Harvest Finance B.V.

NBA Accountantsregister
Stadsring 157 B, Amersfoort
7 jaar in bedrijf
9,3 (15)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Harvest Finance B.V.
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Harvest Finance B.V.:
Harvest Finance is dé toekomstgerichte en pro-actieve boekhouder en accountant in Amersfoort. Als administratiekantoor helpen wij je graag om (weer) tussentijds inzicht te krijgen in hoe jouw onderneming er financieel voor staat. Wacht niet langer af tot jouw accountant de jaarrekening over het afgelopen boekjaar heeft opgesteld, maar verkrijg direct inzicht! Zet ons in als financieel adviseur, voor fiscaal advies en voor jouw salaris administratie in Amersfoort, Barneveld, Veenendaal, Leusden, Utrecht, Soest en Nijkerk. Wil je een toekomstgerichte en pro-actieve boekhouder die waarde toevoegt voor jou en jouw onderneming? Ga voor accountantskantoor Harvest Finance.
Lees meer...
Expertise
Volledige boekhouding
Aangifte inkomstenbelasting
Aangifte omzetbelasting
Aangifte loonheffing
Aangifte vennootschapsbelasting
Opstellen jaarrekening
Deponeren jaarrekening bij KvK
Volledige salarisadministratie
Fiscaal advies
Strategisch advies
Operationeel financieel advies
Business coaching
Salaris advies
Tussentijdse cijfers
Oprichten BV
Omzetting EMZ naar BV structuur
Omzetting VOF naar BV structuur
Jaarrekening
VOF / Maatschap / CV
BV / NV
Eenmanszaak / ZZP
Salarisadministratie
Ervaring & vakmanschap
7 jaar in bedrijf
15 beoordelingen
4 medewerkers
17 jaar ervaring
Lid van
Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Opleidingen en certificaten

Register Accountant (RA)
Post-master of Science in Accountancy - Nyenrode Business Universiteit
Master of Science in Accountancy - Nyenrode Business Universiteit

Reviews over Harvest Finance B.V.
info_outline

Zeer goed 4,6
starstarstarstarstar_half
15 reviews uit 3 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan Harvest Finance B.V.
Digitale of papieren administratie?
Volledig digitale administratie.

Wij streven efficiëntie na voor onze ondernemers. Dit om ervoor te zorgen dat ondernemers zo min mogelijk tijd kwijt zijn met de administratie.

Wij verwerken GEEN papieren/schoenendoos administraties. Als je hier naar op zoek bent moet je NIET bij Harvest Finance zijn.
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
Wij streven als kantoor de meest effectieve en efficiënte manier van werken na. Zowel voor onze ondernemers als voor ons als kantoor. Wij weten namelijk dat ondernemers zich moeten kunnen focussen op zijn/haar core business. Hier wordt immers het geld mee verdiend.
Hoe wij dit doen? Door te werken met de meest innovatieve software en steeds te onderzoeken of er processen voor optimalisatie vatbaar zijn. Daarnaast zijn wij van mening dat wij echt waarde kunnen toevoegen voor onze cliënten door hen te voorzien van goed advies. Om hier tijd voor te krijgen is het noodzakelijk dat de basisprocessen geautomatiseerd plaatsvinden.
Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
Wij werken volledig digitaal met cloud software. Ook op vakantie of in het buitenland heb jij hierdoor als ondernemer inzicht hoe jouw onderneming ervoor staat!

Wij zijn zelf specialisten in ons vakgebied en beschikken over het hoogste opleidingsniveau (Register Accountant). Hierdoor kunnen wij onze ondernemers beter adviseren dan de doorsnee boekhouder die geen opleiding heeft gevolgd.

Voor de zaken die zelfs voor ons te hoog gegrepen zijn, schakelen wij specialisten in. Omdat we willen dat onze ondernemers goed advies krijgen!
Wat zijn de maandelijkse kosten?
Onze maandelijkse tarieven beginnen bij EUR 79,- excl. BTW (10 transacties per maand)

Om een goede inschatting te maken wat de maandelijkse kosten zullen worden is het van belang om een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak te plannen. Tijdens deze afspraak kunnen wij een goed beeld vormen van jouw onderneming en het aantal transacties (inkoop- en verkoopfacturen, bonnetjes, kastransacties en banktransacties) wat er op maandelijkse basis door de onderneming heen gaat. Dit aantal transacties is namelijk bepalend voor het maandelijkse bedrag.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Harvest Finance B.V.
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare boekhouders in de buurt