Rijschool Abee

Donizettistraat 49, Capelle aan den IJssel
22 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,9 (32)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Rijschool Abee
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Rijschool Abee:
Ben jij op zoek naar de beste autorijlessen in Rotterdam? Dan staat autorijschool A-bee voor je klaar.

Wij zijn een rijschool met een hoop ervaring en wij hebben veel kennis in huis. Keer op keer zorgen wij er weer voor dat onze leerlingen klaar zijn voor het praktijkexamen. Echter is het voor ons minstens zo belangrijk dat jij na het examen ook veilig alleen de weg op kunt. Dit doen wij door onze rijlessen op jou af te stemmen. Wij geven zeer persoonlijke rijlessen. Bij autorijschool A-bee kijken we goed naar welke manier van rijlessen het beste bij jou past. Met behulp van onze duurzame rijlessen zorgen wij ervoor dat jij geen geld betaalt voor niets. Dit houdt in dat wij jou geen lessen laten afnemen die je niet nodig hebt.

Let op: Wij geven geen automaat rijlessen!
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

top_pro
top_score
Expertise
Autorijles
Faalangstbegeleiding
Rijopleiding In Stappen (RIS-methodiek)
Tussentijdse Toets
Rijexamen (auto)
Autorijbewijs (B)
Handgeschakeld
Waarom voor ons kiezen?
Focus op klanttevredenheid
5 Sterren op Google
RIS-opgeleid
Ervaring & vakmanschap
22 jaar in bedrijf
32 beoordelingen
3 medewerkers
21 jaar ervaring
Lid van
BOVAG

Opleidingen en certificaten

RIS (Rijopleiding in Stappen)
Faalangst begeleiding

Reviews over Rijschool Abee
info_outline

Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
32 reviews uit 2 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan Rijschool Abee
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Keer op keer zorgen wij er weer voor dat onze leerlingen klaar zijn voor het praktijkexamen. Echter is het voor ons minstens zo belangrijk dat jij na het examen ook veilig alleen de weg op kunt. Dit doen wij door onze rijlessen op jou af te stemmen. Wij geven zeer persoonlijke rijlessen. Bij autorijschool A-bee kijken we goed naar welke manier van rijlessen het beste bij jou past. Met behulp van onze duurzame rijlessen zorgen wij ervoor dat jij geen geld betaalt voor niets. Dit houdt in dat wij jou geen lessen laten afnemen die je niet nodig hebt.
Hoeveel ervaring heb je in deze branche?
Onze instructeurs hebben ieder meer dan 21 jaren uitvoerend ervaring binnen de branche.
Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
Wij onderscheiden ons door zeer kwalitatieve lessen te geven, zodat jij straks veilig de weg op kunt. Bij Rijschool A-bee slagen er dubbel zoveel leerlingen voor hun eerste examen in vergelijking tot het gemiddelde slagingspercentage van de examenlocatie Rotterdam. Bron: (website, CBR).
Is het zonde als ik van rijschool wissel?
In het kort: Nee! Kwaliteit en veiligheid moeten centraal staan. Helaas merken ook wij dat het gemiddeld niveau van rijscholen de afgelopen periode flink is gedaald. Zorg er daarom voor dat je een proefles afneemt om te bepalen of de instructeur goed naar je luistert. Wanneer hij of zij alleen maar met z'n hoofd knikt en 'ja' zegt op alles wat je vraagt, zou je wellicht een wat meer geïnvesteerde rijschool willen zoeken.

Gelukkig ontvang je bij Rijschool A-bee alle aandacht die je verdient. Naast onze (RIS)-gecertificeerde lesmethodiek stemmen wij onze lessen ook precies op jou af. Iedere leerling is namelijk anders. Neem dus vandaag nog contact op of stuur gerust een whatsapp op 0640957757. Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Rijschool Abee
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare rijscholen in de buurt