Vertaalbureau VertaalExperts

Bargelaan 200, Leiden
17 jaar in bedrijf
8,5 (4)
Vraag een prijsopgave aan bij Vertaalbureau VertaalExperts
Voor welke taal heb je een vertaler nodig?
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Vertaalbureau VertaalExperts:
Ons wereldwijde netwerk bestaat uit honderden professionele vertalers en revisors. Ongeacht hun achtergrond of cultuur hebben zijn één ding gemeen: een passie voor taal en vertalen.

Bij vertaalbureau VertaalExperts wordt een vertaling altijd uitgevoerd door een native speaker vertaler. Onze vertalers zijn geboren en getogen in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Zij begrijpen daardoor als beste hoe uw tekst vertaald moet worden.

Iedere vertaler heeft daarbij zijn of haar eigen specialisatie. Zij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in technisch vertalen, juridisch vertalen of in het vertalen van ondertitels. Bij de keuze van de juiste vertaler werken wij volgens een strikte selectieprocedure. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van een geleverde vertaling.

Na vertaling kan de vertaling worden gecontroleerd door een tweede vertaler. Al naar gelang budget of toepassing van de vertaling. U kunt dit aangeven bij uw offerteaanvraag.

KWALITEIT SINDS 2005
Sinds onze oprichting in januari 2005 zijn wij uitgegroeid tot een bekende speler op de Nederlandse vertaalmarkt. In die tijd hebben wij duizenden vertalingen verzorgd variërend van cv’s van particulieren tot bedrijfsfilms voor multinationals.

ONZE MISSIE
Wij willen een zo goed mogelijke vertaling leveren voor een eerlijke prijs. In een open en persoonlijke sfeer hebben wij contact met onze opdrachtgevers waarbij alle partijen zich goed moeten voelen. We denken met de klant mee en zetten ook dat stapje extra.

ONZE VISIE
Voor de beste kwaliteit moet een vertaling verzorgd worden door een professionele, native speaker vertaler met de juiste specialisatie. Omdat elke tekst anders is passen wij altijd de vertaler met de juiste achtergrond bij een te vertalen tekst.

SAMEN VOORUIT
Uw succes is ook ons succes. Daarom krijgt iedere vertaling bij ons de zorg en aandacht die het verdient. Na ontvangst kunt u dan ook direct verder met de vertaling. Zo maken wij het u gemakkelijk. Want uiteindelijk zien wij u ook graag weer terug.
Lees meer...
Diensten
Italiaans
Overig
Turks
Russisch
Spaans
Chinees
Frans
Pools
Duits
Engels
Nederlands
Grieks
Vertaalbureau
Ondertitels
Andere taal
Arabisch
Bulgaars
Deens
Fins
Indonesisch
Noors
Portugees
Roemeens
Zweeds
Ervaring & vakmanschap
17 jaar in bedrijf
4 beoordelingen
1 medewerkers

Reviews over Vertaalbureau VertaalExperts
info_outline

Zeer goed 5,0
starstarstarstarstar
4 reviews

Neem contact op met deze vertaler

Vraag een prijsopgave aan bij Vertaalbureau VertaalExperts
Voor welke taal heb je een vertaler nodig?
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare vertalers in de buurt