Vind een top 10 Gevelspecialist in Haarlem voor het reinigen van de gevel

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen
Gevelreiniging

Gevelreinigers in Haarlem

Sorteren op
Resultaat 1-10 voor gevelreiniging in Haarlem. Het meest complete overzicht. Uw gevel laten reinigen met de beste gevelreinigers in uw regio.

In Haarlem kunt u gevelspecialisten vinden om uw gevel of buitenmuur te laten reinigen of schoon te maken. Het werk van een gevelreiniger begint met een analyse van de gevel en het bepalen van de aanpak voor de reiniging. De gevels of buitenmuren kunnen zijn aangetast door bijvoorbeeld het weer of graffiti. Voor de reiniging wordt vaak gebruikt gemaakt van een hogedrukspuit, zandstralen of chemische middelen.

• Bij hogedrukspuit reiniging wordt vaak gebruikt om lichte en oppervlakkige vervuiling, zoals mos en algen, van uw buitenmuur te verwijderen.
• Bij chemische reiniging van de gevel, wordt een chemisch of biologisch middel gebruikt om de aanwezige vervuiling te verwijderen. Chemische reiniging kan niet op alle ondergronden gedaan worden en is een zeer specialistische klus.
• Met zandstralen reinigt u de gevel van hardnekkig vuil zoals roetplekken, roest, verf of graffiti . Als u uw gevel wilt reinigen of renoveren is zandstralen een van de meest effectieve vormen.

In Haarlem hebben wij 10 goede gevelreinigers gevonden. De gevelreinigers in Haarlem hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 8.7. Welk gevelreinigingsbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het reinigen, herstellen of schoonmaken van uw gevel of buitenmuur. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelreinigers. Zo kunt u eenvoudig de gevelreinigers vergelijken en de gevelspecialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
Alle diensten (43)
Gevelreiniging (25)
Voegwerk herstellen (37)
Gevelrenovatie (32)
Gevel impregneren (21)
Overige gevelrenovatie of -reiniging (27)
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste gevelspecialisten aan te vragen
SealteQ Ivacon B.V..jpg5
6. SealteQ Ivacon B.V.
8,7 (6)

Waardevolle civieltechnische, infrastructurele en industriële installaties en vastgoed objecten in de woningbouw- en utiliteitssector beschermen en behouden, dat is waar de SealteQ Group voor staat. Met een (inter)nationale en multidisciplinaire aanpak en een regionale verankering van specialistische bedrijven hebben wij in de afgelopen veertig jaar een vooraanstaande positie in de markt verkregen en deze te weten continueren.

Onze expertise
Met 7 locaties verspreid door Nederland en circa 220 specialisten verzorgen wij onze diensten. Het initiëren van onderhoud beheerplannen, schade inspectieplannen, technische advisering, budgettering tot en met de uitvoering en nazorg in beton en staal onderhoud- en nieuwbouwplannen. Van waterdichten werken (kelder- en tunnelbouw) en hoogwaardige staalbescherming (aluminiseren) tot grootschalige kunststofcoating applicaties (P-garages) en brandvertragende toepassingen (staal- en betonconstructies). Hoog specialistisch werk van SealteQ, die een grote groep van (inter)nationale opdrachtgevers tot zich kan rekenen.

Ontwikkeling & innovatie
We zijn ons ervan bewust dat innovatie essentieel is om te kunnen groeien. Voortdurend passen we onze diensten en processen aan en verbeteren we de functionaliteit. We willen te allen tijde passende oplossingen vinden voor onze opdrachtgevers.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Haarlem
6 beoordelingen
35 jaar in bedrijf
P. Prak reinigingstechniek gevelreiniging en gevelrenovatie.jpg6
7. P. Prak reinigingstechniek gevelreiniging en gevelrenovatie
8,7 (20)

P. Prak reinigingstechniek heeft zich gespecialiseerd in gevelreiniging of gevelrenovatie, dakreiniging, terrasreiniging, impregneren, verwijderen van graffiti en het reinigen van uw bedrijfspand. Wij zijn een onderneming die het exterieur van uw woning of bedrijfspand bekwaam kan reinigen, zijn uitstraling terug geeft en weer als nieuw uit kan laten zien.

