Teamcoaching

Vind een top 10 teamcoach bij jou in de buurt
Mijn locatie
coaching.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Bekijk onze top 10 teamcoaches voor teamcoaching

Op zoek naar teamcoaching in jouw regio? Ontdek bij Trustoo de beste coaches voor jouw team. We matchen je met lokale professionals en bieden je snel vier offertes aan. Vertrouw op Trustoo voor een succesvolle teamcoaching.

Lees meer...
Clifford Training Coaching.jpg6
10.

Clifford Training Coaching

icon
Bel voor gratis kennismaking
Reageert binnen 1 uur
NOBCO-coach
9,6score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_full (14reviews)

Clifford training & coaching gelooft in het ontdekken, ontwikkelen en groeien van persoonlijk leiderschap. Ons uitgangspunt is dat ieder mens alle hulpbronnen in zich heeft om positieve veranderingen te realiseren. Wij helpen u en uw organisatie om optimaal in uw eigen kracht te komen. Wij zijn gespecialiseerd in (online) trainingen/ coaching op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, loopbaan en burnout. Wij hebben 16 ervaring in de retail, chemie, zorg en de financiële dienstverlening. Wij coachen en trainen in zowel Nederlands als Engels. Ons kantoor zit in Arnhem.

Specialisatie

De vraagstukken waar hij voor wordt gevraagd: "Hoe kom ik in mijn persoonlijke kracht?", "Hoe kom ik van mijn negatieve gedachten en stress af?”, Wat voor leider wil ik zijn in mijn organisatie?", "Hoe kom ik van mijn angst af?”, Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?", “Hoe kom ik op voor mijzelf en stel ik duidelijke grenzen?”, “Hoe creëer ik innerlijke rust", "Hoe transformeer ik innerlijke belemmeringen en een negatief zelfbeeld?", "Hoe motiveer ik mijn team effectief?", "Hoe kan ik eenzijdig verstoorde relaties verbeteren?", "Hoe ga ik om met conflicten en tegenslagen?", "Hoe creëer ik een positieve en krachtige mindset?", "Hoe ga ik effectief met veranderingen om" en "Wat is mijn passie en hoe transformeer ik deze naar een concrete nieuwe rol?”.

Herken je jezelf in één van bovenstaande vragen, neem dan contact met mij op.

Introductie

Dave Clifford (1972) werkt inmiddels 16 jaar zelfstandig als trainer, life-, loopbaan en executive coach. Zijn stijl van coachen is zowel pragmatisch als intuïtief, open en betrokken. Hij weet in een korte tijd tot de kern van de zaak te komen en helpt zijn clienten dan concreet hun doelen te realiseren. Dave werkte de afgelopen 10 jaar met succes voor uiteenlopende organisaties als loopbaan- management-, executive coach en leiderschapstrainer in Management development trajecten voor o.a. Ahold, Teijin Aramid, ING, Corbion Total, Jumbo Supermarkten, Arval, Vesteda, Arcadis & Van Lanschot Chabot. Hij begeleidt cliënten regelmatig met vragen over het versterken van zelfvertrouwen en assertiviteit, reduceren en oplossen van angst en stress, ontwikkelen van rust en impact, omgaan met verandering, eenzijdig verbeteren van relaties in zowel management als privé situaties.

Achtergrond en ervaring

Dave heeft een bedrijfskundige achtergrond. Zijn expertise ligt op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, burn-out, loopbaan begeleiding en executive coaching. Hij is een specialist in het toepassen van NLP, Voice Dialoque en het Sociaal Panorama in de context van zowel privé, werk als gezondheid. Hij is een NLP master practioner, Sociaal panorama consultant, DiSC certified en sinds 2018 een internationaal gecertificeerd Health Certification Coach. Hij coacht en traint op zowel middenkader, hoger kader als directie niveau. Op dit moment heeft hij een nevenfunctie als Member of the Advisory Board bij Four Digits in Arnhem.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Eusebiusbuitensingel 7, Arnhem
Laatste review 26-10-2023
026-3012020

Teamcoaching

Bij Trustoo begrijpen we de waarde van teamcoaching. Het is een krachtig instrument dat een team kan transformeren en naar een hoger niveau kan tillen. Maar wat is teamcoaching precies en wat doet een teamcoach?

Wat is teamcoaching?

Teamcoaching is een proces waarbij een coach een team begeleidt om hun gezamenlijke prestaties te verbeteren. Het gaat verder dan individuele coaching door zich te richten op de groepsdynamiek en de interactie tussen de teamleden. Het doel is om een omgeving te creëren waarin iedereen zijn volledige potentieel kan bereiken.

Wat doet een teamcoach?

