Eerste huis kopen

Vind een top 10 hypotheekadviseur bij jou in de buurt
Mijn locatie
hypotheekadviseur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 hypotheekadviseurs voor het kopen van een eerste huis

Je eerste huis kopen met betrouwbare begeleiding van een lokale hypotheekadviseur? Ontdek op Trustoo de top hypotheekadviseurs in jouw regio. We verbinden je met de beste professionals voor een zorgeloze aankoop. Vraag bij ons vier offertes aan en kies met vertrouwen jouw eerste huis hypotheekadviseur.

Lees meer...

Eerste huis kopen

Het kopen van je eerste huis is een spannende stap. Dit proces kan vol vragen en onzekerheden zitten. Daarom helpen we je graag op weg met een aantal belangrijke stappen en tips. Je vraagt via ons platform bovendien eenvoudig offertes aan bij de beste hypotheekadviseurs en makelaars bij jou in de buurt.

Startersregeling en startersvoordeel

Als starter op de woningmarkt kun je gebruik maken van verschillende startersregelingen. Zo kun je als starter mogelijk een starterslening krijgen. Dit is een aanvullende lening die je kan helpen bij het financieren van je eerste huis. Als je voldoet aan bepaalde voorwaarden kun je daarnaast in aamerking komen voor een lagere rente via de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Ook krijg je als starter vaak vrijstelling van overdrachtsbelasting.

Wat is een starterswoning?

Een starterswoning is een woning die geschikt is voor mensen die hun eerste huis kopen. Dit zijn vaak kleinere, betaalbare woningen die een goede start bieden op de woningmarkt. De koopsom van een starterswoning is gelijk aan de kostengrens van de NHG. Het is belangrijk om te weten wat een starterswoning is, zodat je gericht kunt zoeken naar je eerste huis.

Stappenplan eerste huis kopen

Bij het kopen van je eerste huis komt veel kijken. Een stappenplan kan je helpen om dit proces overzichtelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een startersbudget, het bekijken van de woningmarkt en het aanvragen van een hypotheek. Ook is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kopen van een huis.

Hypotheekadviseur inschakelen

Een hypotheekadviseur kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bij Trustoo kun je vier offertes aanvragen van lokale hypotheekadviseurs. Zo kun je gemakkelijk de diensten en tarieven vergelijken. We raden je aan om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Het is een belangrijke stap in het proces van je eerste huis kopen.

Checklist eerste huis kopen

Een checklist kan je helpen om niets over het hoofd te zien bij het kopen van je eerste huis. Denk aan zaken als de staat van de woning, de ligging en de vraagprijs. Maar ook aan de hypotheekvoorwaarden en de mogelijkheid om gebruik te maken van startersregelingen. Bij Trustoo helpen we je ook graag bij het vinden van de juiste makelaar die je kan begeleiden bij het kopen van je eerste huis.

Reviews over hypotheekadviseurs

Onze hypotheekadviseurs worden gemiddeld beoordeeld met een 9,7 gebaseerd op in totaal 183.075 reviews uit 25 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,7
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Uitstekende én professionele hulp & adviezen bij het vinden van een passende hypotheek! Klantgerichte benadering: altijd bereikbaar voor vragen en uitleg. Kortom, een aanrader! Lees meer...

Esther Bruls op Google
24-10-2023
review_img
Hypotheek Visie Den Bosch | Onafhankelijk hypotheekadvies
starstarstarstarstar

Hypotheek Visie Uden heeft ons erg goed geholpen. Het contact was heel erg goed en er waren directen korte lijnen wat heel erg fijn was. Lees meer...

julie koelewijn op Google
20-10-2023
review_img
Hypotheek Visie Uden | Onafhankelijk hypotheekadvies
starstarstarstarstar

Vorig jaar hebben zijn mijn vriendin en ik bij hypotheek visie geweest ivm de aankoop van onze woning. Wij hebben dit als zeer comfortabel en positief ervaren.
Alles wordt zeer zorgvuldig en duidelijk uitgelegd en ook de flexibiliteit rondom de afspraken waren voor ons erg gunstig. Alle lasten vielen eigenlijk van onze schouders wat zeer prettig was in deze periode. Wij zijn dan ook erg te spreken over hypotheek visie Heemskerk en zouden iedereen hypotheek visie aanraden.
Lees meer...

Rodney Leussink op Google
24-09-2023
review_img
Hypotheek Visie Heemskerk | Onafhankelijk hypotheekadvies