Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding

Direct beschikbaar
Assoer 5, Amersfoort
17 jaar in bedrijf
10,0 (41)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding:
Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding in de regio Amersfoort. Terug kunnen kijken op een mooi en warm persoonlijk afscheid biedt veel troost. Ik begeleid, adviseer, draag ideeën aan en denk met u mee wanneer een dierbare overleden is. Iedere uitvaart is anders, maar aandacht is er altijd vanuit het hart. Bij mij staan aandacht en tijd bovenaan en samen maken zij kwaliteit. Ik doe het graag goed en anders niet! Bel mij gerust voor meer informatie.

Het is een moeilijk moment wanneer een dierbaar persoon is overleden. Juist in deze emotionele tijd is het laatste afscheid een belangrijke stap in het rouwproces en bij het herinneren van uw dierbare. Ik begeleid u bij het afscheid nemen op een informele en betrokken manier en helemaal op een wijze die bij u past.

Linda is als gastdocent betrokken bij Meander Uitvaartopleidingen, een kwalitatieve post -HBO opleiding voor het vak van Uitvaartbegeleiding. Regelmatig heeft zij dan ook stagiaires van deze opleiding meelopen in haar mooie uitvaartonderneming.

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding werkt o.a. samen met de faciliteiten van CBA Amersfoort. Waardoor u , uw familie en naasten gebruik kunnen maken van de rouwkamers op Rusthof, als u niet voor een thuisopbaring kiest. U heeft 24 uur per dag toegang tot deze sfeervolle ruimten. U kunt dan afscheid nemen in de dagen tot de uitvaart wanneer u wilt.

Kinderen staan midden in het leven. Maar ook zij krijgen te maken met de dood. Naast uitvaartbegeleider ben ik zelf ook moeder. Ik vind het belangrijk dat kinderen zo veel mogelijk bij een uitvaart worden betrokken. Juist voor kinderen is het belangrijk om ook gehoord en gezien te worden tijdens deze dagen.

De kosten van een uitvaart zijn van veel factoren afhankelijk. U kunt denken aan een totaalbedrag van € 4.500 tot € 10.000 en meer. Tijdens de begeleiding geef ik u zo snel mogelijk een gespecificeerde kostenindicatie. Ongeacht waar u verzekerd bent kan ik de uitvaart voor u begeleiden. De slotnota zal nooit een verrassing zijn.

Over Linda persoonlijk:
Ik ben opgegroeid in een gezin met 2 zussen en hardwerkende ouders, die mij veel van de wereld hebben laten zien. Mijn loopbaan startte ik na de hotelschool in het Hilton hotel in Amsterdam.

Vervolgens werkte ik de afgelopen 20 jaar voor 3 organisaties in Sales en Marketing. Ik ben een echt mensenmens, praktisch en heb oog voor detail. Het roer heb ik in 2015 helemaal omgegooid om vanuit mijn hart te kunnen werken en maximale dienstbaarheid te bieden. De uitvaartwereld een heel klein stukje mooier maken door tijd en aandacht te bieden.

Het vak van uitvaartbegeleider heb ik gedoceerd gekregen door Marjon Klaassen, eigenaar van één van de beste opleidingen in deze branche, Meander uitvaartopleidingen.

Ervaring om dit mooie vak uit te oefenen heb ik opgedaan, op het gebied van laatste verzorging bij het CMO en op het gebied van uitvaartbegeleiding bij een prachtig uitvaartbedrijf in de buurt van Rotterdam.
Lees meer...
Trustoo Top Score

Uitvaartverzorgers met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Vorige awards
info_outline
top_score_2021
Top Score 2021
Expertise
24/7
Uitvaart
Begrafenis
Crematie
Begraafplaats
Crematorium
Condoleance
Rouwcentrum
Uitvaartverzekering
Opbaren
Kist
Bloemen
Catering
Natuursteen
Fotografie
Rouwkaarten
Per direct / met spoed
Op korte termijn (binnen 1 jaar)
Video's
Ervaring & vakmanschap
17 jaar in bedrijf
41 beoordelingen
1 medewerkers
16 jaar ervaring
Lid van
Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers

Opleidingen en certificaten

Meander Uitvaartopleiding
Uitgevoerde opdrachten (1)
  • foto 1 van project  Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding
    Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding

Reviews over Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding
info_outline

Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
41 reviews uit 3 bronnen
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt