JWP BOUW BV

Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
Crommelinbaan 57A, Cruquius
5 jaar in bedrijf
8,4 (2)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij JWP BOUW BV
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over JWP BOUW BV :
JWP BOUW is een betrouwbaar bouw- en installatiebedrijf en is werkzaam in de omgeving Haarlem en omstreken. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hier voorop! J.W. Peperkamp kan u met zijn team op uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Omdat tussen het team al langere tijd een samenwerking bestaat, is ieder benodigd specialisme voor handen.

Het bedrijf is al langere tijd actief werkzaam en is in te zetten voor middelgrote tot grote bouwprojecten in diverse categorieën. Denk hierbij aan een complete woningrenovatie, een nieuwe badkamer en keukenrenovatie of het plaatsen van dakkapellen. Ook voor het plaatsen van een dakopbouw of uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Verbouwen is wat wij doen!

Wanneer u de keuze hebt gemaakt om te verbouwen kan er veel op u afkomen. De kosten voor de verbouwing kunnen onoverzichtelijk worden, er moeten bouwkundige keuzes gemaakt worden en is al met al toch een groot project. JWP BOUW begeleidt en adviseert u tijdens dit proces. Er wordt gezorgd voor heldere communicatie, een verantwoord budget - met bijbehorende offerte - en een tot in de puntjes verzorgde oplevering van ieder project.
Lees meer...
Diensten
Renovaties
Aanbouw
Uitbouw
Dakopbouw
Badkamers
Dakkapellen
Loodgieters werkzaamheden
Renovatie / Verbouwing
Uitbouw / Aanbouw / Opbouw
Ervaring & vakmanschap
5 jaar in bedrijf
2 beoordelingen
30 medewerkers
4 jaar ervaring

Reviews over JWP BOUW BV
info_outline

Goed 4,5
starstarstarstarstar
0 reviews

Neem contact op met deze aannemer

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij JWP BOUW BV
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare aannemers in de buurt