Coachtime

Registercounsellor ABvC
Regentesseplantsoen 18, Gouda
15 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,9 (56)
Vraag een prijsopgave aan bij Coachtime
Ik zoek een coach voor
Snel & Betrouwbaar
Of neem contact op via:
Over Coachtime:
Als je niet lekker in je vel zit, is dat vaak merkbaar in meerdere facetten van je leven. Het is mijn passie om mensen te helpen als het (l)even tegenzit!

In de loop van de tijd heb ik geleerd dat elke individuele vraag, elk persoonlijk verhaal, per definitie groter is dan het op het eerste gezicht lijkt. Ik bekijk vragen vanuit een groter geheel en aanschouw samen met jou de context van jouw vraag.

Wat beweegt je en wat zet je stil? Wat maakt dat je fel reageert of juist zwijgend toekijkt? Ben je moe, gespannen of onrustig? Ben je meer bezig met de ander en vergeet je jezelf? Leg je de lat erg hoog? Ben je gefrustreerd en cynisch? Vind je de ander beter? Zit je in een spagaat? Ervaar je tweestrijd? Ben je jezelf kwijtgeraakt?

Je komt het best tot je recht wanneer je ‘op je plek’ zit. Letterlijk. Alleen op je eigen plek kun je gezond en vitaal het leven aan!

NB. Soms betaalt je zorgverzekeraar een deel van de gesprekken en soms betaalt een werkgever (een deel van) de gesprekken. Neem contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Nog ter info, online coaching doe ik alleen bij ziekte of overmacht. In principe voer ik face-to-facegesprekken. Waarom? Elkaars fysieke aanwezigheid heeft meerwaarde voor het ontwikkelproces. Een voordeel is bijvoorbeeld dat focussen live beter gaat omdat de aandacht en concentratie thuis minder of anders is dan in mijn praktijk.

Bezoek ook mijn site voor meer informatie.
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

top_pro
top_score
Vorige awards
info_outline
top_pro_2021
Top Pro 2021
top_score_2021
Top Score 2021
Expertise
Burn-out / stresscoach
Coaching bij rouw
HSP Hooggevoeligheid
Personal coach
Lifecoach
Depressie coach
Therapeut
Counselling
Face-to-face
Burn-out of Stresscoach
Rouwcoach
Personal- of Life coach
Overige persoonlijke coaching
Managementcoach
Overige zakelijke coaching
Ervaring & vakmanschap
15 jaar in bedrijf
56 beoordelingen
1 medewerkers
28 jaar ervaring
Lid van
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
Algemene Beroepsvereniging voor Counselling

Opleidingen en certificaten

Academie voor Coaching en Counselling
Phoenix Utrecht
PSBK

Reviews over Coachtime
info_outline

Uitstekend 4,7
starstarstarstarstar_half
56 reviews uit 3 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan Coachtime
Wordt counselling betaald door de werkgever?
Ja, bedrijven hebben een budget voor scholing en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van werknemers. Sinds 2015 zijn werkgevers dit verplicht vanuit de Wet werk en zekerheid (Wwz). Denk aan je ontwikkeling van communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, privé-werkbalans, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid, assertiviteit.

Soms word ik preventief ingezet om te voorkomen dat een werknemer uitvalt in een periode van rouw of stress. Soms word ik curatief ingezet om te helpen aan de slag te gaan na uitval of bij re-integratie.

Overleg met jouw leidinggevende of met iemand van personeelszaken in hoeverre een professioneel begeleidingstraject hier onder valt.
Wordt counselling vergoed door de zorgverzekering?
Ja, de Registercounsellor ABvC® wordt gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. De kosten voor counselling gaan niet van je eigen risico af.

Als Registercounsellor ABvC® ben ik erkend door een groot aantal zorgverzekeraars. Daarom kun je bij mij terecht zonder verwijzing van je huisarts.

Voor particulieren hanteer ik een tarief dat gebaseerd is op het netto inkomen per huishouden. De particuliere tarieven variëren van 100 tot 170 euro per anderhalf uur.
Wordt counselling vergoed door de Arbodienst?
Soms, vraag het na bij de bedrijfsarts. In het kader van de Wet verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.

De factuur wordt ter betaling naar de werkgever gestuurd. Ik heb geheimhoudingsplicht dus de inhoud van onze gesprekken is sowieso geheim voor derden.
Is counselling aftrekbaar voor ondernemers en zzp’ers?
Ja, als ondernemer of officieel geregistreerde zzp’er kun je zakelijke begeleiding aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Vraag er naar bij je accountant.
Waarin ben jij gespecialiseerd?
Het gaat in mijn praktijk niet (alleen) om dat je iets weet, begrijpt en snapt want dan kun je beter een zelfhulpboek lezen :) Het verschil van mijn aanpak is dat je het 'aan den lijve' ondervindt. Je lijf is namelijk een enorme bron aan informatie, het antwoord op vrijwel alle vragen is al in je lijf opgeslagen. Ik ben minder van de tips en tricks maar juist van diepgang.

Ik kom het best tot mijn recht bij mensen met vragen rondom:

Stress en spanning.
Communicatieproblemen en conflicten.
Angsten.
Verdriet en rouw.
Het maken van keuzes.
Hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.
Trauma's.
Zingeving.

Verder ben ik mijn hele leven al geïnteresseerd in religie en de invloed ervan op mensen. Vooral het met een psychologisch bril op te kijken naar geloof heeft mijn aandacht. Ondertussen ben ik bezig met een boek over dit thema.
Vraag een prijsopgave aan bij Coachtime
Ik zoek een coach voor
Snel & Betrouwbaar
Blogartikelen op Trustoo door ons geschreven

Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door coach op Trustoo

Vergelijkbare coaches in de buurt