Werken doen we met de particuliere en zakelijke markt als ook de VvE en gemeenten. P. Prak reinigingstechniek is een Erkend Vakwerk en VCA gecertificeerd bedrijf in verantwoordelijk werken en vakkundig uitvoeren. Bij ons wordt uitsluitend gebruik gemaakt van moderne en milieuvriendelijke methodes voor zowel gevelreiniging als renovatie.

Persoonlijk contact, service en kwaliteit daar staan wij voor. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, werken door heel Nederland en onze tarieven zijn scherp en eerlijk. Kijk gerust verder op onze site voor meer informatie, heeft u nog vragen (advies nodig) of wilt u een afspraak maken bel of mail ons gerust. We komen graag op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden en op verzoek maken we gratis, zonder verdere verplichtingen, een proefstuk.

Uw wensen verwerken we, tegen zeer scherpe prijzen, in een vrijblijvende en overzichtelijke offerte met één vaste totaalprijs, zonder extra, onvoorziene of bijkomende kosten achteraf.

P. Prak reinigingstechniek

Waar gevelreiniging en renovatie een specialisme is!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Haarlem
20 beoordelingen
4 jaar in bedrijf
Lewo B.V. Metsel - Voeg - stukadoors -Lijm bedrijf.jpg4
10. Lewo B.V. Metsel - Voeg - stukadoors -Lijm bedrijf
7,6 (4)

Na tien jaar als metselmaten te hebben samengewerkt, besloten wij de zwagers Ger van Leeuwen en Jan de Wolff op 1 april 1988, dat het tijd werd om op eigen benen te gaan staan. En zo zijn wij in de voetsporen van onze schoonvader Henk Slijkhuis getreden, die zelf ook 20 jaar eigenaar is geweest van een Metselbedrijf.

Op 1 april 1988 is het bedrijf opgericht met als enige werknemers de heren Ger en Jan, door de vele opdrachten moesten er al snel mensen bij en inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 35 man personeel. En daarbij werken wij ook met een vaste kern zorgvuldig geselecteerde onder aannemers, verder onderhouden we ook goede contacten met andere bedrijven in de regio. Tegenwoordig is ons bedrijf niet alleen gespecialiseerd in metselwerk, maar kunt u bij ons ook terecht voor timmer-, voeg-, lijm-, en steigerwerk. Sinds 1 april 2003 is ons bedrijf ook uitgebreid met met een stukadoorsafdeling. Op metsel, timmer, voeg, lijm en steiger gebied doen wij alle voorkomende werkzaamheden. Op Stukadoorsgebied zijn wij vooral gespecialiseerd in: Raap, Schuur, Pleister, Film, Gipsplaat, Spachtelputz, Ornamenten, Gevels enz.

Na jaren kantoor aan huis te hebben gehad zijn wij op 10 januari 2001 gevestigd in een nieuw bedrijfspand aan de Rooseveltstraat 2X in Leiden. Wij staan altijd open voor suggesties, bovendien reageren wij allert, flexibel, inventief en snel. Of het nu gaat om renovatie, restauratie of om de bouw van een compleet nieuwe woonwijk. Wij beschikken over eigen materiaal, zoals steigers, bakwagens, steenwagen, roterende verreikers en andere gereedschappen. Met behuld van drie roterende verreikers wordt zo veel mogelijk voorzien in eigen gebruik. Wij zijn een erkend Metsel & Stukadoorsbedrijf en voeren projecten uit op het gebied van restauratie, renovatie, nieuwbouw en verbouw. Wij zijn ISO 9002 en VCA gecertificeerd en lid van de AVM.

Heeft u plannen voor bv een uitbouw, dakkapel,.......? Wij komen graag bij u langs om de plannen te bespreken en u vervolgens een vrijblijvende offerte aan te bieden.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
werkgebied Haarlem
4 beoordelingen
41 jaar in bedrijf
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste gevelspecialisten aan te vragen
Filters
Sorteren op
Gevelspecialist voor
Afstand
Trustoo score

Uitgevoerde opdrachten van gevelspecialisten uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste gevelspecialisten

Wat kost een gevelspecialist?

