Elite Drive

Rietgras 39, Den Haag
19 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,6 (511)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Elite Drive
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Elite Drive:
Ben jij op zoek naar een professionele rijschool in Den Haag die aangesloten is bij het CBR en zeer goede reviews heeft? Zoek dan niet verder: bij Elite Drive ben je aan het juiste adres! Een rijbewijs is natuurlijk ontzettend fijn: het biedt heel veel vrijheid. Je kunt dan overal naar toe rijden en dat is natuurlijk heel fijn. Een rijbewijs halen hoeft niet moeilijk te zijn. Al vele jaren is Elite Drive een begrip als rijschool in Den Haag en omstreken. Elite Drive staat bekend om haar karakter en charisma binnen de autorijles wereld. Door kwalitatieve service en benodigde kennis van onze vakkundige instructeurs kunnen wij jou een op maat gemaakte rijles pakket aanbieden tegen betaalbare tarieven.

Bij Elite Drive heb jij ook de mogelijkheid om via een spoedcursus binnen 2 weken je rijbewijs te halen. Jij bepaalt hierin dus zelf hoe snel jij je rijbewijst haalt. Daarnaast beschikken we over kwalitatieve lesauto’s, zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij het CBR en hanteren wij scherpe prijzen. Zowel losse lessen als pakketten. Tot slot bieden wij al onze cursisten een tevredenheidsgarantie: wanneer jij tevreden bent, zijn wij tevreden!
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
Ook faalangst begeleiding
Autorijbewijs (B)
Ervaring & vakmanschap
19 jaar in bedrijf
511 beoordelingen
4 medewerkers
18 jaar ervaring

Reviews over Elite Drive
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
511 reviews

Neem contact op met deze rijschool

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Elite Drive
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare rijscholen in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.