Een teamcoach helpt bij het identificeren en aanpakken van problemen binnen het team. Ze kunnen helpen bij het verbeteren van de communicatie, het oplossen van conflicten en het bevorderen van een positieve werkcultuur. Teamcoaches kunnen ook helpen bij het stellen van doelen en het ontwikkelen van strategieën om deze te bereiken. Bij Trustoo vind je eenvoudig ervaren coaches die gespecialiseerd zijn in teamcoaching in jouw regio. Ze kunnen je team coachen en begeleiden om hun prestaties te verbeteren.

Vergelijk offertes via Trustoo

Bij Trustoo maken we het gemakkelijk om de juiste teamcoach te vinden. Je kunt vier offertes van lokale coaches aanvragen en deze vergelijken. Dit geeft je de mogelijkheid om de beste coach voor jouw team te kiezen. We bieden deze service aan, maar de uiteindelijke keuze is aan jou.

De voordelen van teamcoaching

Teamcoaching kan een groot verschil maken voor de prestaties van je team. Het kan helpen om de communicatie te verbeteren, conflicten op te lossen en een positieve werkcultuur te bevorderen. Het kan ook helpen bij het stellen van doelen en het ontwikkelen van strategieën om deze te bereiken. Bij Trustoo helpen we je de juiste coach te vinden die jouw team naar een hoger niveau kan tillen.

Reviews over coaches

Onze coaches worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6 gebaseerd op in totaal 17.657 reviews uit 22 bronnen
Gemiddelde beoordeling
9,6
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Wassili heeft me enorm geholpen, zowel in mijn werk als privé. Zijn methode omvat inzicht en analyse en combineert theorie en praktijk op een eenvoudig toepasbare manier. Door zijn oefeningen te blijven doen is de persoonlijke en professionele groei duidelijk merkbaar van week tot week. Lees meer...

Joris Nederpelt Lazarom op Google
21-09-2023
review_img
Wassili Life & Business Coach. Training & Organisatie ontwikkeling.
starstarstarstarstar

Beste Albert,
Ik heb een assessment training bij jou gehad, je hebt geduldig naar mijn verhaal geluisterd voelde mij op mijn gemak om het jou te vertellen. Je hebt mij ook echt handvaten gegeven om mee te leren omgaan met situaties en hoe je dat dan doet. Je hebt me daar enorm mee geholpen.
Voel me nu veel rustiger en ben je daar ook heel dankbaar voor.
Zal graag andere mensen het advies geven om eens met jou of Marriëlle te gaan praten. Deze mensen zijn heel professioneel en kunnen andere nog veel leren.
Groetjes Sylvia
Lees meer...

Sylvia op Google
25-07-2023
review_img
MD assessment coaching training
starstarstarstarstar

Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in dezelfde branche, was het voor mij tijd om te onderzoeken welke banen nog meer bij mij passen. Ik heb ontzettend veel handige tips gehad van Veronique over mijn c.v., LinkedIn profiel, het schrijven van een motivatiebrief en door middel van de loopbaanscan weet ik wat mijn talenten en valkuilen zijn. De gesprekken hebben mij inzicht en handvatten gegeven zodat ik mij nu op de banenmarkt kan begeven. Lees meer...

lea renses op Google
22-07-2023
review_img
Verhelder Talent
starstarstarstarstar

Henk heeft mij gecoacht om te werken aan een beter zelfbeeld en om in mijn persoonlijke ontwikkeling te kunnen groeien. Henk heeft de kwaliteit om prachtige reflecterende vragen te stellen en door te vragen over lastige en gevoelige onderwerpen. De kracht van Henk is voor mij zijn openheid en eigen kwetsbaarheid die hij laat zien, hierdoor voelde ik mij bij hem snel veilig en durfde mij makkelijker kwetsbaar op te stellen. Henk is niet bang om moeilijke vragen te stellen om naar de kern te gaan.
Sociaal wenselijke antwoorden zijn niet aan Henk besteed, echtheid, daar gaat het bij hem om.
Ik heb enorm veel gehad aan de coaching van Henk, door zijn coaching heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen van een erg onzeker persoon naar een veel krachtiger persoon die weet dat heel veel wél kan, ik verbaas nog steeds mijzelf.
Henk is een erg fijne, lieve, recht door zee coach die mij heeft geleerd om anders naar mijzelf en anderen te kijken. Mede dankzij zijn coaching sta ik nu beter in mijn leven dan ooit tevoren.
Natuurlijk, dit heb ik zelf gedaan. Maar met de coaching van Henk hierbij heb ik stappen durven maken die ik anders niet had gemaakt.
Ik ben Henk mijn leven lang dankbaar voor wat hij voor mij heeft betekent. Ik gun iedereen een coach als Henk.
Bedankt voor alles Henk!!
Lees meer...

René Vis
16-06-2023
review_img
Henk Haaijema coaching & supervisie