Wat een gevelreiniger kost, kunt u goed inschatten door te kijken naar de kosten die een gevelreiniger per m² rekent. Gemiddeld vragen professionele gevelreinigers tussen de €5 en €20 per m². De manier van reinigen bepaald, naast het aantal m², een groot deel van de totale kosten. Het is verstandig om meerdere prijsopgaven aan te vragen en de gevelspecialisten met elkaar te vergelijken.

250
1500
3000
4500
Veelgestelde vragen

Wat is gevelreiniging?

Is het aanzicht van uw woning of bedrijfspand door de tand des tijds beschadigd of vervuild geraakt? Dan kunt u dit laten herstellen en reinigen. Maar wat is gevelreiniging precies? Kort samengevat bestaat het reinigen van gevels uit het verwijderen van de aanwezige aanslag en vervuiling. Afhankelijk van het type beschadiging of vervuiling worden hiervoor verschillende reinigingsmethodes ingezet. Denkt u dan aan het schoonmaken met een hogedrukspuit bijvoorbeeld of met chemische middelen. Omdat gevelreiniging niet zonder risico is, kunt u hiervoor het beste een erkend reinigingsbedrijf inschakelen.

Soorten gevelbeschadiging en -vervuiling
Een erkend reinigingsbedrijf van gevels zal altijd een stappenplan hanteren bij het schoonmaken van het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Allereerst wordt gekeken naar de aard van de beschadiging en vervuiling. Zo behoeft een gevel die vervuild is geraakt door neerslaand roet uiteraard een andere behandeling dan een gevel die bijvoorbeeld witte muuruitslag heeft. Daarnaast komen ook gevels met schimmels door vochtvervuiling voor en gevels die vervuild zijn geraakt door de uitwerpselen van vogels. Is de oorzaak eenmaal geconstateerd, dan zal een erkend reinigingsbedrijf vervolgens kijken wat de ondergrond van de gevel is.

De beste reinigingsmethode
Op basis van de vervuilingsoorzaak en de ondergrond adviseert het reinigingsbedrijf u over de beste reinigingsmethode. Deze lopen sterk uiteen. Heeft uw gevel bijvoorbeeld hardnekkig vuil dat niet met water verwijderd kan worden, dan is stoomreiniging een optie. Hiermee wordt het vuil als het ware verzacht waarna uw gevel met water gereinigd kan worden. Andere methodes zijn mechanische reiniging, chemische reiniging en laserreiniging. Ook behoort bij veel reinigingsbedrijven biologische gevelreiniging tot de keuzemogelijkheden.

Om te weten welke reinigingsmethode het beste is voor uw gevel, is het raadzaam om 4 offertes op te vragen bij gevelreinigingsbedrijven.
Lees meer...

Wat kost gevelreiniging in Haarlem?

tel, het aanzicht van uw huis of bedrijf is in de loop der jaren vervuild geraakt. Dan schakelt u een erkend reinigingsbedrijf in maar wat kost gevelreiniging? Het is afhankelijk van meerdere factoren wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor stoomreiniging of wilt u ook dat het voegwerk gerenoveerd wordt? En kiest u voor het eventueel impregneren van uw gevel? Wat uw keuze ook is, de kosten voor gevelreiniging worden doorgaans per m2 belast. Gemiddeld moet u voor alleen gevelreiniging rekening houden met een bedrag dat tussen de € 5,- en € 20,- per m2 ligt.

Reiniging van gevels
Met alleen het reinigen van uw gevels bent u logischerwijs het voordeligste uit. De reiniging vindt plaats door middel van verschillende methodes. Welke methode voor uw gevel het meest geschikt is, is onder meer afhankelijk van het type vervuiling van uw gevels. Heeft u bijvoorbeeld vervuiling door neerslaand roet, witte muuruitslag of door schimmel? Naast de vervuilingssoort is ook het type ondergrond van invloed op de uiteindelijke reinigingsmethode. Bakstenen muren alleen al zijn er in honderden verschillende soorten. Datzelfde geldt voor de variaties in voegen.

