Ontdek de beste bedrijven in Den Haag

Vergelijk en neem contact op met de beste lokale dienstverleners

De top 10 dienstverleners in Den Haag

Gjaltema Assurantiën & Makelaardij.jpg
financieel adviseurs
Gjaltema Assurantiën & Makelaardij
8,6 (25)

Wij geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, hypotheken, bankzaken en makelaardij.

Op meerdere vlakken willen wij u graag van dienst zijn. Of het nu gaat om zaken rondom uw woning (verkopen, taxeren, verzekeren en hypotheekadvies) of het openen van een betaal- en of spaarrekening. Bij ons ervaart u het gemak van alles onder één dak!
Bij onze dienstverlening draait het niet alleen om u een passend advies te geven, maar ook om u zoveel mogelijk te 'ontzorgen'. En wat ons betreft blijft het daar niet bij, want wij willen ook graag uw aanspreekpunt blijven. Voor nu én later.

Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Wij werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-) bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben. Doordat wij niet voor één bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een breed scala aan producten adviseren. Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.
Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!
...

werkgebied Den Haag