Jan Hofman Transport / Verhuizingen

Reageert snel
Erkende Verhuizer & NIWO
15% korting op verhuizing
Schutsluis 6, Vroomshoop
26 jaar in bedrijf
9,7 (31)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Jan Hofman Transport / Verhuizingen
Ik zoek een verhuisbedrijf voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Jan Hofman Transport / Verhuizingen:
Moeiteloos van uw oude woning naar uw nieuwe
Uw intrek nemen in uw nieuwe woning, u kijkt er erg naar uit. Maar hoe gaat u die grote buffetkast vervoeren en het servies waar u zo verknocht aan bent? Bij Jan Hofman Verhuizingen zijn uw spullen in goede handen.

Particuliere verhuizingen
Onze gediplomeerde verhuizers staan garant voor een efficiënt en soepel lopende verhuizing. Wij zijn duidelijk in onze afspraken en komen deze ook heel correct na. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Voor ieder budget
De meest complete service die wij bieden is de volledig verzorgde verhuizing: van inpakken, demonteren en inladen tot vervoeren, uitladen, monteren en uitpakken. Een uiterst ontspannen en zorgeloze verhuizing is het resultaat.

Een andere optie is om zelf uw spullen in te pakken en te de-/monteren, maar het door ons te laten in- en uitladen. Op deze wijze kunt u op uw gemak uw spullen sorteren, waarbij u bovendien op de verhuiskosten bespaart.

Uw inboedel tijdelijk op een beveiligde locatie
Soms moet u uw oude woning al verlaten, voordat u een nieuwe kunt betrekken. Een logeeradres voor uzelf en uw eventuele huisgenoten is wel te regelen, maar waar moet u zo lang met uw meubilair naar toe? Jan Hofman Verhuizingen biedt uitkomst.

Opslagruimte
Even geen plek voor uw inboedel? Ons verhuisbedrijf beschikt over een verwarmde en optimaal beveiligde opslagruimte. Hier slaan wij uw persoonlijke eigendommen op in stalen containers met een inhoud van 30 kubieke meter. Denkt u minder ruimte nodig te hebben? U kunt ook kiezen voor enkele houten kisten van 9 kubieke meter. Vanzelfsprekend is uw inboedel bij ons goed verzekerd tegen calamiteiten.

Uw spullen ook droog, verwarmd, veilig en verzekerd tijdelijk opslaan tegen een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op.
Lees meer...
Diensten
Particulier
Zakelijk
Internationaal
Opslag
Inpakservice
Verhuiswagen
Verhuislift
Montageservice
Doe-Het-Zelf container
Ervaring & vakmanschap
26 jaar in bedrijf
31 beoordelingen
20 medewerkers
25 jaar ervaring
Lid van
Erkende Verhuizers
NIWO Vergunning

Opleidingen en certificaten

Erkende Verhuizers
VCA
TLN

Reviews over Jan Hofman Transport / Verhuizingen
info_outline

5star
90%
4star
6%
3star
0%
2star
0%
1star
3%

Neem contact op met deze verhuisbedrijf

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Jan Hofman Transport / Verhuizingen
Ik zoek een verhuisbedrijf voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare verhuisbedrijven in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.