Schilten Schoonmaak bv

Reageert snel
Keurmerk “Schoonmaken is een vak”
Vrijblijvend advies en offerte
Bamendaweg 48C, Dordrecht
62 jaar in bedrijf
9,4 (35)
Vraag een prijsopgave aan bij Schilten Schoonmaak bv
Ik zoek een schoonmaakbedrijf voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Schilten Schoonmaak bv:

Schilten Schoonmaak uit Dordrecht levert een compleet pakket aan met diverse professionele schoonmaak gerelateerde diensten voor bedrijven. Schoonmaakbedrijf Schilten is gevestigd in Dordrecht en heeft een steunpunt in Krimpen aan den IJssel en Vianen. Het werkgebied van schoonmaakbedrijf Schilten is de Drechtsteden, Albasserdam, Ridderkerk, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Vianen, Breda en Moerdijk.

Onze visie is om onze opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van schoonmaakonderhoud en aanverwante diensten waarbij het aangaan van een lange termijn relatie het uitgangspunt is en we investeren in een duurzame schone samenwerking.

Dienstenpakket van Schilten Schoonmaak
Het dienstenpakket van Schilten Schoonmaak is gericht op schoonmaak in de brede zin van het woord, denk hierbij aan glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en tapijtreiniging. Echter bieden wij niet alleen schoonmaakdiensten, zo verlenen wij tevens zaken als sanitaire voorzieningen, schoonloopmatten, huismeesterdiensten en bedrijfscatering. Alle zorgen nemen wij zo uit handen bij bedrijven, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de eigen onderneming. Ondanks de verscheidenheid aan diensten, zorgen wij uiteraard dat iedere dienst met veel zorg, kwaliteit en professionaliteit wordt uitgevoerd door bekwame professionals.

Schoonmaakbedrijf Schilten, 60 jaar ervaring!
Al sinds 1959 zijn wij actief als professioneel schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Hierdoor hebben wij inmiddels een ruim klantenbestand opgebouwd en ervaring in diverse branches als: scholen, kantoren, magazijnen, VvE’s, trappenhuizen, winkel(centra), cultuurinstellingen, bouw, fabrieken , laboratoriums en de gezondheidszorg.

Als regionaal schoonmaakbedrijf uit Dordrecht staat goed werk leveren voorop! Om deze reden hebben wij gekozen voor een team met gemotiveerde en betrokken medewerkers. Dagelijks zorgen zij voor een schone werkplekken, ruimtes, gangen en alle andere mogelijke plekken. Hiermee hebben wij als doel om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaak en aanverwante diensten. Dit alles wordt gerealiseerd door een realistische offerte, opgeleide medewerkers, duidelijke en transparante afspraken, heldere communicatie, een uitgebreid dienstenpakket en meetbare resultaten!
Lees meer...
Diensten
Reguliere schoonmaak
Winkels & theaters
Scholen en sportclubs
Bedrijven en kantoren
Trappenreiniging en -onderhoud
VVE's en appartmentsgebouwen
Glazenwassen
Vloerenreiniging en -onderhoud
Gevelreiniging
Tapijtreiniging en -onderhoud
Horeca schoonmaak
Bedrijfscatering
Gezondheidszorg
Logistiek en groothandels
Algemene schoonmaak
Bedrijf
Bouw- & opleveringsschoonmaak
Calamiteiten-schoonmaak
Dieptereiniging / Ontsmetting
Glasbewassing / Glazenwassen
Overige schoonmaak
Ervaring & vakmanschap
62 jaar in bedrijf
35 beoordelingen
204 medewerkers
Lid van
Schoonmaken is een Vak!
Vereniging Schoonmaak Research

Opleidingen en certificaten

NEN4400-1
SieV Keurmerk
Basiscursus Schoonmaak
Code Verantwoord Markgedrag

Reviews over Schilten Schoonmaak bv
info_outline

5star
54%
4star
31%
3star
6%
2star
0%
1star
9%

Neem contact op met deze schoonmaakbedrijf

Vraag een prijsopgave aan bij Schilten Schoonmaak bv
Ik zoek een schoonmaakbedrijf voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare schoonmaakbedrijven in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.