Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Van Hoeve Parketvloeren

Zuidlandstraat 10, Terneuzen
13 jaar in bedrijf
8,6 (11)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van Hoeve Parketvloeren
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Van Hoeve Parketvloeren:
Van Hoeve Parketvloeren
Als direct aanspreekpunt in de showroom op zaterdags en eventueel op afspraak, maar ook tijdens de opdracht heeft u enkel met 1 persoon te maken en dat maakt dat mijn bedrijf een directe en correcte service kan verlenen die je bij geen enkel ander bedrijf in onze branche kan verwachten. Van offerte tot eindfactuur heeft u rechtstreeks met mijzelf te maken. Zowel het renoveren van uw parketvloer tot het leggen van uw parket en laminaat komen voor in mijn aanbod. Tevens plan ik de tijd die nodig is voor een klus, voordat er een nieuw project wordt gestart.

VH parketvloeren is gevestigd in het Zeeuwse Terneuzen, zuidwesten van Nederland en is door directe aansluiting via de westerscheldetunnel gemakkelijk bereikbaar.

Qua ervaring ben ik een parketteur in hart en nieren [ambachtsman] en sta ieder jaar weer via de vakbeurs open voor vernieuwingen en verbeteringen in ons vakgebied. Door mijn ervaring van iedere soort clickverbindingen in laminaat ben ik in staat om een legservice aan te bieden die u vele uurtjes uit handen geeft en tevens krijgt u garantie op het plaatsen zelf.

Door de jaren heen heb ik contacten weten te leggen met leveranciers die de kwaliteit kunnen leveren die zal leiden tot de vloer die u zoekt voor jaren woongenot. Ook mijn eigen traprenovatielijn komt uit een familiebedrijf wat rechtstreeks levert en ook de kwaliteit hiervan waarborgt. Zoals u zult begrijpen is hout een natuurproduct,

wat kennis en aandacht vraagt om een goed product te garanderen. Daar komt een goede uitleg over de vloer en wat u ervan mag verwachten uiteraard aan bod.

Sinds 2013 is er een showroom waar u zich eens kunt oriënteren op een vloer, trap of afwerking. Hier kan men onder het genot van een kopje koffie advies krijgen over de aankleding van uw woning.. Om zeker te zijn u de benodigde tijd en aandacht te kunnen garanderen is de showroom alleen op zaterdags geopend en eventueel op afspraak. (ook ‘s avonds) en of eind de dag.
Lees meer...
Diensten
PVC
Laminaat
Cementvloer
Onderhoud
Ondervloer
Trapbekleding
Vloerbehandeling
Houten vloer
Parket
Maatwerk
Advies
Verkoop
Plinten
Vloerverwarming
Bestaande vloer behandelen
Houten vloer of Parket leggen
Laminaat leggen
Overig
PVC-vloer of Zeil leggen
Vloer egaliseren
Ervaring & vakmanschap
13 jaar in bedrijf
11 beoordelingen
1 medewerkers

Reviews over Van Hoeve Parketvloeren
info_outline

Zeer goed8,8
starstarstarstarstar_half
11 reviews

Neem contact op met deze vloerlegger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van Hoeve Parketvloeren
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare vloerleggers in de buurt
0
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.