Lamminsvliet

Reageert snel
Poolster 162, Oostburg
4 jaar in bedrijf
8,3 (2)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Lamminsvliet
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Lamminsvliet:
Sinds 2018 is Lamminsvliet, bureau voor bouwtechniek een feit. Het nieuwe bureau is het resultaat van de succesvolle doorontwikkeling van Bouwkundig Adviesbureau Geoffrey van Troost.

Bouwkundig Adviesbureau Geoffrey van Troost ontwikkelde zich tussen 2011 en 2018 tot een volwaardig ontwerpbureau en realiseerde veel succesvolle projecten voor particuliere- en zakelijke opdrachtgevers. De opdrachten werden steeds omvangrijker en het adviesbureau groeide uit tot een ingenieursbureau met een oproepbaar, multidisciplinair team van gedreven mensen die op projectbasis worden ingezet.

Lamminsvliet staat voor een persoonlijke- en servicegerichte aanpak. Wij begeleiden en informeren u op alle fronten: van het ontwikkelen van een goed doordacht ontwerp tot het aanvragen van een bouwvergunning. Het is onze missie om u zorgeloos het (ver-)bouwtraject te laten doorlopen.
Lees meer...
Diensten
Bouwkundig
adviesbureau
Lamminsvliet
Interieur
Nieuwbouw
Verbouwing / Renovatie
Ervaring & vakmanschap
4 jaar in bedrijf
2 beoordelingen
1 medewerkers
4 jaar ervaring

Reviews over Lamminsvliet
info_outline

Zeer goed8,1
starstarstarstarstar
2 reviews

Neem contact op met deze architect

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Lamminsvliet
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare architecten in de buurt
0
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.