aannemersbedrijf T Romme

Kortebrugstraat 105 105, Etten-Leur
14 jaar in bedrijf
8,9 (15)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij aannemersbedrijf T Romme
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over aannemersbedrijf T Romme:
Bouwen en verbouwen, iets wat wij al generaties lang doen. Het bouwen zit in ons bloed. Onze jarenlange ervaring zorgt voor het waarborgen van topkwaliteit en vakmanschap. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Aannemersbedrijf T-Romme is daarom ook een begrip in Breda en omgeving.

Wij investeren continu in nieuwe machines en gereedschap zodat de kwaliteit niet ten koste gaat van onze werktuigen. Ook zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en toepassingen. Niet omdat ze nieuw zijn, maar om de kwaliteit van ons werk nog verder te verbeteren. Met minder handen, meer werk verrichten, dat is waar wij het voor doen.

Aannemersbedrijf T-Romme is duurzaam op alle gebieden. Wij gebruiken niet meer materiaal dan nodig is en voeren, zoals het hoort, al ons restmateriaal netjes af naar onze werkloods. Deze restmaterialen kunnen vervolgens weer hergebruikt worden bij kleine projecten. Zo dragen wij ons steentje bij aan de natuur.

Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen, zoals gemeenten en scholen. Ook voeren wij werkzaamheden uit voor verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren.
Lees meer...
Diensten
aanbouw en verbouw / nieuwbouw
Overig timmerwerk
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
15 beoordelingen
4 medewerkers
20 jaar ervaring

Reviews over aannemersbedrijf T Romme
info_outline

Uitstekend 4,9
starstarstarstarstar_half
15 reviews

Neem contact op met deze timmerman

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij aannemersbedrijf T Romme
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare timmermannen in de buurt