Wunderink Verzekeringen BV

Premium partner van Trustoo
Reageert snel
AFM Vergunning
Oerdijk 2, Schalkhaar
9 jaar in bedrijf
9,9 (37)
Vraag een prijsopgave aan bij Wunderink Verzekeringen BV
Ik zoek een verzekeringsagent voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Wunderink Verzekeringen BV :
Wij zijn een onafhankelijk assurantiebedrijf/tussenpersoon. Wij hebben geen (gebonden) afspraken met verzekeraars en geldverstrekkers. Hierdoor behouden wij flexibiliteit in aanbod en staan wij scherp in de markt. Ons belang is uw belang! Onze relaties/cliënten profiteren hiervan. Onze kenmerken en uitgangspunten zijn: korte lijnen in direct contact waarbij de klant zich op haar gemak voelt en de relatie centraal staat.

Met bijna 20 jaar ervaring in de wereld van bedrijfsverzekeringen, bedrijfsfinancieringen, financieren van beleggingspanden, particuliere verzekeringen en hypotheken zijn wij ervan overtuigd dat de rol van de tussenpersoon steeds belangrijker wordt. Na het einde van het provisietijdperk op complexe producten waaronder hypotheken is er veel veranderd in de branche. Het adviesniveau is van een veel hoger niveau door de nieuwe regels en richtlijnen. Dit moet zijn doel ook niet voorbij schieten qua kosten en tijdbestek voor de tussenpersoon, bank en verzekeringsbranche maar zorgt wel degelijk voor een gezonde en prettige marktwerking. Het vertrouwen komt weer terug binnen onze branche. Onze ervaring leert dat de waardering groter is dan ooit tevoren voor ons als tussenpersoon. Dit werkt erg plezierig en is een extra motivatie om op deze voet verder te gaan. Wij merken dat onze (nieuwe) relaties en cliënten een beetje moe zijn van alle wijzigingen en regels en behoefte hebben aan 1 contactpersoon die weet wat er leeft en waar de behoefte ligt.

Wunderink Verzekeringen is gevestigd in Deventer en werkt samen met verschillende partners zoals collega tussenpersonen en makelaars in de omgeving Deventer, Zutphen, Apeldoorn en daar buiten. Daarnaast hebben wij relaties in het hele land die om persoonlijk maar ook zakelijke redenen gekozen hebben voor ons als tussenpersoon. Wij hanteren geen kosten vooraf en werken nog steeds op de ouderwetse manier. D.w.z. onze relaties/cliënten betalen pas wanneer er een tevreden advies heeft plaats gevonden. Wij hebben geen enorme overhead aan kosten en vinden het belangrijk deze werkwijze te kunnen behouden. Dit geeft vertrouwen en zo kan er ook ongedwongen de juiste keus worden gemaakt.
Lees meer...
Diensten
Bedrijfsfinancieringen
Bedrijfsverzekeringen
Hypotheekadviezen
Particuliere verzekeringen
Ervaring & vakmanschap
9 jaar in bedrijf
37 beoordelingen
4 medewerkers
20 jaar ervaring
Lid van
AFM Vergunning
Stichting Erkend Hypotheekadviseur
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Opleidingen en certificaten

De benodigde WFT diploma's

Reviews over Wunderink Verzekeringen BV
info_outline

5star
100%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze verzekeringsagent

Vraag een prijsopgave aan bij Wunderink Verzekeringen BV
Ik zoek een verzekeringsagent voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare verzekeringsagenten in de buurt
Hollandse Hypotheken & Verzekeringen
10,0
60 beoordelingen
Reageert snel
AFM Vergunning
Gratis kennismakingsgesprek
Huis & Hypotheek - Gevana Financieel Advies
10,0
81 beoordelingen
Reageert snel
AFM Vergunning
Gratis kennismakingsgesprek
Van Marle Advies
9,9
32 beoordelingen
AFM Vergunning
Gratis kennismakingsgesprek
Advies Arena
9,9
32 beoordelingen
AFM Vergunning
Gratis kennismakingsgesprek
BTER Financieel
9,9
93 beoordelingen
Reageert snel
AFM Vergunning
Gratis eerste adviesgesprek
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.