Van der Hout Advocatuur BV (Liance Law Advocaten)

Groen van Prinstererstr 21, Amsterdam
8 jaar in bedrijf
9,6 (20)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van der Hout Advocatuur BV (Liance Law Advocaten)
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Van der Hout Advocatuur BV (Liance Law Advocaten):

Al 15 jaar werkzaam als advocaat (Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht) en sinds 2013 samenwerkend partner Arbeidsrecht bij Allied Advocaten.

Dagmara adviseert zowel werkgevers, werknemers, bestuurders, ambtenaren en werknemers in allerhande adviestrajecten en (ontslag)procedures.

Dagelijks staat zij werkgevers of werknemers bij in arbeidsrechtelijke (ontslag)kwesties zoals bijvoorbeeld onderhandelingen over de beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Meestal verstrekt de werkgever bij de “ontslagaanzegging” aan de werknemer een schriftelijk “voorstel” of “concept” vaststellingsovereenkomst (ook wel beëindigingsovereenkomst genoemd).

Dagmara kan vervolgens adviseren en onderhandelen over de verdere voorwaarden (WW-uitkering, de gehanteerde opzegtermijn, de einddatum en de berekende transitie- en/of ontslagvergoeding, vakantiedagen, vrijstelling, verval van een concurrentiebeding).

Voor werknemers geldt dat de juridische kosten onderdeel van de onderhandelingen zijn bij een beëindigingsvoorstel. De werkgever levert vaak een bijdrage aan de kosten of deze worden uit een (bruto) vergoeding voldaan.

Een werkgever dient een voorgenomen ontslag eerst aan de (kanton)rechter of het UWV WERKbedrijf voor te leggen. Dergelijke trajecten verzorgt Dagmara ook van begin tot eind.

Een eerste telefonisch overleg is altijd vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken en de kwestie kort te bespreken. Cliënten via deze site krijgen een korting van 20% op het standaard uurtarief.

Tijdens haar carrière heeft Dagmara van der Hout ook veelvuldig bedrijven voorzien van Ondernemingsrechtelijk advies en heeft zij diverse (commerciële) contracten opgesteld en geredigeerd. Ook voorziet zij veelvuldig MKB-ers en bedrijven van diverse contracten en staat zij deze bij in procedures over uiteenlopende zaken als de beëindiging van duurovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten, de rechtmatigheid van opzeggingen van contracten en het bedingen van schadevergoedingen als gevolg daarvan. Voor uw bedrijf kan Dagmara dus vele benodigde vennootschapsrechtelijke en commerciële contracten opstellen, beoordelen of aanpassen.
Lees meer...
Diensten
bezwaar- en beroepsprocedures
gerechtelijke procedures
Ondernemingskamer
Medezeggenschapstrajecten en procedures
onderhandelingstrajecten
Contracten, overeenkomsten & andere documenten
Onderneming & zakelijk overig
Ontslag & Arbeidsconflict (werkgever)
Ontslag & Arbeidsconflict (werknemer)
Werk, inkomen & aansprakelijkheid overig
Ervaring & vakmanschap
8 jaar in bedrijf
20 beoordelingen
8 medewerkers
15 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Diverse beroepsgerelateerde cursussen
Beroepsopleiding Advocatuur (2005-2008)
Nederlands Recht Universiteit Amsterdam (1998-2004)

Reviews over Van der Hout Advocatuur BV (Liance Law Advocaten)
info_outline

Uitstekend9,8
starstarstarstarstar
9 reviews

Neem contact op met deze advocaat

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van der Hout Advocatuur BV (Liance Law Advocaten)
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare advocaten in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.