RenesanS - Coach & Sparringpartner voor managers, directeuren en (startende) ondernemers

Reageert snel
Register Loopbaanprofessional
uniek Online Coachprogramma
Sterkerstraat 16, Haaksbergen
21 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,8 (24)
Vraag een prijsopgave aan bij RenesanS - Coach & Sparringpartner voor managers, directeuren en (startende) ondernemers
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over RenesanS - Coach & Sparringpartner voor managers, directeuren en (startende) ondernemers :
Ben jij een ambitieuze professionals en heb jij het gevoel dat er (veel) meer in jou zit, maar lukt het je nog niet goed om hier een succes van te maken? Lees dan nog even verder, want ik verwacht dat mijn unieke coachaanpak jou verder kan helpen.

Mijn unieke coachaanpak is erop gericht om jou te laten ervaren hoe je jouw emoties kunt gebruiken om inzicht te krijgen in jouw (nu nog onbewuste) belemmeringen. De gangbare overtuiging (zeker in het bedrijfsleven) is dat emoties zoveel mogelijk moeten worden onderdrukt en dat je jouw gevoel het beste kunt thuislaten.

Diep van binnen weet iedereen dat je gevoel minstens zo belangrijk als je verstand. We zijn immers allemaal mensen én geen machines. Toch lukt het ons vaak niet om hiertussen een goede balans te vinden en dit werkt contra-productief.

Het probleem is dat de meesten van ons nooit hebben geleerd hoe we ons gevoel (ook in een zakelijke omgeving) wél effectief kunnen inzetten. Hierdoor belemmeren we onze ontwikkeling en halen er niet uit wat erin zit. Dankzij een super effectieve methode kan ik jou leren hoe jij dit wél kunt doen, zodat je met veel minder moeite wél succesvol kunt worden.

Hiervoor heb ik een (online) coachprogramma ontwikkeld, dat erop is gericht om jou, stap voor stap, ervan bewust te maken wat jouw gevoel zegt, zodat je de natuurlijke balans tussen jouw hoofd en jouw hart kunt herstellen en je opeens gaat inzien waardoor jij jezelf al die tijd onnodig hebt belemmerd. Hierdoor voel je je heel snel veel beter en ga je moeiteloos vanuit jouw natuurlijke kracht presteren.

Als jij (op dit moment) jouw gevoel het voordeel van de twijfel durft te geven, dan nodig ik jou van harte uit om een belafspraak in te plannen. We gaan dan samen in gesprek over jouw coachvraag en onderzoeken dan gelijk of we een klik hebben.

Ik zie er naar uit om je binnenkort te spreken:-)

Hartelijke groet,
René Bussink

P.S.: Het maakt niet uit waar je woont, want ik heb ook een online coachprogramma ontwikkeld dat je overal kunt volgen en eventuele coachsessies kunnen ook prima online (bijvoorbeeld via zoom) plaatsvinden. Als het jouw voorkeur heeft om de coachgesprekken (deels) face2face te laten plaatsvinden, check dan even de reisafstand naar Haaksbergen. Mocht dit te ver voor je zijn, dan adviseer ik je op een coach in de directe omgeving van jouw woonplaats te selecteren.
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
Life-coaching
Consultancy
Online coachprogramma
Sparringpartner
Loopbaancoaching
Carrière-advies
Online Coachgesprekken
Loopbaan- of Carrièrecoach
Managementcoach
Ondernemerscoach
Personal- of Life coach
Ervaring & vakmanschap
21 jaar in bedrijf
24 beoordelingen
1 medewerkers
21 jaar ervaring
Lid van
Register Jobcoach
Register Loopbaanprofessional

Opleidingen en certificaten

Noloc Register Loopbaancoach
Master of BusinessAdministration
Gecertificeerd CVI-coach
Gecertificeerd Creatiecoach

Reviews over RenesanS - Coach & Sparringpartner voor managers, directeuren en (startende) ondernemers
info_outline

Uitstekend9,6
starstarstarstarstar
NaN reviews uit 2 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan RenesanS - Coach & Sparringpartner voor managers, directeuren en (startende) ondernemers
Waar vinden de gesprekken plaats?
Het afgelopen jaar hebben veel coachgesprekken, mede vanwege de Corona-maatregelen, online plaatsgevonden (beeldbellen via zoom). De ervaringen hiermee zijn zeer positief. Omdat ik ook werk met een online-coachprogramma, is het voor iedereen uit Nederland mogelijk om op deze manier gecoacht te worden. Voor mensen die binnen een redelijke afstand van mijn coachpraktijk wonen (50 km rondom Haaksbergen) of als je extra reistijd geen probleem vindt, is het ook mogelijk om de gesprekken face-2-face te laten plaatsvinden.
Hoe gaat het in z'n werk?
Omdat coaching heel persoonlijk is, vind ik het belangrijk dat we, voordat we samen aan de slag gaan, bepalen of er sprake is van een wederzijdse klik. Dit doen we tijdens een telefonisch intake- / kennismakingsgesprek. Nadat je mij hebt uitgenodigd om een offerte te maken, zal ik contact met je opnemen met een uitnodiging om een belafspraak te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we dan jouw coachvraag en als we samen vaststellen dat er sprake is van een 'match', dan ontvang je van mij een offerte per mail. Nadat je de offerte hebt geaccepteerd, ontvang je van mij de factuur (digitaal) en een mail met een aanvullende informatie t.b.v. het coachtraject.
Hoe lang duren de gesprekken?
Een coachgesprek duurt 2 uur. Dit lijkt misschien lang, maar de ervaring leert dat deze tijd vaak precies juist is om tijdens de gesprekken voldoende de diepte in te gaan, zonder dat we worden gehinderd door tijdsdruk. Voor de beeldvorming is het goed om rekening te houden dat een coachtraject gemiddeld bestaat uit 5 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag c.q. de ontwikkelbehoefte kunnen dit er meer of minder zijn, maar het exacte aantal bepalen we gezamenlijk tijdens het intake / kennismakingsgesprek.
Wat levert een coachtraject op?
Dit is enerzijds afhankelijk van jouw coachvraag / ontwikkelbehoefte en anderzijds van jouw gedrevenheid en ambitie. Vanuit mijn achtergrond en persoonlijke ontwikkeling richt ik me als coach vooral op ambitieuze professionals die aanvoelen dat er (veel) meer in hen zit, maar die het nog niet goed lukt om hier een succes van te maken. In de afgelopen jaren heb ik veel ambitieuze (veelal hoogopgeleide) professionals mogen begeleiden, waaronder managers, directeuren en (startende) ondernemers en uit de feedback die ik ontvang, blijkt dat de meesten aangeven dat het coachtraject hen (achteraf bezien) veel meer heeft opgeleverd, dan ze hadden verwacht. Vanzelfsprekend is ieder coachtraject uniek en bieden ervaringen van anderen geen garantie, maar als ik uit eigen ervaring spreek, dan blijkt dat hoe ambitieuzer jij bent, hoe meer resultaat je uit het coachtraject zult halen.

Neem contact op met deze coach

Vraag een prijsopgave aan bij RenesanS - Coach & Sparringpartner voor managers, directeuren en (startende) ondernemers
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvend
Blogartikelen op Trustoo door ons geschreven

Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door deze coach op Trustoo

Vergelijkbare coaches in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.