Security Crew Central B.V.

Reageert snel
VEB Erkend
Altijd de scherpste prijs
platinastraat 23, Zoetermeer
2 jaar in bedrijf
10,0 (23)
Vraag een prijsopgave aan bij Security Crew Central B.V.
Ik ben op zoek naar
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Security Crew Central B.V.:
S.C.C. (Security Crew Central) hecht veel waarde aan persoonlijk contact, Vertrouwen, Veiligheid, Kwaliteit & Klantvriendelijkheid.

Voor al onze diensten zijn wij voorzien van gediplomeerde vakkundige medewerkers gespecialiseerd in hun opdracht.

Wij werken met onze eigen planningssysteem en onze eigen applicatie, waardoor onze beveiligers en klanten snel kunnen schakelen. Tijdens (grote) calamiteiten kunnen onze beveiligers met één knop door worden geschakeld naar onze alarmcentrale, die 24/7 bereikbaar is waardoor heel snel de politie, ambulance, brandweer en/of onze mobiele surveillance ter plaatse komt en indien nodig extra ondersteuning biedt.

Onze klanten krijgen inloggegevens om toegang te krijgen tot ons portal waarbij de klanten alles kunnen bijhouden, bijvoorbeeld: Diensten, Uren registratie, Rapportages, Alarmmeldingen, Calamiteit historie, (extra) personeel aanvragen en gegevens van de ingeschakelde beveiliger(s).

Bij vragen en/of meldingen is onze servicedesk voor onze klanten ook 24/7 te bereiken.

--

Wij zijn een beveiligingsorganisatie genaamd S.C.C (Security Crew Central), werkzaam onder ND-nummer 5812. Ons bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en werkzaam in de Benelux. Alle medewerkers die zijn aangesloten bij de S.C.C. organisatie zijn allemaal zeer betrokken en aanwezig bij het uitbreiden en evalueren van ons bedrijf. Zo behouden wij kwaliteit en professionaliteit, wat bij ons voorop staat. Elk kwartaal worden er excursies, cursussen en bedrijfstrainingen georganiseerd waarbij alle beveiligers diploma’s, certificaten en ervaring opdoen in verschillende onderdelen en situaties met betrekking tot beveiliging.

Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf die zich in alle opzichten qua beveiliging op een hoger niveau te werk gaat. Tevens zijn wij in samenwerking met grote klanten die al periodes zeer tevreden zijn met het werk dat wij verrichten.

Wij verdelen onze medewerkers onder verschillende takken op het gebied van beveiliging. Elke maand houden wij een bijeenkomst met onze medewerkers waarbij ze worden onderverdeeld in werkgroepen. Deze werkvorm is zeer motiverend voor onze medewerkers, maar ook voor het management. Wij nemen de meningen en verbeterpunten van zowel de klant als onze werknemers uitermate serieus en verbeteren hierbij onze werkwijze. Onze medewerkers zijn altijd een visitekaartje voor u en ons op de vloer.

Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten om regelmatig langs te komen om een evaluatiegesprek te voeren over de projecten en medewerkers. De wens van onze klant staat centraal. Onze klant word gekoppeld aan een vaste contactpersoon binnen S.C.C, wat zeer motiverend werkt, en de relatie tussen onze klanten zijn of haar contactpersoon bevordert. De contactpersoon is ten alle tijden bevoegd om wijzigingen aan te brengen om uw wensen zo juist mogelijk te vervullen.
Lees meer...
Diensten
Ad-Hoc beveiliging
Bouwbeveiliging
Brandwachten
Geld en waarde-transport
Havenbeveiliging
Hondengeleiders
Huismeester diensten
IBT Diensten
Persoonsbeveiliging
V.I.P. / Tour management diensten
Evenementen beveiliging
Horeca gastheer / beveiliging
Winkel / Object / bedrijf Beveiliging
Luchthavenbeveiliging
Mobiele surveillance
Receptie – service diensten
Verkeersregelaars
Zorgbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Horecabeveiliging
Overige beveiliging & bewaking
Particulier
Winkelbeveiliging
Zakelijk
Ervaring & vakmanschap
2 jaar in bedrijf
23 beoordelingen
45 medewerkers
22 jaar ervaring
Lid van
Algemeen Beveiligingsbedrijf
Bedrijfsbeveiligingsdienst
Horecabeveiligingsbedrijf
Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Opleidingen en certificaten

ISO 9001 Gecertificeerd
VCA ** Gecertificeerd
Erkend Leerbedrijf
BHV
VEB Gecertificeerd
Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Reviews over Security Crew Central B.V.
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
23 reviews

Neem contact op met deze beveiligingsbedrijf

Vraag een prijsopgave aan bij Security Crew Central B.V.
Ik ben op zoek naar
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare beveiligingsbedrijven in de buurt
0
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.