Vind een top 10 DJ bij jou in de buurt

Selecteer welke muziek je op het feest wilt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

DJ's in Dj vergelijken

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste dj's in Dj met 0 reviews en een gemiddelde score van NaN. Vergelijk 10+ bedrijven voor jouw event en ontvang gratis vier offertes.
Alle diensten
Allround
Dance
70's / 80's / 90's
Nederlandstalig
Disco
Overig
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Soort muziek
Aantal gasten
Trustoo score

Over DJ's in Dj

Resultaat 1-10 van de beste DJ’s in Dj. Het meest complete overzicht. Een fantastische feestavond organiseren met de beste DJ’s in uw regio. In Dj kunt u een DJ of drive-in show vinden om de feestavond helemaal naar wens en budget in te vullen. De DJ, ook wel disk-jockey genoemd, zorgt ervoor dat de gasten een avond beleven die ze niet meer zullen vergeten. Een DJ kan verschillende soorten muziek draaien, afhankelijk van de wensen van het feest. • Allround: Een allround DJ is een DJ die van alle markten thuis is. Een allround DJ houdt goed rekening met de sfeer en de wensen van de organisator en gasten. Met een allround DJ heeft iedereen op de dansvloer een mooie feestavond. De muziek die de DJ draait heeft een breed genre en verzoeknummers zijn vak geen probleem. De wensen van de organisator en de gasten staan echt centraal. • 70’s/80’s/90’s: Wil je terug in de tijd met een feest van de jaren 70, 80 en 90? Muziek uit deze periode bevatten de echte klassiekers. Denk aan disco, boybands, girlbands, en de popidolen uit die tijd. Met een 70’s/80’s/90’s feest ga je echt terug in de tijd en herbeleef je alle (foute) klassiekers. In Dj hebben wij NaN goede DJ’s gevonden. De DJ’s of drive-in shows in Dj hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke DJ u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze bij de organisatie van uw feest. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende DJ’s. Zo kunt u eenvoudig de DJ’s vergelijken en de DJ kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte DJ voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste DJ's in Dj.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste DJ's in Dj

We laten de beste DJ's zien die actief zijn in Dj. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke DJ jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen DJ's.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de DJ's die je het meest aanspreken. De meeste DJ's reageren binnen 24 uur. Vind de beste DJ met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste DJ voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een DJ in Dj?

Een DJ kost per uur tussen de 100,- en175,- Een DJ mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een DJ kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

75
100
175
200

Veelgestelde vragen

De beste DJ in Nederland?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over DJ’s voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat de beste DJ is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden DJ’s met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is, spelen verschillende factoren een rol:

- Welke specialisatie; Nederlandstalig? 70’s/80’s? Feestmuziek?
- Wat is hun achtergrond, ervaring?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle DJ’s in Nederland. Dit is een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE DJ’S IN Nederland
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste DJ’s per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de DJ’s selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de DJ gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 DJ’s te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze voor uw DJ kunt maken.
Lees meer...