Trustoo logode beste boekhouders voor jou
Kies uit +800 top BoekhoudersKies uit +800 Boekhouders in Nederland
TrustooNoord-BrabantTilburgBoekhouders
Pomoc Holandia

Pomoc Holandia

8,5
placeDani?l Josephus Jittastraat 2B, 5042 MX, Tilburg
grade22 beoordelingen
timelapse5 jaar in bedrijf
Ik zoek een boekhouder voor
Gratis en vrijblijvend
Over Pomoc Holandia:
Graag werken we samen. Samenwerken betekent dat men succesvol om kan gaan met andere mensen en dat men samen met die anderen doelen weet te bereiken. Door strategisch samen te werken heeft men meer te bieden dan wanneer iemand in zijn eentje werkt en uitsluitend zijn eigen visie deelt.

Zo wordt het aanbod geoptimaliseerd doordat men meer expertise kan bieden dan alleen iemands eigen kennis en vaardigheden. Steeds vaker doen verschillende organisaties in Nederland beroep op onze mensen. Veelal omdat we de taal kennen, maar dat niet alleen. Door in het verleden zichzelf volledig te hebben geïntegreerd in de Nederlandse samenleving en door verschillende opleidingen op het gebied van het Bestuursrecht, Maatschappelijk en Zorg in Nederland te hebben gevolgd en ervaring daarin te hebben opgedaan zijn onze teamleden in staat om de meest uiteenlopende zaken te kunnen begeleiden.

Zoals u wellicht al gehoord hebt is onze organisatie de toonaangevende organisatie op het gebied van de maatschappelijke hulpverlening voor de Poolse burgers in Tilburg en omstreken. Geen enkel persoon van Poolse afkomst, al dan niet permanent woonachtig in Tilburg en/of omstreken is niet bekend met onze organisatie.

Hieronder leest u meer over ons aanbod aan de personen van Poolse komaf:

Komt u uit Polen en verblijft u tijdelijk of permanent in Nederland? Heeft u in Nederland gewoond, maar nu niet meer en heeft u in het verleden problemen opgelopen die nog steeds spelen? Heeft u een probleem waar u zelf niet uitkomt? Neem contact op met Pomoc Holandia voor hulp en advies.

Wij helpen Poolse volwassenen én gezinnen in Tilburg en omgeving. Onze hulp is voordelig en altijd dicht bij u in de buurt.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Gaat het om schulden, opvoeding, problemen op school, op het werk of problemen met instanties? Pomoc Holandia helpt bij alle maatschappelijke en sociale problemen. Wij helpen u graag met hulp, advies, informatie, maar ook met:

Financiële hulpverlening – Heeft u geldproblemen? Problemen om uw financiën rond te krijgen of zelfs schulden? Pomoc Holandia kan u helpen bij uw financiële problemen. Of u nu inkomen uit werk heeft of een uitkering ontvangt. Ook zijn wij een sterke gesprekspartner bij de instanties als de Belastingdienst, gemeente, SVB, UWV, e.o. Ook ondersteunen wij de belastingaangiftes, aanvragen van toeslagen en andere toebehorende geldmiddelen.

Juridische hulp – De wegwijs in de Nederlandse wetten en regels is niet gemakkelijk. Waar en hoe kunt u aanspraak maken op de Nederlandse wetgeving? Wij helpen u graag mee. Bij complexere zaken schakelen wij de juiste juristen en instanties in en bieden daarin de nodige begeleiding vanaf het begin tot de afwikkeling.

Advies en hulp bij echtscheiding – Een echtscheiding is een emotioneel zware gebeurtenis. Helemaal als er bij de scheiding kinderen zijn betrokken. Want wie krijgt het ouderlijk gezag? En hoe gaat de omgangsregeling eruit zien? Wij bieden begeleiding daarin en wanneer nodig is worden de juiste juristen en instanties ingeschakeld, maar wij blijven altijd bij u en met u tot de aanneembare afwikkeling voor alle partijen.

Jeugd, school en gezin – De meeste kinderen vinden het leuk om naar school te gaan. Maar wat als je het op school niet naar je zin hebt? Omdat je geen vrienden hebt, gepest wordt, dat wat je moet leren niet begrijpt of gewoon niet goed in je vel zit? Wij helpen je ermee, maar ook bieden wij de hulp voor de ouders, want vaak zijn de problemen veelal groter dan alleen op de schoolplein. Wij helpen u graag bij het plaatsen van kinderen bij de passende school of kinderverblijf. Ons bureau begeleidt tevens bij alle vraagstukken rondom de leerplicht.

Hulp voor nabestaanden – Bij Pomoc Holandia kunt u terecht als u informatie zoekt over verlies en rouw of als u op zoek bent naar rouwbegeleiding. Het verlies van je naaste brengt veel administratieve handelingen, maar ook de emotionele aspect speelt een belangrijke rol.

