M'n Architect

Reageert snel
Wittevrouwensingel 99, Utrecht
7 jaar in bedrijf
9,6 (21)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij M'n Architect
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over M'n Architect:
Je wilt je droomhuis bouwen, verbouwen of anders inrichten. Of misschien wil je een bestaand pand een nieuwe functie geven of je organisatie zichtbaarder maken met een passend gebouw. Maar waar begin je, wat gaat het kosten en hoe gaat het allemaal passen?

Als ambitieus architectenbureau met ruim 10 jaar ervaring helpen we je graag. We worden blij van ideeën voor gebouwen en ruimtes creëren en deze realiseren! Het liefst op een duurzame manier, met gebruik van houtconstructies of gebruikte materialen.

De ruimte waar je woont of werkt is bepalend voor je welzijn. Daarom houden we ervan om gezonde, goed bruikbare ruimtes te bedenken. Ruimtes die ten dienste staan aan het gebruik, en waar licht, lucht en ruimte centraal staan.

Typerend voor de aanpak van M’n Architect is een grondige analyse van opgave, de wensen en eisen van opdrachtgever en gebruikers, en de bestaande situatie of context. Dit om in de nieuwe situatie recht te doen aan de gebruiker, datgene wat al bestaat en wat nieuw gemaakt of gewijzigd moet worden. Er wordt zowel gewerkt aan nieuwbouw- als herbestemmingsprojecten of het verbouwen van bestaande (monumentale) gebouwen. In projecten streeft M’n architect naar een eindresultaat dat de gebruiker optimaal bediend en van toegevoegde waarde is voor het leven van alledag.

Ben jij een ambitieuze opdrachtgever met bouwplannen? Laten we nader kennis maken. Zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers helpen we graag bij verbouw, nieuwbouw, herbestemming of transformatie van monumenten.

We kunnen je helpen met:
- Architectuur
- Interieurontwerp
- Haalbaarheidsstudies
- Technische uitwerking
- Monumenten
- Circulaire bouwplannen
- Vergunningaanvragen
- Bouwbegeleiding

We werken vooral voor opdrachtgevers in de regio Utrecht maar bijvoorbeeld ook in Amsterdam, Amersfoort en Ede.
Lees meer...
Diensten
Bijgebouw
Nieuwbouw
Verbouwing / Renovatie
Ervaring & vakmanschap
7 jaar in bedrijf
21 beoordelingen
1 medewerkers
12 jaar ervaring

Reviews over M'n Architect
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
NaN reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze architect

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij M'n Architect
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare architecten in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.