Caliente Catering

Reageert snel
Hoogoorddreef 139, Amsterdam
5 jaar in bedrijf
9,4 (99)
Vraag prijs of beschikbaarheid aan bij Caliente Catering
Ik zoek een cateraar voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Caliente Catering:
Caliente heeft vele gezichten: van catering op hoog niveau op een bruiloft of bedrijfsfeest, tot streetfood vanuit onze foodtrucks op een groot aantal festivals in Nederland en België. In januari 2020 openen wij restaurant/café “Cantina Caliente” in Amsterdam. Daarnaast zijn onze gerechten zeven dagen per week verkrijgbaar in Mout, de foodhall in Hilversum.

Caliente betekent “heet” in het Spaans en het staat voor ons gebruik van de Latijns-Amerikaanse keuken. Latijns-Amerika begint in Mexico en reikt tot aan Argentinië in Zuid-Amerika. Een enorm groot en gevarieerd gebied en dus ook heel veel verschillende smaken.

Na vele jaren werkervaring in Mexico en Zuid-Amerika hebben we de beste gerechten geselecteerd. Voor de bereiding maken we gebruik van authentieke recepten, hoogwaardige ingrediënten en de traditionele bereidingswijze. Zo creëren we de originele smaken van landen als Mexico, Peru en Brazilië. Kwaliteit, duurzaamheid en beleving staan bij Caliente centraal.

Wij weten als geen ander dat elk evenement weer net anders is. Met uitstekende service, een mooie en sfeervolle entourage en een op maat gemaakt menu sluiten wij hier altijd perfect op aan. Walking diner, buffet, een uitgebreid meergangendiner of een combinatie hiervan: onze menumogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Of het nu gaat om een uitgebreid diner, borrel of buffet, onze gerechten en service zijn altijd van het hoogste niveau en bieden de juiste beleving. Onze menu mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en we denken graag met je mee.

Wil je graag de festival vibe op je evenement? Met onze foodtrucks kunnen we hier gegarandeerd voor zorgen. We hebben een zeer uitgebreid street-food menu met ook veel opties aan barbecuegerechten.
Lees meer...
Video's
Diensten
Ervaring & vakmanschap
5 jaar in bedrijf
99 beoordelingen
12 medewerkers
5 jaar ervaring

Reviews over Caliente Catering
info_outline

5star
91%
4star
9%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze cateraar

Vraag prijs of beschikbaarheid aan bij Caliente Catering
Ik zoek een cateraar voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare cateraars in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.