Reinigen, voegen en impregneren
Voor alleen het reinigen van gevels betaalt u een totaalbedrag dat gemiddeld tussen de € 300,- en € 900,- ligt. Kiest u naast reiniging ook voor het voegen van uw gevels, dan betaalt u gemiddeld een totaalbedrag dat tussen de € 1400,- en € 1800,- ligt. In sommige gevallen wordt daarnaast aanbevolen om uw gevels na reiniging en voegen ook te impregneren. Hierbij wordt een waterafstotende laag aangebracht. Het totaalbedrag voor reinigen, voegen en impregneren ligt gemiddeld tussen de € 3200,- en € 3800,-.

Vraag 4 offertes op voor een goed vergelijk tussen verschillende gevelreinigingsbedrijven bij u in de buurt.
Lees meer...

Wat doet een gevelreiniger?

Gaandeweg kunnen gevels van woningen en panden ernstig vervuild raken door verschillende soorten aanslag. Ook komt het regelmatig voor dat er graffiti op gevels wordt gespoten. Dit heeft een negatief effect op het aanzicht. U kunt dan uw gevel laten reinigen door een specialist. Maar wat doet een gevelreiniger precies? Zoals de naam al zegt weten gevelreinigers als geen ander hoe ze uw buitenmuren moeten schoonmaken. Daarnaast kunnen ze u adviseren over het eventueel impregneren van uw gevel.

Soorten gevelreiniging
Wanneer u een gevelreiniger in Haarlem inschakelt, zal hij of zij eerst de staat van uw gevel beoordelen. Soms kan het namelijk zo zijn dat gevelreiniging niet voldoende is, omdat er ook sprake is van lichte beschadiging. U kunt er dan voor kiezen om uw gevel te laten renoveren in combinatie met reiniging. Een voorbeeld hiervan is om opnieuw uw gevel te laten voegen. Qua gevelreiniging kunt u onder andere kiezen voor stoomreiniging. Daarnaast wordt ook chemische gevelreiniging toegepast, nevelstralen en zandstralen. Het is afhankelijk van uw gevelsoort en de mate van vervuiling welke methode het beste is.

Gevel laten impregneren
Is uw gevel eenmaal gereinigd, dan wilt u het mooie resultaat natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Het is dan verstandig om te overwegen om uw gevel gelijktijdig te laten impregneren. Dit zorgt ervoor dat uw gevel optimaal beschermd is tegen vuil en aanslag. Daardoor blijft uw gevel veel langer schoon, wat positief bijdraagt aan het aanzicht van uw woning of pand. Uw gevelspecialist zal u hierin van maatwerk advies voorzien.

Op zoek naar een gevelreiniger bij u in de buurt? Vraag vandaag nog 3 tot 4 offertes op zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Lees meer...

De beste gevelreiniger in Haarlem?

Het vinden van de juiste gevelreiniger voor het schoonmaken van de gevel of buitenmuur in Haarlem kan best lastig zijn. Daarom heeft Trustoo alle informatie die online te vinden is over de verschillende gevelreinigers voor u op een rijtje gezet.

Denk hierbij aan:
- Wat is hun achtergrond en eventuele opleiding? Hebben ze veel ervaring als gevelreiniger?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Op basis van bovenstaande informatie heeft Trustoo een score berekend en deze aan de gevelreiniger toegekend. De berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk en daarmee objectief.

Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste gevelreinigers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten kiezen die u het meest aanspreken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Gevelgilde

Leden van Gevelgilde onderscheiden zich door inhoudelijk diepgaande kennis te hebben van de problematiek. Zij beschikken over ervaring en kennis van de diverse historische varianten voeg- en metselwerk en zijn binnen het monument regelmatig actief binnen de overgangsgebieden tussen disciplines, zoals de steenhouwer of metselaar.
Lees meer...

Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met het behalen van het VCA-certificaat laten bedrijven zien dat ze kennis en ervaring hebben op het gebied van veilig en gezond werken en dat het deskundige en betrouwbare opdrachtnemers zijn.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustoo?
We brengen je rechtstreeks in contact met de beste gevelspecialisten in je buurt
Kies uit de beste gevelspecialisten
1.
Kies uit de beste gevelspecialisten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste gevelspecialisten actief in Haarlem.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat je nodig hebt. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Direct contact
3.
Direct contact
Het antwoord van de bedrijven direct in je mailbox. We delen je e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wat anderen zeggen over Trustoo