Hoekstra en Partners Notarissen

Reageert binnen 1 uur
Direct beschikbaar
Charles Stulemeijerweg 15, Tilburg
4 jaar in bedrijf
TOP PRO
8,8 (75)
Vraag een prijsopgave aan bij Hoekstra en Partners Notarissen
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Hoekstra en Partners Notarissen:
Hoekstra & Partners is gevestigd in Groningen, Overijssel, Friesland, Utrecht en sinds kort ook in Brabant. Met notariskantoor Tilburg als nieuwe vestiging kunnen we een nog groter deel van Nederland bedienen op notarieel gebied.

Elke vestiging van Hoekstra & Partners heeft dezelfde juridische kennis in huis. Ook bij ons notariskantoor in Tilburg kunt u terecht voor advies op het gebied van onder andere ondernemings-, personen-/familie- en erfrecht. Wij zijn allround gespecialiseerd en bieden een compleet pakket van diensten.
Hoekstra & Partners vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot juridisch advies. Een bezoek aan de notaris is echter niet zo laagdrempelig als wij zouden willen. Dit heeft voornamelijk te maken met de hoge kosten die notarissen in rekening brengen. Dit is bij Hoekstra & Partners niet het geval. Wij bieden onze expertise altijd aan tegen een scherp tarief. Zo werken wij bijvoorbeeld met het ”alles-inclusief-tarief” waarbij we van te voren een bedrag vaststellen voor het gehele pakket. U komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan.

Ook qua communicatie is Hoekstra & Partners laagdrempelig en toegankelijk. Wij zijn ons ervan bewust dat de materie waar we mee werken erg complex kan zijn. Het is ons doel deze moeilijke informatie zo duidelijk mogelijk over te brengen, zodat u ons kantoor zonder vragen verlaat.
Lees meer...
Diensten
Ervaring & vakmanschap
4 jaar in bedrijf
75 beoordelingen
2 medewerkers
10 jaar ervaring
Lid van
Vereniging van Estate Planners in het Notariaat
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

Reviews over Hoekstra en Partners Notarissen
info_outline

5star
47%
4star
41%
3star
8%
2star
1%
1star
3%

Neem contact op met deze notaris

Vraag een prijsopgave aan bij Hoekstra en Partners Notarissen
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare notarissen in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.