Rolluiken laten plaatsen

Vind een top 10 zonweringspecialist bij jou in de buurt
Mijn locatie
zonwering.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.000.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 zonweringspecialisten voor het plaatsen van rolluiken

Zoek je een specialist om rolluiken te laten plaatsen? Ontdek bij Trustoo de top 10 zonweringspecialisten. We brengen je in contact met de beste professionals in jouw regio. Wij matchen, je kiest zelf. Vraag snel vier offertes aan en maak een keuze met volledig vertrouwen.

Lees meer...

Rolluiken laten plaatsen

Wil je nieuwe rolluiken laten plaatsen? Bij Trustoo helpen we je graag bij het vinden van de juiste zonweringspecialist. Wij brengen je in contact met met lokale zonweringspecialisten om je de beste service te bieden.

Rolluiken prijzen inclusief montage

Wat kost rolluiken plaatsen? De kosten voor het laten plaatsen van rolluiken kunnen variëren. Dit hangt af van verschillende factoren zoals het type rolluik, de grootte en of je kiest voor een handmatige of elektrische bediening. De prijs inclusief montage kan variëren van enkele honderden tot meer dan duizend euro. Het is daarom belangrijk om verschillende offertes te vergelijken.

Elektrische rolluiken laten plaatsen

Elektrische rolluiken bieden extra comfort en gemak. Met een druk op de knop kun je de rolluiken laten zakken of optrekken. Dit maakt ze een populaire keuze voor veel huiseigenaren. De prijzen voor elektrische rolluiken liggen over het algemeen hoger dan die voor handmatige rolluiken, maar de extra investering kan de moeite waard zijn.

Offerte rolluiken plaatsen

Bij Trustoo maken we het je gemakkelijk om offertes te vergelijken. Je kunt bij ons vier offertes aanvragen van lokale zonweringspecialisten. Zo kun je de prijzen en diensten vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie. We bieden deze service gratis aan en het verplicht je tot niets.

Rolluiken laten plaatsen door zonweringspecialist

Een zonweringspecialist kan je adviseren over de beste opties voor jouw woning. Ze kunnen je ook helpen met de installatie van de rolluiken. Het is belangrijk om een betrouwbare en ervaren zonweringspecialist te kiezen. Bij Trustoo werken we alleen samen met zonweringspecialisten die we vertrouwen en die een goede reputatie hebben.

Maak de juiste keuze

Het laten plaatsen van rolluiken is een investering in je woning. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen om de juiste keuze te maken. Vergelijk offertes, lees beoordelingen en maak een weloverwogen beslissing.

Reviews over zonwering specialisten

Onze zonwering specialisten worden gemiddeld beoordeeld met een 9 gebaseerd op in totaal 25.041 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,0
starstarstarstarstar_half
starstarstarstarstar

Snelle reactie om werk op te nemen, fijn communicatie over de producten, goed werk geleverd! Lees meer...

Derwin
10-02-2024
review_img
Schaduwrijk
starstarstarstarstar

De reden waarom wij gekozen hebben voor Arzon, is de manier hoe we zijn voorgelicht en hoe de eigenaar alle aandacht had en oplossingen voor de juiste keuze. Daarnaast zijn de mensen die hier de rolluiken hebben aangelegd netjes, professioneel en vriendelijk. En als laatste, de prijs was prima. Zal Arzon zeker recommanderen. Lees meer...

Carl Lancaster op Google
09-01-2024
review_img
Arzon Zonwering Gouda
starstarstarstarstar

Een zeer professioneel en vriendelijk bedrijf!
Auke is special uit Koarnjum gekomen om de offerte in details te presenteren en de verschillende mogelijkheden en opties voor het installeren van een zonwering uit te leggen. Hij nam rustig de tijd ervoor en hield volledig aan de afspraak wat bestelling en montage binnen een zeer korte termijn betreft.
Het werk was vakkundig en netjes verricht en wij zijn super blij met de resultaat.
Kortom, een absolute aanrader!
Sadeh,
Amstelveen
Lees meer...

Alon op Google
03-01-2024
review_img
Zonwering aan Huis BV
starstarstarstarstar

Top service, op zaterdag gebeld voor een offerte, deze is die zelfde dag gemaakt en al op dinsdag gemonteerd. Wij zijn er blij mee. Lees meer...

Jan-Willem Jacobs op Google
13-12-2023
review_img
Alibaba Zonwering
starstarstarstarstar

Goede prijskwaliteit verhouding, zelfs waar ik dacht dat ik een kabel in het zicht zou krijgen hebben ze het netjes weggewerkt. Alles netjes in kleur en zoals afgesproken. Lees meer...

mevr IdB
27-11-2023
review_img
ZMB zonwering en rolluiken
starstarstarstarstar

Reparatie aan knikarmscherm. Na de inschrijving kwam er al snel een reactie van de eigenaar van het bedrijf. Vriendelijke en duidelijke communicatie per mail en per telefoon. Het gesprek resulteerde in een heldere uitleg en een prima offerte!
De werkzaamheden konden al snel worden uitgevoerd. Op de afgesproken tijd werd de reparatie vakkundig en binnen de gestelde tijd gedaan. Ik ben blij dat de nieuwe motor het goed doet en mijn zonnescherm weer jaren meekan.
Dankjewel Jan-Maarten van Tol, Factor50 Zonwering!

Lees meer...

Jeannette Boertien
21-09-2023
review_img
Factor50 Zonwering & Montage
starstarstarstarstar

Fijn dat Danny zo snel kon komen.
Werkt netjes, snel. Bijkomend nieuwe schroeven in de muur geen probleem heeft het gereedschap bij zich. En ruimt alles netjes op. Bedankt voor je service
Lees meer...

Evertman
26-08-2023
review_img
Swart zonwering