Projectvloeren Specialist (voor de zakelijke klant)

Kosmonaut 23, Amersfoort
9 jaar in bedrijf
9,1 (22)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Projectvloeren Specialist (voor de zakelijke klant)
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Projectvloeren Specialist (voor de zakelijke klant):
We leveren en leggen vloerbedekking aan zakelijke klanten. Wij zijn Een gedreven team van vloerenfreaks met een passie voor vloeren, service en snelheid.

Maar dat hoeft niet als je er zelf geen behoefte aan hebt. We hebben veel vaste klanten door onze persoonlijke aanpak. We denken met je mee. En we nemen je werk uit handen.

Razendsnelle service
Er zijn geen lange wachttijden aan de telefoon. Op je aanvraag ontvang je dezelfde dag nog een offerte. Vaak zelfs al binnen 48 uur!

Eigen project adviseur
Dat klinkt heel chique, maar het is vooral héél gemakkelijk. Je doet namelijk zaken met een expert, iemand die volledig op de hoogte is van jouw zakelijke situatie en gebruik. Zelfs op afstand kunnen we je perfect ondersteunen en van advies voorzien.

Offerte op maat
We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften.

Scherpe prijzen voor A-merken, gemakkelijk te betalen.
Onze prijzen zijn concurrerend door ons hoge inkoopvolume. De Projectvloeren Specialist behoort tot één van de grootste vloerenspecialisten in Nederland. Je betaalt pas op het moment dat het duidelijk is wat je wilt en wanneer je dit wilt. Voor nieuwe klanten is de betaling altijd vooruit.

Eindeloos veel keuze
Je hebt eindeloos veel keuze tussen type vloeren, merken en kleuren en onze adviseurs helpen je graag met deze keuze. Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van vloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en rechtstreekse relatie met onze fabrikanten zijn wij voordeliger dan jouw lokale vloerenwinkel. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij jouw wensen. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor jouw organisatie van belang zijn.

Perfect gelegd
Het leggen van een perfecte vloer is een vak. Onze ambachtsmensen zijn gespecialiseerd in het leggen van de beste professionele bedrijfsvloeren door heel Nederland. Wij zijn daarom altijd snel ter plaatse en je hoeft nooit lang te wachten op uitvoering. Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland. Onze werktijden passen we aan op jouw wens. Met onze legservice garanderen wij de kwaliteit voor tientallen jaren.
Lees meer...
Diensten
Vloerbedekking
Marmoleum
Vloerbehandeling
Periodiek Onderhoud
PVC
Vloerkleden
Tapijt
Ondervloer
Verkoop
Maatwerk
Advies
egaliseren
tapijttegels
Bestaande vloer behandelen
Gietvloer leggen
PVC-vloer of Zeil leggen
Vloer egaliseren
Vloerbedekking of Tapijt leggen
Ervaring & vakmanschap
9 jaar in bedrijf
22 beoordelingen
5 medewerkers
39 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

40 jaar ervaring
familie bedrijf

Reviews over Projectvloeren Specialist (voor de zakelijke klant)
info_outline

Zeer goed8,4
starstarstarstarstar
NaN reviews uit 4 bronnen

Neem contact op met deze vloerlegger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Projectvloeren Specialist (voor de zakelijke klant)
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare vloerleggers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.