Van den Bogaert Isolatie en daktechniek

Direct beschikbaar
Reageert binnen 1 uur
Zesde Donk 15, Den Bosch
1 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,7 (22)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van den Bogaert Isolatie en daktechniek
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Van den Bogaert Isolatie en daktechniek:
Allround in dakwerk en dakisolatie
Van den Bogaert Isolatie en Daktechniek maakt pannendaken, platte daken met sedum groendak systeem en shingledaken, inclusief de optimale dakisolatie en het lood- en zinkwerk. Het kan gaan om een gloednieuw dak, maar ook om de renovatie van het oude dak van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast voeren wij dakinspecties, dakreparaties en dakonderhoud uit. Zeker bij stormschade en lekkage helpen we u snel! Onder dakwerk valt zo nodig ook renovatie van de schoorsteen.

Vakwerk voor elke klant
Wij zijn VCA-gecertificeerd en bij al ons dakwerk staan kwaliteit en veiligheid voorop. Zowel bij een nieuw dak als bij dakrenovatie en reparatie kunt u rekenen op vakwerk. We houden altijd rekening met uw wensen en geven u graag advies. Met onze vakkennis en ervaring lossen we elk dakprobleem voor u op. Ook wordt er met de beste materialen gewerkt om elk project, groot of klein, tot een duurzaam eindresultaat te brengen. We geven dan ook garantie op al ons werk.
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

badgetop_score
Diensten
Platte daken
Nokvorsten reparatie.
Lichtkoepels plaatsen.
Pannendaken.
Shingles daken
Overzet dak
Groendaksysteem(sedum)
Bitumen dak (teerlaag)
Plaatsing van nieuw dak
Dakrenovatie (vervanging)
Dakreparatie
Dakreiniging of -onderhoud
Dakisolatie
Overig
Ervaring & vakmanschap
1 jaar in bedrijf
22 beoordelingen
5 medewerkers
30 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Vca vol
BHV
Hoogwerkers certificaten gas electric dieselmotoren
Uitgevoerde opdrachten (5)
 • foto 1 van project Overzet dak/dakterras
  foto 2 van project Overzet dak/dakterras
  foto 3 van project Overzet dak/dakterras
  + 7
  Overzet dak/dakterras
 • foto 1 van project Plaatsen van Elektrische bedienbare lichtkoepel
  foto 2 van project Plaatsen van Elektrische bedienbare lichtkoepel
  foto 3 van project Plaatsen van Elektrische bedienbare lichtkoepel
  + 3
  Plaatsen van Elektrische bedienbare lichtkoepel
 • foto 1 van project Renovatie plat dak , met plaatsen lichtkoepels
  foto 2 van project Renovatie plat dak , met plaatsen lichtkoepels
  Renovatie plat dak , met plaatsen lichtkoepels
 • foto 1 van project Groene daken,Sedun cassettes
  foto 2 van project Groene daken,Sedun cassettes
  foto 3 van project Groene daken,Sedun cassettes
  + 2
  Groene daken,Sedun cassettes
 • foto 1 van project Fase 1 dakbedekking overlagen
  foto 2 van project Fase 1 dakbedekking overlagen
  foto 3 van project Fase 1 dakbedekking overlagen
  Fase 1 dakbedekking overlagen

Reviews over Van den Bogaert Isolatie en daktechniek
info_outline

Uitstekend 4,8
starstarstarstarstar
6 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan Van den Bogaert Isolatie en daktechniek
Groendaken?wat zijn dat? ☘️
Groendaken zijn in opkomst en worden steeds populairder. Dit is te verklaren doordat sommige gemeentes subsidie geven op de aanleg van groene daken. Wat is een groen dak? Een groen dak is een dak dat begroeid is met (groene) planten. In stedelijke gebieden is er vaak weinig ruimte voor groen. Daarom is een groen dak een ideale oplossing. Enkele andere benamingen zijn groene daken, sedum daken of daktuinen. Groendaken kunnen worden aangelegd in combinatie met zonnepanelen. Groene daken zijn verder goed voor de isolatie van het dak. Hierdoor hoeft u in de winter minder te stoken, want het blijft langer warm. En in de zomer blijft het juist weer koeler. Verder zorgt het voor geluidsdemping, en vangt het regenwater op en wordt het rioleringsstelsel weer ontlast. Tot slot gaan deze daken langer mee, want door de laag groen en het water komt de zon minder goed er doorheen. Op deze manier wordt voorkomen dat er grote temperatuurverschillen op het dak ontstaan. Klinkt ideaal, toch?
Dak tuinhuis - de juiste bedekking
De meest gebruikte dakbedekking voor een tuinhuis zijn shingles. Dit zijn dunne, platte bitumen panelen die over elkaar worden geplaatst. De belangrijkste kenmerken zijn dat ze waterdicht en roestvrij zijn, en zeer flexibel. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor ze populair zijn. De shingles zijn verkrijgbaar in een bitumen of asfalt uitvoering. De shingles zijn licht in gewicht en daardoor kan er een lichtere dakconstructie worden gebruikt. Dit is dan ook vaak het geval bij een tuinhuisje. Asfaltshingles zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maar vaak wordt er gekozen voor de reguliere rechthoekige dakshingles. De shingles zijn daarnaast in diverse kleuren te koop zoals zwart, rood groen. Dakleer is ook een optie als dakbedekking. Het zit op een rol .Kortom, er zijn vele mogelijkheden voor uw dak tuinhuis. De dakbedekking kunt u natuurlijk zelf aanleggen, maar let er goed op dat de dakbedekking waterdicht is. U krijgt anders later ongetwijfeld last van lekkages.
Brandveiligheid 🔥
Wij zijn goed opgeleid in brandveiligheid en alle regels die hierbij komen kijken. Deze regels worden serieus opgevolgd door ons. U kunt er dus zeker van zijn dat wij met grote zorgen alle regels naleven. ons team weten hierdoor alle risico’s te beperken tot minimaal.
Plat dak mogelijkheden?
Voorheen hadden platte daken een slechte reputatie. Veelgehoorde opmerkingen zijn ‘er verschijnen snel barsten’, ‘ze vragen veel onderhoud’ en ‘het wordt hartstikke warm’. Dit is echter niet meer aan de orde. Als u een plat dak moet vernieuwen of repareren zijn er vele mogelijkheden. De isolatie van zowel platte als hellende daken is tegenwoordig gelijk aan elkaar. Verder komen er tegenwoordig steeds meer nieuwe kwalitatieve dakbedekkingsmaterialen voor platte daken. Het dakwerk bij een plat dak is hierdoor een gelijkwaardige keuze ten opzichte van een hellend dak. Een ander voordeel van een plat dak is dat er nog een opbouw op geplaatst kan worden, waardoor u meer woonruimte kun creëren. En tot slot is een plat dak goedkoper dan een hellend dak, maar gaat gemiddeld tussen de 20 en 40 jaar mee, korter dan een hellend dak. Welke soorten dakbekleding past bij platte daken
Storm schade ?
Met onze 24 uurs dakdekker service dienst staan wij altijd voor u klaar in het geval van lekkages of schade aan uw dak. Bijvoorbeeld door storm of regenbuien. Binnen 24 uur is een dakdekker bij u ter plaatse om de schade te herstellen en de lekkage aan uw dak te verhelpen. U ontvangt direct een heldere offerte.

Neem contact op met deze dakdekker

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Van den Bogaert Isolatie en daktechniek
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare dakdekkers in de buurt