Trustoo logode beste makelaars voor jou
Kies uit +2600 top MakelaarsKies uit +2600 Makelaars in Nederland
TrustooZuid-HollandLeidenMakelaars
Bob Oudshoorn Makelaardij o.g. B.V.

Bob Oudshoorn Makelaardij o.g. B.V.

8,8
placeSint Jorissteeg 4, 2311 JA, Leiden
grade122 beoordelingen
timelapse28 jaar in bedrijf
Ik zoek een makelaar voor
Gratis en vrijblijvend
Over Bob Oudshoorn Makelaardij o.g. B.V.:
Een huis kopen of verkopen is één van de grootste beslissingen in uw leven. Dan wilt u geen verrassingen. Dan wilt u helderheid en weten waar iemand het over heeft. In Leiden, aan de Sint Jorissteeg 4, werken wij dagelijks aan het realiseren van uw woonwensen. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen we met een gerust hart zeggen dat we weten wat er leeft in de woningmarkt, waar we het over hebben en hoe we uw wensen kunnen verwezenlijken.
Sinds 1986 is Bob Oudshoorn Makelaardij actief in de regio Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en in de omgeving van Alphen aan den Rijn. In 2003 heeft Saskia van der Veer het stokje van Bob Oudshoorn overgenomen. Nog altijd staan we even dicht bij onze klanten als toen. Letterlijk en figuurlijk. Onze persoonlijke en specialistische aanpak bij de verkoop of aankoop van een woning maakt het verschil. En dat kan net bepalend zijn voor de waarde, de aankoopsom of de opbrengst van uw woning.
We hebben een enthousiast team dat bestaat uit ervaren makelaars-taxateurs die u persoonlijk begeleiden bij de aankoop of verkoop van een huis. Saskia, Eric en Aleida kennen de regio’s waarin wij actief zijn op hun duimpje. Onze commerciële binnendienst medewerksters Silvia, Sandra en Jolanda zijn onze duizendpoten. Zij zorgen dat de afspraken met u snel gepland worden, melden de huizen aan bij Funda en verwerken de administratie. Omdat we een klein team zijn, is iedereen volledig op de hoogte van alle projecten. En dus kunnen uw vragen altijd snel en door iedereen beantwoord worden. Daarnaast hebben we twee erkend hypotheek- en verzekeringsadviseurs in huis, Astrid en Saskia. Daar zijn we trots op, want daarmee maken we onze dienstverlening compleet.
We zijn actief in alle segmenten van het vastgoed, waarbij iedere collega zijn of haar specialisatie heeft. Bent u zoek naar een woningmakelaar, huurmakelaar, adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen, nieuwbouwspecialist, taxateur of stylist? Bij Bob Oudshoorn Makelaardij vindt u alle professionals onder één dak.
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse28 jaar in bedrijf
star122 beoordelingen
people_outline8 medewerkers
Diensten
 • Agrarisch
 • Expat
 • Winkels
 • NWWI
 • Funda
 • Verhuur
 • Hypotheek
 • Taxatie
 • Aankoop
 • Verkoop
 • Huur

Reviews over Bob Oudshoorn Makelaardij o.g. B.V.
info_outline

9,0
starstarstarstarstar
122 beoordelingen
5star
45%
4star
39%
3star
10%
2star
4%
1star
2%
Evert Verduin 4 maanden geleden op google
"Onze makelaar deed zowel de aankoop van de nieuwe woning evenals de verkoop van de oude woning. Bij het aankopen had de makelaar dusdanig veel kennis ( ook van haar concurrent ) dat de nieuwe woning voor een zeer mooi bedrag is aangekocht. Ook bij het verkopen toonde de makelaar een zeer gedegen kennis en ervaring zodat wij tot een goede verkoopdeal gekomen zijn. Ik kan Bob Oudshoorn als makelaar ( verkoop / aankoop ) echt aanraden."
funda.nl
4.5
starstarstarstarstar
118 reviews
google
5.0
starstarstarstarstar
4 reviews
.

Contact opnemen met Bob Oudshoorn Makelaardij o.g. B.V.

Ik zoek een makelaar voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een makelaar voor
Kopen van woning
Huren van woning
Taxatie van woning
Verkoop van woning
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare makelaars in de buurt

Hypodomus Rick Rijnbeek B.V.
9,1
grade155 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
Bieden en Wonen B.V.
9,2
grade11 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
Kerkvliet Makelaars
9,1
grade105 beoordelingen
Makelaarsgilde Leiden B.V.
8,9
grade70 beoordelingen
Fides Makelaars
8,8
grade175 beoordelingen
.