Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Las Psychologie & Las Zorgatelier

EMDR Europe Practitioner
Goirkestraat 43, Tilburg
14 jaar in bedrijf
9,3 (62)
Vraag een prijsopgave aan bij Las Psychologie & Las Zorgatelier
Waarvoor zoek je een psycholoog?
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Las Psychologie & Las Zorgatelier:
LAS Psychologie, opgericht in 2008, is een regionale psychologie praktijk voor basis- en specialistische geestelijke gezondheidszorg. LAS Psychologie is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De behandelingen in de praktijk worden uitgevoerd volgens geldende protocollen en kwaliteitsstandaarden binnen de Nederlandse zorgwet. Las Psychologie is WTZi gecertificeerd (Wet Toelating Zorginstellingen) en werkt nauw samen met het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), huisartspraktijken, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk en specialisten in het ziekenhuis en revalidatiecentrum. Ons doel is om de zorg te optimaliseren wat direct ten goede komt aan de patiënt. NIEUW Groepstherapie en -trainingen.

Als bijzondere aanvulling op de behandeltrajecten biedt LAS Psychologie dagbesteding en dagbehandeling aan in LAS Zorgatelier. Sensorische stimulatie en creativiteit hebben een positieve invloed op de werking van het brein. Afhankelijk van de aard van het hersenletsel krijgen cliënten waar mogelijk specifieke trainingen om het getroffen deel van het brein zo goed mogelijk te re-activeren.
Voor patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel wordt er nauw samengewerkt met Fysio Sport & Therapie Midden Brabant en is er o.a regelmatig overleg met het revalidatiecentrum Leijpark, MEE, het Hersenletselnetwerk Midden-brabant, Siza Gemini en het Expertisecentrum Familiezorg.

De klanttevredenheid bij Las Psychologie is hoog. Onze cliënten beoordeelden de behandeling in 2020 gemiddeld met een 9,2! Dit is een groei ten opzichte van 2019 (9,0). Zie hier hoe onze cliënten de verschillende aspecten van de behandeling beoordeelden. Ondanks de hoge scores blijven we scherp toezien op het verbeteren van onze dienstverlening. Komend jaar gaan we ons nog beter inzetten om de cliënt te informeren over zelfhulpprogramma's die hem kunnen ondersteunen bij zijn herstel of bij het stabiliseren van zijn situatie.
Lees hier de ervaring van een cliënt met NAH.
KO logo PMS2945
In juli 2020 heeft Las Psychologie voor de derde maal op rij een 'Gouden randje' ontvangen van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ als één van de meest gewaardeerde keurmerkdragers!
Lees meer...
Trustoo Top Score

Psychologen met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Expertise
Verstoorde arbeidsrelatie
Trauma
EMDR Therapie
EFT Therapie
Fobieën
Angststoornis
Cognitieve gedragstherapie
Overspannen
Depressie
Burn-out
Angsten, fobieën of paniek
Burn-out, stress of overspannen
Trauma of PTSS
Depressie of neerslachtig
Relatie- of gezinsproblemen
Loopbaan of werkgerelateerd probleem
Anders
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
62 beoordelingen
3 medewerkers
Lid van
Nederlands Instituut van Psychologen
Vereniging EMDR Nederland

Reviews over Las Psychologie & Las Zorgatelier
info_outline

Uitstekend 4,7
starstarstarstarstar_half
62 reviews uit 3 bronnen
Vraag een prijsopgave aan bij Las Psychologie & Las Zorgatelier
Waarvoor zoek je een psycholoog?
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare psychologen in de buurt