Ervaar de voordelen van Trustoo Premium !

Vergroot je zichtbaarheid op Trustoo en ontvang meer kwalitatieve aanvragen
Geen abonnementskosten
aanmelden

Waarom Trustoo Premium?

Word beter gevonden
Ontvang kwalitatieve aanvragen
Verhoog jouw conversie
Trustoo premium

In 3 stappen naar meer klanten

1. Vergroot je zichtbaarheid en naamsbekendheid

Wij draaien extra campagnes voor onze premium partners. Ook wordt jouw profiel getoond op de beste posities op ons platform. Hierdoor ben je niet alleen vindbaar in je eigen woonplaats, maar in je gehele werkgebied.

Je krijgt van ons

 • Gratis hulp bij het instellen van je profiel
 • De beste posities op ons platform
 • Geen verborgen of abonnementskosten
Vergroot je zichtbaarheid en naamsbekendheid

2. Ontvang kwalitatieve aanvragen op basis van jouw voorkeuren

Met een premium profiel kan je precies instellen voor wat voor type diensten jij beschikbaar bent. Ook kan je zelf bepalen hoeveel aanvragen je per week maximaal wilt ontvangen. Hierdoor heb je meer kans de opdracht daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

Extra functionaliteiten voor Premium profielen

 • Bedrijfsspecifieke filters instellen
 • Telefonische aanvragen ontvangen
 • Jouw werkgebied op gemeenteniveau
Ontvang kwalitatieve aanvragen op basis van jouw voorkeuren

3. Alles wat je nodig hebt om jouw conversie te verhogen

Met een premium profiel ontvang je de aanvraag twee uur eerder dan basisprofielen. Hierdoor maak jij meer kans om de opdracht uit te voeren. Stel automatische antwoorden in om de aanvraag sneller op te kunnen volgen.

whatsapp

Upgrade naar premium om Whatsapp meldingen te ontvangen bij nieuwe aanvragen en reacties.

