werkt. Ook kan het zijn dat de knikarm van je zonnescherm kapot is. Onze zonweringspecialisten kunnen al deze problemen voor je oplossen.

Zonneschermreparatie kosten

De kosten van een zonneschermreparatie kunnen variëren. Het hangt af van wat er precies gerepareerd moet worden. Is het doek van je zonnescherm beschadigd, dan zal de prijs anders zijn dan wanneer de motor van je zonnescherm kapot is. Om een goed beeld te krijgen van de kosten, is het verstandig om vier offertes te vergelijken via Trustoo.

Hoe vind je de juiste zonweringspecialist?

Het vinden van de juiste zonweringspecialist kan een uitdaging zijn. Er zijn veel zonweringspecialisten en ze bieden allemaal verschillende prijzen en diensten aan. Bij Trustoo maken we het je makkelijk. We matchen je met vier lokale zonweringspecialisten die je een offerte kunnen geven voor je zonneschermreparatie.

Waarom kiezen voor Trustoo?

Bij Trustoo geloven we in het belang van een goede match tussen consument en zonweringspecialist. We zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste specialisten voor je zonneschermreparatie. Zo kun je met een gerust hart je zonnescherm laten repareren, zonder je zorgen te maken over de kwaliteit of de prijs.

Maak de juiste keuze voor jouw zonneschermreparatie

Het repareren van je zonnescherm is een belangrijke taak. Je wilt er zeker van zijn dat het goed gebeurt en dat je niet te veel betaalt. Daarom is het belangrijk om je opties te vergelijken. Bij Trustoo helpen we je daarbij. Vergelijk vier offertes en maak de juiste keuze voor je zonneschermreparatie.

Reviews over zonwering specialisten

Onze zonwering specialisten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 24.729 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Snelle reactie om werk op te nemen, fijn communicatie over de producten, goed werk geleverd! Lees meer...

Derwin
10-02-2024
review_img
Schaduwrijk
starstarstarstarstar

Zijn heel erg tevreden met Leon en collega. Is vakkundig, komt afspraken na. Snel aan de beurt. Heeft ons heel goed geholpen met het afhandelen van de schadeclaim.
Is al weer bezig met een volgende opdracht van ons.
Lees meer...

Pwk Hovens op Google
03-02-2024
review_img
Singa Swalmen
starstarstarstarstar

Top service, op zaterdag gebeld voor een offerte, deze is die zelfde dag gemaakt en al op dinsdag gemonteerd. Wij zijn er blij mee. Lees meer...

Jan-Willem Jacobs op Google
13-12-2023
review_img
Alibaba Zonwering
starstarstarstarstar

Goede prijskwaliteit verhouding, zelfs waar ik dacht dat ik een kabel in het zicht zou krijgen hebben ze het netjes weggewerkt. Alles netjes in kleur en zoals afgesproken. Lees meer...

mevr IdB
27-11-2023
review_img
ZMB zonwering en rolluiken
starstarstarstarstar

Reparatie aan knikarmscherm. Na de inschrijving kwam er al snel een reactie van de eigenaar van het bedrijf. Vriendelijke en duidelijke communicatie per mail en per telefoon. Het gesprek resulteerde in een heldere uitleg en een prima offerte!
De werkzaamheden konden al snel worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijd werd de reparatie vakkundig en binnen de gestelde tijd gedaan. Ik ben blij dat de nieuwe motor het goed doet en mijn zonnescherm weer jaren meekan.
Dankjewel Jan-Maarten van Tol, Factor50 Zonwering!

Lees meer...

Jeannette Boertien
21-09-2023
review_img
Factor50 Zonwering & Montage
starstarstarstarstar

Reageerde snel op verzoek voor een reparatie van mijn zonnescherm. Tijdens de reparatie bleek niet alles standaard te zijn en moest er een enigszins passend onderdeel besteld worden en daarna nog aangepast aan de buis van het scherm. Reparatie werd vakkundig uitgevoerd en ondanks de extra aanpassingen en 2x langs moeten komen was het factuurbedrag conform de vooraf opgegeven prijs Lees meer...

R. van Putten
31-08-2023
review_img
Swart zonwering
starstarstarstarstar

prima prijs kwaliteit verhouding, goede service en kundige mensen die het komen plaatsen en alles netjes achterlaten. REM zonwering is zeker aan te raden Lees meer...

Pamela Struik
29-08-2023
review_img
Rem zonwering