Daktechniek Ebdr

Altijd de scherpste prijs
Reageert binnen 1 uur
VCA Certificaat
Flight Forum 40, Eindhoven
3 jaar in bedrijf
9,4 (17)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Daktechniek Ebdr
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Daktechniek Ebdr:
Daktechniek EBDR is een allround dakdekkersbedrijf. Wij zijn de juiste mannen voor al uw dakwerkzaamheden, of dit nu gaat om een kapotte dakgoot of om de renovatie van uw platte dak, u bent bij ons aan het juiste adres. Ook voor 24/7 spoedservice bij stormschade of een lekkage kunt u ons bereiken. Door onze grote passie voor het vak zijn wij veelvuldig inzetbaar en hebben wij elke dag plezier in ons werk en dat ziet u terug! Wij houden ook van een uitdaging dus al u wensen zijn bespreekbaar.
Lees meer...
Expertise
Dakinspectie
Schoorsteen vegen
Dakgoot reinigen
Dak onderhoud
Daklekkages
Stormschade
Pannen daken
Bitumen daken
Impregneren
Reinigen
Dakleer
Epdm renovatie
Loodwerk
Zinkwerk
Waterschade
Isoleren
Dakreparatie
Bitumen dak (teerlaag)
Dakpannen
Dakrenovatie (vervanging)
Dakreiniging of -onderhoud
Kunststof dak (PVC / EPDM)
Dakisolatie
Waarom voor ons kiezen?
Direct beschikbaar & uitvoering op korte termijn.
Gratis dakinspectie
A-kwaliteit materialen
Ervaring & vakmanschap
3 jaar in bedrijf
17 beoordelingen
4 medewerkers
7 jaar ervaring
Lid van
Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

Opleidingen en certificaten

VCA Vol

Reviews over Daktechniek Ebdr
info_outline

Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
17 reviews uit 2 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan Daktechniek Ebdr
Hoe lang duurt het vervangen van mijn dak?
Zit er houtrot in de houten constructie van uw dak? Is het niet langer rendabel om de dakbedekking te onderhouden? In dergelijke situaties kan het vervangen van uw dak het overwegen waard zijn. Verschillende factoren bepalen hoe lang het duurt voordat we het volledige dak en de dakbedekking voor u hebben vervangen. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van het dak, het type dakbedekking dat u wenst en momenteel gebruikt, de hellingshoek waarmee rekening gehouden dient te worden, enzovoorts. Tijdens een inventarisatie van de werkzaamheden kunnen we u hier meer over vertellen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.
Is mijn dak toe aan onderhoud?
Lijkt de dakbedekking steeds iets dunner te worden? Beginnen zich kleine barstjes te vormen in de dakbedekking? Het zijn tekenen dat uw dak onderhoud nodig heeft. Onze dakdekker komt graag bij u langs om het onderhoud aan de dakbedekking voor u uit te voeren. Ook bij kleine gaatjes in de houten constructie van uw dak of bijvoorbeeld houtrot is het zaak om tijdig voor onderhoud te zorgen. U wilt voorkomen dat de stabiliteit van deze constructie ernstig verzwakt raakt. Mocht onderhoud aan het dak niet langer rendabel zijn, dan kunnen we deze voor u vervangen.
Kan ik een lekkage op mijn dak voorkomen?
Een lekkage aan uw dak kan verschillende oorzaken hebben. Dit maakt dat het lastig is om een lekkage volledig te voorkomen. Allereerst is het belangrijk om de dakbedekking regelmatig te laten onderhouden. Een verzwakking van het materiaal kan bij het onderhoud hieraan voor u worden opgelost. Het verkleint de kans op lekkages aan het dak aanzienlijk. Ook is het onverstandig om op de dakbedekking te lopen. In het bijzonder in de zomer of wanneer de dakbedekking nat is. Zorg er tot slot voor, dat er geen zware takken boven uw dakbedekking hangen. Deze zouden af kunnen breken.
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Daktechniek Ebdr
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare dakdekkers in de buurt