Alles wat je nodig hebt om jouw conversie te verhogen

Recente reviews

Referenties

Wat andere ondernemers zeggen over Trustoo

 • Trustoo is voor mij een geschikt platform. De aanvragen leveren 9 van de 10 keer werk op! Een aanrader voor iedere ondernemer.
  Anoeska Stokvis
  Stokvis Mediation
 • Trustoo is net even anders dan het gemiddelde platform. Je bent hier niet anoniem, de profielen zijn behoorlijk uitgebreid en mensen kunnen dus heel gericht een aanvraag doen.
  Bas van Rooijen
  De Mobiele Kok Catering
 • Ik ben tevreden over de samenwerking! Het is een erg makkelijke manier om in contact te komen met nieuwe opdrachtgevers.
  Nico
  Al Gusto
 • Ik ben heel blij met Trustoo. De eerste drie matches genereren ook direct drie afspraken.
  Alfred Gerrits
  Financieel adviesbureau Gerrits
 • Altijd vriendelijk personeel en telefonisch goed bereikbaar. Proberen altijd met de klant mee te denken kortom een aanrader.
  Joeri Tames
  JT Dakbedekking
 • Met een eigen profiel ben ik goed vindbaar en hebben potentiële klanten al een eerste indruk. De ontvangen leads leveren zeker nieuwe klanten op. Trustoo is een aanrader voor iedere ondernemer!”
  Nasrien Goelmohamed
  In je Recht
 • Ik schat in dat er uiteindelijk zo’n 40 procent van de aanvragen tot een opdracht leidt. Een mooi percentage als je het mij vraagt!
  Mitchell Minnen
  Diamant Schilderwerken
 • "Trustoo heeft ons positief verrast door goede vindbaarheid, duidelijke aanvragen, fijne klanten én een prettig tarief. De samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Als partner voel je je niet in een afhankelijkheidspositie geduwd, maar heb je eigen regie over de hoeveelheid aanvragen."
  Caroline den Beer Poortugael
  Notarispraktijk Den Beer Poortugael
 • Het contact met de medewerkers is prettig, ook fijn dat ze meedenken. Eén van mijn fijnste en beste klanten komt vanuit Trustoo. Dankzij Trustoo ben ik online beter vindbaar en ik ben erg blij met de reviewbutton op de website.
  Femke van den Berg
  Bullseye Design
 • Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de leads, waardoor het prettig werken is met opdrachtgevers. Extra online vindbaarheid is eveneens exponentieel toegenomen. Door toename van opdrachten van webwinkels door Trustoo heb ik mijn omzet flink kunnen uitbreiden.
  Niek Jacobs
  UniekWebdesign.com
 • Wat ons het meeste bevalt aan Trustoo zijn de leuke, enthousiaste mensen die erg betrokken en creatief meedenken. We staan nu op de eerste pagina van Google en we halen veel werk uit de leads van Trustoo. Winstgevend, professioneel, servicegericht, meedenkend, vriendelijk, innovatief, visionair en succesvol. Een aanrader dus!
  Caroline en Maurice
  Caroline Bun Coaching & Healing
 • Het beeld dat ik hierbij heb: een vrouw in een moeras die zichzelf aan de haren omhoog wilt trekken. Dan passeren er op een paar meter afstand een hulpteam, met touwen en planken, de juiste aanpak en geen angst om zich over het moeras te bewegen: Trustoo. Ze hebben me geholpen op de plank te klimmen en weet je, ik sup heerlijk over het moeras en geniet van de rust om me heen. Dat is wat Trustoo voor mij betekent: rust in mijn hoofd op momenten dat ik rust nodig heb.
  Frea Kroese
  Freative Fotografie
 • In twee jaar tijd heb ik meer dan 80 nieuwe klanten gekregen via het Trustoo platform. Dat is nog maar het begin, want er komen steeds meer bij. Ook online ben ik steeds beter te vinden, het is zelfs verdubbeld en daardoor wordt mijn website ook beter bekeken. Zoals de naam al aangeeft, je kunt Trustoo vertrouwen!
  Tom de Rooij
  TDR Photography
 • Mijn start bij Trustoo heb ik gemaakt om meer potentiële klanten voor mijn onderneming te krijgen. De samenwerking ervaar ik heel positief. Trustoo helpt mij altijd heel goed, ze denken graag met je mee. Sinds ik Trustoo gebruik nemen het aantal boekingen toe en krijg ik meer verkeer op mijn website. Uiteindelijk houd ik er klanten aan over en groeit mijn bedrijf!
  James van der Ende
  James van der Ende Fotografie
 • Trustoo heeft mij met succes geholpen om de vindbaarheid van mij als fotograaf te vergroten. Snel contact, kundig advies, coulant bij aanvragen die niet serieus zijn. Al met al zou ik Trustoo niet meer willen missen, ik ben een tevreden partner!
  Ruud van der Linden
  Ruud van der Linden Fotografie
 • Samenwerken met Trusto heeft ons bereik en onze groei enorm gestimuleerd. Hun gebruiksvriendelijke platform en responsieve team maken het eenvoudig om nieuwe klanten te bereiken. We zijn dankbaar voor deze waardevolle samenwerking!
  Yamen Ericksousi
  Yamen Cuisine
FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is de Trustoo score?

De Trustoo score neemt het gemiddelde van alle online reviews en kijkt daarnaast ook naar andere factoren zoals expertise en jouw profielscore om een zo eerlijk mogelijk beeld te geven over een onderneming.

Hoe verhoog ik de Trustoo score?

De berekening van de Trustoo score is voor ieder bedrijf hetzelfde. Bedrijven kunnen wel de onderliggende factoren beïnvloeden. Bijvoorbeeld een bedrijf met veel tevreden klanten, maar nog weinig reviews kan actief meer reviews gaan verzamelen. Of door ontbrekende gegevens zoals opleiding en certificeringen op het bedrijfsprofiel toe te voegen.

Hoeveel aanvragen kan ik verwachten?

Het aantal aanvragen hangt af van de werkzaamheden en regio die je instelt. Om een schatting te geven over het aantal aanvragen kan je telefonisch contact opnemen met een specialist.

Wat kost een offerte aanvraag?

De prijs per offerte aanvraag verschilt per branche. Alle prijzen kun je terugvinden in je account, of je kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen met een specialist.

Zijn er nog andere kosten?

Trustoo rekent geen vaste kosten of andere onverwachte kosten. Je betaalt enkel een vast, laag bedrag per ontvangen aanvraag.

Hoe kan ik contact opnemen met de klant?

In een aanvraag staat altijd het telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kun je ook telefonische aanvragen ontvangen. Zodat je direct in contact komt met de klant.

Kom met ons in contact

We staan je graag te woord

contact
Hi, ik ben Romy van Trustoo!

Ik sta klaar voor al je vragen. Bel me op 020 22 55 020. Heb je liever dat jij door ons wordt opgebeld? Plan dan een afspraak in.