Elite Koeltechniek

Reageert binnen 1 uur
Direct beschikbaar
piramide 28, Kortenhoef
1 jaar in bedrijf
9,8 (23)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Elite Koeltechniek
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Elite Koeltechniek:
Elite Koeltechniek & Airconditioning is een ervaren, jong en dynamisch bedrijf. Wij leveren een breed scala aan professionele diensten op maat. Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventileren, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen. Elite heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor élke gewenste ruimte een oplossing te vinden. Géén uitdaging gaat ons té ver. Sterker nog, wij gaan deze uitdagingen graag aan!

Bij Elite hebben we een passie voor oplossingen die te maken hebben met de lucht rondom ons. Ontdek de technologieën die we gebruiken om een perfecte leef- en werkomgeving voor onze klanten te creëren. Zo geloven wij dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is één van onze grootste drijfveren achter alles wat wij doen. Van kleine verbeteringen in het installatieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken.

Onze kernwaarden:
Absolute geloofwaardigheid – Een verbintenis om een band op te bouwen met klanten, collega’s, zakelijke partners en gemeenschappen op basis van vertrouwen en openheid.
Harmonieuze persoonlijke banden – Een verbintenis om een werkplek te creëren waar iedereen toegewijd met elkaar samenwerkt om de doelstellingen en uitdagingen van onze klanten en onszelf te bereiken.
Kwaliteit – Een verbintenis om altijd hoge eisen te stellen aan kwaliteit en aandacht voor kwaliteitsverbetering.
Lees meer...
Trustoo Top Score

Airco installateurs met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
airconditioning
warmtepompen
luchtbehandeling
koel- vriescellen
zonnenpanelen
advies
onderhoud en reparatie
installatie of in bedrijf stellen
airco ombouw
koudwatersystemen
Airco Installatie
Particulier
Zakelijk
Ervaring & vakmanschap
1 jaar in bedrijf
23 beoordelingen
3 medewerkers
12 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

STEK gecertificeerd
GMP gecertificeerd
NEN3140
Uitgevoerde opdrachten (1)
  • foto 1 van project Koperen regenpijp als leidinggoot
    Koperen regenpijp als leidinggoot

Reviews over Elite Koeltechniek
info_outline

Uitstekend9,9
starstarstarstarstar
18 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan Elite Koeltechniek
Werkt Elite koeltechniek & airconditioning ook bij particulieren?
Elite koeltechniek werkt ook bij particulieren. Na heel veel jaren ervaring opgedaan te hebben in de koeltechnische branche, voornamelijk bij grote instellingen zoals; ziekenhuizen, het RIVM etc. heeft Elite koeltechniek besloten haar expertise ook op de particulieren markt te delen. Wij denken dat er veel verbetering te halen valt op de particulieren markt vanwege al de hobbyisten die aan t werk zijn. Je ziet ook steeds vaker dat een installateur of elektricien ineens een airco gaat installeren omdat de vraag ontzettend groot is. Maak ook de vraag naar echte vakmannen is groot. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om goede mensen in onze branche te vinden. Daarom raden wij altijd aan om je bij een gespecialiseerd bedrijf te laten informeren. Iedereen heeft zo zijn specialiteit. Zo besteden wij elektra en dak werkzaamheden ook uit aan een specialist.
Kun je ook verwarmen met een airconditioning?
Nou en of dat kan! Doorgaans worden huizen verwarmd door een cv-ketel. Maar je kunt ook je huis verwarmen met je airco. Doorgaans is het verwarmen van je huis met airco goedkoper dan het stoken van de cv ketel. Ook kun je met een airco één ruimte gerichter en sneller verwarmen. Hierdoor is een airco duurzamer dan de cv; ten eerste omdat elektriciteit goedkoper is dan gas, en ten tweede omdat je dan gericht één ruimte kunt verwarmen. Alleen bij hele lage temperaturen kan er een laag rendement zijn wanneer je verwarmd met je airco. Hierdoor kan het verstandig zijn om nog een extra verwarmingsbron te hebben. Uiteraard moet je er wel voor zorgen dat de airco goed wordt onderhouden. Op die manier heb je namelijk het langste plezier van het systeem.
Welke capaciteit heeft mijn airconditioning nodig?
Een airco moet net als andere apparaten, bijvoorbeeld een verwarming of een stofzuiger, een prestatie leveren. Die prestatie is het “vermogen” om iets gedaan te krijgen. Dat vermogen wordt uitgedrukt in Watt. Het vermogen en de toepassing daarvoor moeten op elkaar afgestemd zijn. Een klein kamertje kan je verwarmen met een 1000 Watt kacheltje maar geen heel huis. Zo natuurlijk ook bij een airco. Afhankelijk van de te koelen ruimte zal de koelcapaciteit, uitgedrukt in Watt, daar op afgestemd moeten worden.

De capaciteit die uw airconditioning nodig heeft hangt met heel veel factoren samen. Zo is de inhoud van de kamer belangrijk maar ook het aantal ramen, de isolatiewaarde en de ligging van het pand en/of de kamer. Laat je dus altijd goed informeren door een specialist.

Neem contact op met deze airco installateur

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Elite Koeltechniek
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare airco installateurs in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.