Hulp bij chronische ziekten – De nieuwe Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is erop gericht dat mensen zo lang en zelfstandig mogelijk thuis kunnen wonen. Ook als u met een beperking of belemmering te maken heeft. Dat is een terrein op zich. Waar kan men hulp krijgen? Wat voor hulp? Voor hoe lang en hoe? Al die vragen blijven lang onbeantwoord mede door de nieuwe regelingen. Wij helpen u graag met de informatie en begeleiding.

Begeleiding bij zwangerschap – Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voornamelijk voor een vrouw is dat een van de belangrijkste veranderingen in haar leven. Dat moet natuurlijk goed verlopen. Maar hoe regel je dat allemaal als je hoofd zit vol met verwachtingen en onzekerheden? Wij hebben een ruime ervaring in het begeleiden van mensen tijdens de zwangerschap, ook als de zwangerschap moeilijk is, of moeilijk is geweest. Ook het nazorg behoort tot onze ondersteuningsaanbod.

Algemeen maatschappelijk werk – Iedereen heeft weleens problemen. Als u ver van uw thuisland woont ondervindt u misschien de aanpassingsproblemen of u komt niet uit met de regels en wetten. De maatschappij in Nederland kan anders zijn met haar waarden, normen en tradities. Het kan voor u persoonlijke problemen opleveren.

Misschien heeft u relatieproblemen? Of een puber in huis, die het in Nederland moeilijk vindt om zichzelf aan te passen? Misschien bent u slachtoffer geworden van misbruik of van geweld op de werkvloer? Maar ook zaken als werkloosheid en problemen met instanties kunnen tot de nodige zorgen leiden. Pomoc Holandia helpt u graag om deze problemen op te lossen. Onze toewijding, ervaring in het oplossen van de maatschappelijke en personele problemen, maar ook het oog op de details kunnen er veel toedoen om uw leven weer op de rails te krijgen.

Administratieve hulp met de zaken als de eerste inschrijving in gemeente, het aanvragen van het Nederlands rijbewijs, het betalen van de autobelastingen, autoverzekeringen, maar ook het huren van een woning bij de woningcorporatie of een privéhuur – dat alles vraagt om een opmaat werk, die wij ook graag ondersteunen.

Re-integratie – Als je langere tijd ziek bent geweest, wordt het tijd om weer terug te keren in je werk. Meestal zal je terugkeren in je oude baan bij je oude werkgever, maar dat kan niet altijd. Door de ziekte of de aandoening die je hebt, is je oude baan misschien niet langer geschikt voor jou of je baan bestaat niet meer bij je oude werkgever. In dat geval zul je in overleg met je werkgever re-integratie regelen. De bedrijfsarts is daar soms ook bij betrokken. Tevens daarin bieden we de begeleiding.

Regelmatig geven wij trainingen en organiseren wij de bijeenkomsten om u te ondersteunen bij de administratieve zaken, zodat u snel zelfredzaam wordt en vele zaken weer zelf kunt regelen.Bij het begeleiden van cliënten gaat ons idee naar het huisbezoek. Zo kunnen wij samen met de cliënt de problemen, het papierwerk thuis en de situatie thuis in kaart brengen, zodat er geen tijd verloren gaat in de voorbereiding en zo kunnen wij snel een plan van aanpak opstellen en waar nodig de juiste instanties inschakelen om rechtstreeks met de juiste hulpverlener van bijvoorbeeld de gemeente zelf of van haar partners in gesprek te treden en de problemen acuut op te lossen.
Lees meer...
Foto's
Ervaring & vakmanschap
timelapse5 jaar in bedrijf
star22 beoordelingen
people_outline1 medewerkers
Diensten
  • Belastingaangifte
  • Toeslag
  • UWV
  • Stichting
  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag
  • Kinderopvangtoeslag

Reviews over Pomoc Holandia
info_outline

9,2
starstarstarstarstar
22 beoordelingen
5star
68%
4star
23%
3star
5%
2star
0%
1star
5%
Piotr Robak 2 maanden geleden op google
"Każdemu kto potrzebuje skorzystać z usług księgowego gorąco polecam to miejsce! Pełen profesjonalizm, usługi na najwyższym poziomie, pomoc od ręki. Niejednokrotnie korzystałem z usług Pana Pawła i Pani Michaliny."
facebook.com
4.7
starstarstarstarstar
17 reviews
google
4.2
starstarstarstarstar
5 reviews
.

Contact opnemen met Pomoc Holandia

Ik zoek een boekhouder voor
Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een boekhouder voor
Volledige boekhouding
Aangifte omzetbelasting / BTW
Aangifte inkomstenbelasting
Jaarrekening
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare boekhouders in de buurt

Administratiekantoor du Pont
8,9
grade19 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
Witstein Administratiekantoor
8,0
Administratie- en Advieskantoor Gijbels
9,0
grade5 beoordelingen
DBF Finance B.V.
8,6
grade7 beoordelingen
Gratis eerste adviesgesprek via logo_small.svg
Control-V
8,5
.