Marc Wilhelmus Life Planning Coaching Training

Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
Haparandaweg 754, Amsterdam
14 jaar in bedrijf
9,8 (20)
Kom vrijblijvend in contact met Marc Wilhelmus Life Planning Coaching Training
Gratis en vrijblijvend
Over Marc Wilhelmus Life Planning Coaching Training:

Welkom! Heb je ook wel eens dat je denkt, wat wil ik nu? Of is dit het nu? Waar krijg ik energie van? Heb je stressklachten? Lees verder ....

Wil je ook wat anders met je loopbaan of je leven? Neem contact op en ik begeleid je, met waar jij naartoe wilt gaan. Weet je dat niet? Ik help het je te ontdekken.

Of heb je stressklachten of een burn out en wil je daar vanaf? Ik kan je begeleiden met een goed plan met perspectief naar herstel, zodat je kan herstellen en weer gezond kunt leven.

Wat doe ik?

1. Ik help met loopbaanontwikkeling en life planning. Vaak begeleid ik bij de vraag wat wil ik nu met mijn loopbaan/leven of wat wil ik met mijn werk door ontslag of re-organisatie of bij quarter- of midlife vragen: wat wil ik nou?

2. Daarnaast begeleid ik met stress en burn out coaching.

ad 1. Je bent niet tevreden over hoe het nu gaat in je leven. Energie, kwaliteit, vrijheid… ze zijn er lang niet altijd en nooit voor langere tijd. Daar wil je naartoe, daarom ben je hier. Ik waardeer je moedige stap. Je volgende stap: kom van je (geld) blokkades af, zodat je het leven kan leiden wat jij wilt!

Steeds meer mensen weten de weg naar mijn praktijk te vinden. En ook de media hebben opgemerkt wat ik doe. Kijk voor het interview met mij en met één van mijn cliënten in Happinez — mindstyle magazine. Op mijn website vind je het artikel.

ad 2. Welke stress signalen geeft jouw lichaam? Door de corona crisis wordt er veel van ons gevraagd. Je baan, bedrijf, kinderen, thuiswerken, niet naar opa en oma kunnen. Je inkomen. Noem het maar. Gelukkig zijn er ook prachtige initiatieven genomen en mensen heel creatief.

Cliënten met stressklachten, overspannenheid en burn out help ik naar herstel. Tijdens het herstel,  krijg ik vaak de vraag: "wat wil ik nu echt met mijn leven en loopbaan? Ik merk dat ik wil veranderen." Ik begeleid zowel bij het herstel als stress en burn out coach, maar ook daarna bij het maken van een nieuw life- en loopbaandesign. Dat zijn mijn specialismes. Neem gerust contact met me op om kennis te maken.

Ervaringsdeskundig
Ik heb zelf ook een keer jaren geleden een echte burn out gehad, dus ik weet wat je meemaakt als je dit ook denkt te hebben. Je maakt samen met mij een herstelplan voor je stressklachten of burn out en je krijgt weer perspectief. Dat helpt in je herstel.

Ik had geen hulp toen en moest er zelf uitkomen. De arts zei, ga maar thuis zitten de komende maanden. En da was het dan....

Laat je begeleiden met een echt voor jou passend herstelplan, je hoeft het niet alleen te doen! Zodat je weer perspectief hebt in jouw leven en je met energie weer dingen kan ondernemen in je leven. En daar krijg ik energie van.
Lees meer...
Diensten
Ondernemers coach
Management coach
Loopbaan / werk
Overige zakelijke coaching
Gezondheids coach
Team coach
Burn-out / stress coach
Life coach
Burn-out of Stresscoach
Loopbaan- of Carrièrecoach
Ondernemerscoach
Overige persoonlijke coaching
Personal- of Life coach
Video's
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
20 beoordelingen
1 medewerkers
29 jaar ervaring
Lid van
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
Vereniging Life Planners Nederland

Opleidingen en certificaten

CSR centrum gecertificeerd stress en burn out coach
NFG (nederlandse federatie gezondheidszorg) universitair coach
Master of life planning (RLP)
SPHBO professioneel coach
SPHBO professioneel trainer
Econoom marketing (VU) Amsterdam
Insights Discovery trainer/coach

Reviews over Marc Wilhelmus Life Planning Coaching Training
info_outline

Uitstekend9,6
starstarstarstarstar
3 reviews

Neem contact op met deze coach

Vraag een prijsopgave aan bij Marc Wilhelmus Life Planning Coaching Training
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare coaches in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.