Bouwbedrijf Gooise Meren

Bouwgarant Keurmerk
Amersfoortsestraatweg 49, Bussum
14 jaar in bedrijf
8,8 (18)
Vraag prijs of beschikbaarheid aan bij Bouwbedrijf Gooise Meren
Ik zoek een aannemer voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Bouwbedrijf Gooise Meren:
Bouwbedrijf Gooise Meren is een ambachtelijk familiebedrijf met alle kenmerken van een bouwbedrijf van formaat en het keurmerk BouwGarant met trots draagt. Een professioneel en gezellig team met grote betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Afspraak is afspraak, directe lijnen en beslissingskracht, maar bovenal staat ons hele team garant voor een open, eerlijke en transparante werkwijze. Zowel naar haar opdrachtgevers als naar haar partners.

Ten grondslag aan elke opdracht die wij in uitvoering nemen ligt een goed uitgewerkt plan, een weldoordachte planning en een marktconforme aanbieding of regie prijzen. Ook tijdens het gehele traject zullen wij u als opdrachtgever ontzorgen en bijstaan met onze proactieve houding. Ook daar waar net even wat meer nodig is denken we graag gezamenlijk na over een creatieve oplossing binnen het financiële kader.

In de afgelopen 35 jaar is er veel kennis en expertise opgebouwd, maar als het op de nodige specialisme aankomt, dan maken wij graag gebruik van één van onze betrouwbare partners. Met deze partners streven wij naar een langlopende relatie, gekenmerkt door vertrouwen d.m.v. open communicatie en het werken in teamverband, want een transparante keten leidt immers tot aantoonbaar betere resultaten voor opdrachtgever en voor u als opdrachtgever en/of eindgebruiker.

Technische eisen en inzicht in bouwprocessen zijn voor ons veelal vanzelfsprekend en proberen altijd een balans te vinden in het spanningsveld tussen de wensen van de opdrachtgever en de eisen van de architect enerzijds en de kosten, maakbaarheid en planning anderzijds. De combinatie van onze jarenlange kennis en ervaring, en door onszelf continue te interesseren in de nieuwste technieken, zien wij onszelf als een serieuze partij aan tafel waar u uiteindelijk de vruchten van zult plukken.
Lees meer...
Diensten
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
18 beoordelingen
28 medewerkers
14 jaar ervaring
Lid van
BouwNu
Woningborg
Bouwgarant

Reviews over Bouwbedrijf Gooise Meren
info_outline

5star
50%
4star
39%
3star
0%
2star
0%
1star
11%

Neem contact op met deze aannemer

Vraag prijs of beschikbaarheid aan bij Bouwbedrijf Gooise Meren
Ik zoek een aannemer voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare aannemers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.