trustoo.nl logo.png
De beste 200+ DJ's voor jou

Vind een top 10 DJ bij jou in de buurt

Selecteer welke muziek je op het feest wilt
Plaats
dj.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle DJ's in Nederland vergelijken

Sorteren op
De beste dj's in Nederland en omgeving. Voor feesten, evenementen en bruiloften. Vind snel een goede dj of drive-in show. Objectief & onafhankelijk. Vergelijk de top 10.
Alle diensten
Allround
Dance
70's / 80's / 90's
Nederlandstalig
Disco
Overig

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Soort muziek
Aantal gasten
Trustoo score

Over DJ's bij jou in de buurt

Wij geven je het meest complete overzicht van DJ's in Nederland. Organiseer een fantastische feestavond met de beste DJ’s in jouw regio.

In Nederland kan je een DJ of drive-in show vinden om de feestavond helemaal naar wens en budget in te vullen. De DJ, ook wel disk-jockey genoemd, zorgt ervoor dat de gasten een avond beleven die ze niet meer zullen vergeten. Een DJ kan verschillende soorten muziek draaien, afhankelijk van de wensen van het feest

 • Allround: een allround DJ is een DJ die van alle markten thuis is. Een allround DJ houdt goed rekening met de sfeer en de wensen van de organisator en gasten. Met een allround DJ heeft iedereen op de dansvloer een mooie feestavond. De muziek die de DJ draait heeft een breed genre en verzoeknummers zijn vaak geen probleem. De wensen van de organisator en de gasten staan echt centraal.
 • 70’s/80’s/90’s: wil je terug in de tijd met een feest van de jaren 70, 80 en 90? Muziek uit deze periode bevatten de echte klassiekers. Denk aan disco, boybands, girlbands en de popidolen uit die tijd. Met een 70’s/80’s/90’s feest ga je echt terug in de tijd en herbeleef je alle (foute) klassiekers.

In Nederland hebben wij NaN goede DJ’s gevonden. De DJ’s of drive-in shows in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een -. Welke DJ je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze bij de organisatie van jouw feest. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende DJ’s. Zo kan je eenvoudig de DJ’s vergelijken en de DJ kiezen die bij jou passen.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte DJ voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste DJ's bij jou in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste DJ's bij jou in de buurt

We laten de beste DJ's zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke DJ jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen DJ's.

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de DJ's die je het meest aanspreken. De meeste DJ's reageren binnen 24 uur. Vind de beste DJ met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste DJ voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Wat kost een DJ?

Een DJ kost per uur tussen de 100,- en175,- Een DJ mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een DJ kost heeft ook te maken met wat jouw specifieke wensen zijn.

75
100
175
200

Veelgestelde vragen

Zit je met vragen over dj's of ben je nieuwsgierig naar wat een dj precies doet? Bij Trustoo staan we klaar om je te helpen. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over dj's in Nederland die via ons platform hun diensten aanbieden.

Hoe kies ik een betrouwbare DJ?

De beste DJ in Nederland?

Wat anderen zeggen over Trustoo

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...