Coachtime

Registercounsellor ABvC
Regentesseplantsoen 18, Gouda
14 jaar in bedrijf
9,9 (53)
Vraag een prijsopgave aan bij Coachtime
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Coachtime:
Als je niet lekker in je vel zit, is dat vaak merkbaar in meerdere facetten van je leven. Het is mijn passie om mensen te helpen als het (l)even tegenzit!

In de loop van de tijd heb ik geleerd dat elke individuele vraag, elk persoonlijk verhaal, per definitie groter is dan het op het eerste gezicht lijkt. Ik bekijk vragen vanuit een groter geheel en aanschouw samen met jou de context van jouw vraag.

Wat beweegt je en wat zet je stil? Wat maakt dat je fel reageert of juist zwijgend toekijkt? Ben je moe, gespannen of onrustig? Ben je meer bezig met de ander en vergeet je jezelf? Leg je de lat erg hoog? Ben je gefrustreerd en cynisch? Vind je de ander beter? Zit je in een spagaat? Ervaar je tweestrijd? Ben je jezelf kwijtgeraakt?

Je komt het best tot je recht wanneer je ‘op je plek’ zit. Letterlijk. Alleen op je eigen plek kun je gezond en vitaal het leven aan!

NB. Soms betaalt je zorgverzekeraar een deel van de gesprekken en soms betaalt een werkgever (een deel van) de gesprekken. Neem contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Bezoek mijn site voor meer informatie.
Lees meer...
Trustoo Top Score

Coaches met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Burn-out / stresscoach
Coaching bij rouw
HSP Hooggevoeligheid
Personal coach
Lifecoach
Depressie coach
Therapeut
Counselling
Burn-out of Stresscoach
Loopbaan- of Carrièrecoach
Managementcoach
Overige persoonlijke coaching
Overige zakelijke coaching
Personal- of Life coach
Rouwcoach
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
53 beoordelingen
1 medewerkers
28 jaar ervaring
Lid van
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling

Opleidingen en certificaten

Academie voor Coaching en Counselling
Phoenix Utrecht
PSBK

Reviews over Coachtime
info_outline

Uitstekend9,7
starstarstarstarstar
53 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan Coachtime
Wordt counselling betaald door de werkgever?
Ja, bedrijven hebben een budget voor scholing en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van werknemers. Sinds 2015 zijn werkgevers dit verplicht vanuit de Wet werk en zekerheid (Wwz). Denk aan je ontwikkeling van communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, privé-werkbalans, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid, assertiviteit. Soms word ik preventief ingezet om te voorkomen dat een werknemer uitvalt in een periode van rouw of stress. Soms word ik curatief ingezet om te helpen aan de slag te gaan na uitval of bij re-integratie. Overleg met jouw leidinggevende of met iemand van personeelszaken in hoeverre een professioneel begeleidingstraject hier onder valt.
Wordt counselling vergoed door de zorgverzekering?
Ja, de Registercounsellor ABvC® wordt gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. De kosten voor counselling gaan niet van je eigen risico af. Als Registercounsellor ABvC® ben ik erkend door een groot aantal zorgverzekeraars. Daarom kun je bij mij terecht zonder verwijzing van je huisarts. Voor particulieren hanteer ik een tarief dat gebaseerd is op het netto inkomen per huishouden. De particuliere tarieven variëren van 100 tot 170 euro per anderhalf uur.
Wordt counselling vergoed door de Arbodienst?
Soms, vraag het na bij de bedrijfsarts. In het kader van de Wet verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. De factuur wordt ter betaling naar de werkgever gestuurd. Ik heb geheimhoudingsplicht dus de inhoud van onze gesprekken is sowieso geheim voor derden.
Is counselling aftrekbaar voor ondernemers en zzp’ers?
Ja, als ondernemer of officieel geregistreerde zzp’er kun je zakelijke begeleiding aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Vraag er naar bij je accountant.
Waarin ben jij gespecialiseerd?
Het gaat in mijn praktijk niet (alleen) om dat je iets weet, begrijpt en snapt want dan kun je beter een zelfhulpboek lezen :) Het verschil van mijn aanpak is dat je het 'aan den lijve' ondervindt. Je lijf is namelijk een enorme bron aan informatie, het antwoord op vrijwel alle vragen is al in je lijf opgeslagen. Ik ben minder van de tips en tricks maar juist van diepgang. Ik kom het best tot mijn recht bij mensen met vragen rondom: Stress en spanning. Communicatieproblemen en conflicten. Angsten. Verdriet en rouw. Het maken van keuzes. Hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Trauma's. Zingeving. Verder ben ik mijn hele leven al geïnteresseerd in religie en de invloed ervan op mensen. Vooral het met een psychologisch bril op te kijken naar geloof heeft mijn aandacht. Ondertussen ben ik bezig met een boek over dit thema.

Neem contact op met deze coach

Vraag een prijsopgave aan bij Coachtime
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare coaches in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.