de beste uitvaartverzorgers voor jou
Kies uit +675 top UitvaartverzorgersKies uit +675 Uitvaartverzorgers in Nederland

Mainasse Boogaard Uitvaartzorg Drechtsteden

Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,2
placeLaan van Nederhoven 118, 3334 BP, Zwijndrecht
grade5 beoordelingen
timelapse4 jaar in bedrijf
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Gratis en vrijblijvend
Over Mainasse Boogaard Uitvaartzorg Drechtsteden:
"Uw laatste wens is mijn persoonlijke opdracht"
Mirjam woont in de regio Drechtsteden en heeft het als haar persoonlijke missie gemaakt voor families en nabestaanden orde te scheppen in de chaos rondom een overlijden.
Ze wil de taboes op de dood doorbreken en vanuit haar eigen levensovertuiging mensen behulpzaam zijn bij het verzorgen van een unieke uitvaart.
Hierbij is niets onmogelijk en kunt u een beroep doen op haar organisatietalent op veel vlakken.
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse4 jaar in bedrijf
star5 beoordelingen
people_outline3 medewerkers
Diensten

Reviews over Mainasse Boogaard Uitvaartzorg Drechtsteden
info_outline

8,5
starstarstarstarstar
5 beoordelingen
5star
100%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%
Jeanette van Neck 8 maanden geleden op google
"Binnen 6 maanden na het overlijden van onze vader, ging de gezondheid van onze moeder heel hard achteruit. Zij zou niet meer lang te leven hebben. Via offert.nl uitvaart hebben wij diverse offertes opgevraagd. Vlak na het verzenden van het verzoek heeft Helen van de uitvaarverzorger direct telefonisch contact met ons opgenomen. Het was een heel goed en medelevend gesprek. Zij toonde ook veel belangstelling en medeleven met betrekking tot het overlijden van onze vader . Vlak na het gesprek hebben wij van haar de offerte ontvangen. Ook van meerdere uitvaartverzorgers hebben wij een offerte ontvangen. Echter bij Helen was het gelijk een goed gevoel. Spijtig moesten wij al binnen één week gebruik maken van de dienst van Helen en Mirjam. Op 24 juni is onze moeder in alle rust ingeslapen. Helen en Mirjam zijn gelijk gekomen om de uitvaart van onze moeder te regeling. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Beide toonde veel empathie. Er werd gelijk een whatsapp -groep aangemaakt, zodat het contact laagdrempelig werd. De volgende ochtend had zij alweer een berichtje gestuurd om te vragen hoe het met ons ging. De gehele tijd tot aan de crematie was er regelmatig contact,"Van hoe aan het nu met jullie, hebben jullie nog vragen, wensen" . Wij kregen ook een draaiboek van de crematie zodat iedereen wist hoe de crematie zou gaan verlopen. Voorafgaand aan de crematie heeft Mirjam onze kleine neefje bezig gehouden. Zij heeft hem over de crematie verteld, zodat wij in alle rust nog afscheid van onze moeder konden nemen. De uitvaardienst was erg mooi, intiem en geheel naar onze wens. Er werd door Helen mooi over onze moeder gesproken. Ook zijn er door Mirjam en Helen bij het definitieve afscheid nog foto's genomen. Deze foto's koesteren wij heel erg. Ook de nazorg en de afwikkeling achteraf hebben wij als heel prettig ervaren. We vonden het erg prettig dat zij ook na de crematie nog contact hield en belangstelling toonde. Helen en Mirjam heel erg bedank voor de mooie uitvaartverzorging van onze moeder. Heel veel succes met jullie nieuwe gezamenlijke uitvaartverzorging MBUitivaartzorg."
Chantal Moen 7 maanden geleden op facebook.com
"Geschokt en vol ongeloof waren wij toen wij uit het niets de uitvaart van onze lieve vriend Ellery moesten regelen. Één waarbij daadwerkelijk niets vooraf geregeld was, maar het wel van groot belang was dat wij hem een mooi en waardig afscheid konden gaan geven zoals hij dat had verdiend en gewild zou hebben… Maar waar moesten we beginnen… De rollercoaster die wij toen hebben moeten doorstaan is ons op meerdere vlakken vergemakkelijkt door het fantastische, professionele maar vooral ook oprecht gevoelige handelen van Mirjam en Helen. Zij zijn op ons pad gekomen via de welbekende ons kent ons wijze, maar wat zijn we dankbaar dat we elkaar daarbij hebben mogen vinden. Zij hebben ons bijgestaan vanaf het moment dat onze El uit het ziekenhuis gehaald moest worden, tot het moment wij de kist hebben moeten laten zakken. De contacten die zij voor ons hebben gelegd voor zaken zoals het vervoer uit de koelcel in het ziekenhuis, de kist, de Dodge waarmee we de kist mochten vervoeren, het afscheid bij de Kuip, het crematorium en alle zaken die daarbij komen kijken en vooral de wil om overal in te slagen aan onze wensen te voldoen was onvoorstelbaar. Zij waren geen ‘bedrijf’ zij waren met ons, om het mooie afscheid dat wij Ellery hebben willen en kunnen geven te organiseren. Zeker noemenswaardig is ook de nazorg die zij met heel veel begrip en gevoel uitvoeren voor zaken ná de uitvaart m.b.t. de as in ons geval. Wij danken Mirjam en Helen dan ook uit de grond van ons hart voor de hulp die wij van hen hebben mogen ontvangen. We hopen het voorlopig niet meer nodig te hebben, maar wanneer onverhoopt de zorg van een uitvaartonderneming noodzakelijk blijkt is er voor ons maar 1 die wij hierin het vertrouwen geven en dat zijn zij."
google
5.0
starstarstarstarstar
4 reviews
facebook.com
5.0
starstarstarstarstar
1 reviews
.

Contact opnemen met Mainasse Boogaard Uitvaartzorg Drechtsteden

Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Crematie
Begrafenis
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt

Uitvaartverzorging Ultimum Vale
9,1
grade114 beoordelingen
5% korting op de tarieven via logo_small.svg
Uitvaartzorg Ray Klos
8,9
grade5 beoordelingen
Altijd de scherpste prijs via logo_small.svg
Morgen Uitvaart
8,5
grade2 beoordelingen
Sjaan Vliegen Uitvaartbegeleiding
8,0
grade2 beoordelingen
.